Vem är vad?

Har Sveriges folkvalda verkligen tid att lägga kraft och energi på detta? I sin iver att vara så genuskorrekta som det bara är möjligt, samlar sig regeringen kring ett förslag till ändring i lagen så både män och kvinnor ska kunna vara såväl fäder som mödrar, dock inte samtidigt. Det vill säga att män som genomgått könsbyte ska kunna kallas mor och dito kvinnor far, men är hermafroditer alltså exkluderade.

Nu minns jag inte så noga, men visst fanns det en särskild cirkel i Dantes inferno för sådana människor. I samma cirkel, eller kanske någon med ännu svårare våndor, torde också preciöser av den svenska regeringens snitt bli välkomnade efter avslutat värv.

Detta visar verkligen att vi behöver vuxna människor i svensk politik, synd bara att moderatledaren inte kvalificerar sig till mer än ordningsman i en mellanstadieklass!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Vem är vad?

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Är det inte alldeles utmärkt att socialisterna dra ett löjets skimmer över sig med Löfven i spetsen.
  Synd inte BATRA är med på vagnen.

  • Göran skriver:

   Du har helt rätt. Svensk politik skulle vara väldigt tråkig om inte dessa komiker fanns.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Romson, Sjösted och Löven är på väg hem ifrån Afrika. På lagom höjd över jätte kontinenten säger Romson; tänk om jag kunde slänga ut en tusenlapp och i alla fall göra en afrikan lycklig?Sjöstedt säger, om jag kunde slänga ut tio hundrakronorsedlar och göra tio afrikaner lyckliga?
  Löfven skall var bäst och säger, tänk om jag kunde slänga ut tusen enkronor och göra tusen människor lyckliga.
  Piloten har hört den politiska logiken och säger, tänk om jag kunde slänga ut er tre och göra 9 miljoner svenskar lyckliga!!!
  Det är precis vad svenska folket behöver, möjligheten att slänga ut oansvariga politiker som inte förstått att skydda det svenska folket mot politiska illgärningar.

  • Stefan Eriksson skriver:

   Tackar ödmjukast för denna ”träffsäkra” story. Nästan verklighetstroget. Fast det är ju klart att vore det helt realistiskt, så hade väl Löven redan snott ihop dom där pengarna av de där i Afrika som han skulle ha ”givit pengarna tillbaka till”. Fast ändå inte,,, en del hade han väl behållit ”för besväret” att göra tusen människor lyckliga.

  • Göran skriver:

   Löfvens enkronor kan bytas ut mot 60 miljoner toalettstolar som han har lovat.

Kommentarer är stängda.