Sharia

Är det längre någon vettig människa som tror att muslimer kan anpassas till ett sekulärt samhälle, eller något samhälle med annan religion för den delen? Alla svenskar har säkert vid det här laget hört talas om Solnadomen, där två muslimska nämndemän representerande centerpartiet friade en muslimsk man åtalad för att ha misshandlat sin hustru. Skälet till den friande domen är att en kvinnas vittnesmål enligt Koranen bara är värt hälften (2:282) av en mans och att mannen dessutom kom från en bättre familj än kvinnan. Leif GW Persson har i Veckans Brott uttalat att det är den märkligaste dom han set och att den strider mot svensk lag. När GW har sagt det, då fattar nog de flesta svenskar att det är sant.

Många kristna tror att muslimer är att föredra framför icketroende människor, för att just tron på en gud förenar dem. Men det kan knappast vara mer fel. Islam är skapat i konfrontation med judendom och kristendom. Det är liksom själva grundförutsättningen för att skapa islam, vilket uttalas grundligt flera gånger i Koranen. Därtill vacklar budskapet i Koranen om hur muslimer ska uppträda mot andra människor, om vi nu är det, ibland kallas vi nämligen för apor (2:61). Men där föreskrivs ibland att lämna oss ifred för att straffet för att vi inte bejakar islam tillhör Allah. Ibland sägs att vi ska straffas på alla sätt redan i detta liv av de rättrogna muslimerna. Dessa motsatta uppgifter kan till och med stå så i två på varandra följande verser i samma sura, nr 2.

Det är alltså en fullkomligt godtycklig religion där vad som är rätt och fel bestäms av prästerskapet och kan avgöras i ögonblicket, som en nyck eller en utstuderad häxjakt. Att ljuga för icke-muslimer är fullt accepterat och kanske rent av berömvärt. Därför är det inte förvånande att i Sverige idag finns det sajter på svenska som lämnar direkt falska besked om vad Koranen säger eller vad som är god sed inom islam.

Varken ekumenik över religionsgränserna eller religionskrig är något som har det minsta utsikt till framgång mot islam. Det finns bara en hållning som har en gnutta chans; det sekulära samhället – love it or leave it! Denna princip har allt för länge smusslats undan av våra partier och myndigheter. Därför har vi nu kommit i det läget att Sverige och EU måste visa att vi med vapenmakt kommer att försvara det sekulära samhället, rättsstaten. I det här fallet är det faktiskt staten som ska utöva vapenmakten. Det är staten som stiftar lagar och har våldsmonopol för att upprätthålla dessa lagar.

Några forna öststater visar vägen. Valresultaten i Tyskland, Italien, Österrike, England, Holland och Frankrike visar att folket har sett detta, även om det inte resulterar i politisk majoritet i alla parlament ännu. Men om detta uppvaknande och genomförande inte sker i hela Europa inom de närmaste tio åren så är det på tok för sent.

Den som tycker att den känner muslimer, och de är inte alls sådana som muslimer idag beskrivs, de har inte förstått. Inte förstått att Koranen tillåter, uppmanar, muslimer att ljuga och bedra för att skaffa sig makt. Att makt här och nu i denna värld är målet med islam, inte frälsning på den yttersta dagen.

Islam is more dangerous in a man than rabies in a dog – Winston Churchill

Några exempel ur internationell media och brottsstatistik:

Kristna får spöstraff i Indonesien, världens största muslimska stat, för att de lekt en barnlek.

I Sverige utreds inte muslimers brott, för det skulle se illa ut i statistiken.

EU noterar att muslimer inte ställs till svars i den utrsträckning som deras gärningar skulle motivera.

Invandrare i Sverige som konverterat till kristendom utsätts för förföljelse av muslimska forna landsmän.

Samma berättelse i internationell press. Sverige skyddar inte kristna.

Islamsk desinformation i Sverige.

Mothugg till islamsk desinformation.

Artikel i Newsvoice om tidsfristen för att rädda Sverige från islam.

Undersökning av ”flyktingars” våld i Sverige och i Tyskland.

Indiska diplomater trakasseras i Pakistan.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Sharia

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Reinfeldt till Skövde: Ni behöver fler invandrare
  Publicerad 15 mars 2018 kl 18.29 | Plusinnehåll

  Inrikes. Problemen i Skaraborg kan lösas – om man importerar ännu fler invandrare från tredje världen. Det budskapet levererade Fredrik Reinfeldt till företagare i Skövde, rapporterar Skaraborgs Läns Tidning.
  http://www.friatider.se/reinfeldt-till-sk-vde-ni-beh-ver-fler-invandrare

  • Göran skriver:

   Reinfeldt är så korkad så det finns inte ens ord i svenska språket ännu för att beskriva det.

   Många jobb i Sverige kräver en del skicklighet, men framförallt att man kan lära sig jobbet. De flesta företagare vill att en anställd ska ha förmågan att lära sig och att det ska gå relativt snabbt. Det ska ta en vecka att lära sig en ny maskin än en månad.

   USA:s militärmakt ställdes en gång i tiden inför problemet att när behovet blev väldigt stort att rekrytera soldater inför ett världskrig så behövde de någon form av metod för att lista ut vilka som kunde fungera som soldater och vilka som var uteslutna.

   Enligt metoden ovan skulle 10 % av etniska svenskar inte kunna bli soldat i USA:s militärmakt. Om vi applicerar den metod på folk som kommer från tredje världen skulle 50 % inte kunna bli en soldat i USA:s militärmakt.

   Applicerat på den civila marknaden innebär att 10 % av etniska svenskar inte kan ha ett jobb inom svensk industri. De skulle aldrig kunna klara av att lära sig den nya maskinen eller det skulle ta alldeles för lång tid. Detta medför att av de invandrare som Reinfeldt vill importera kan bara 50 % anställas inom svensk industri. Vad ska de övriga 50 % göra? Till detta kan läggas att 100 % av gruppen har väldigt dålig utbildning med några procents undantag, dvs. ännu färre än 50 % skulle kunna bli aktuella för anställning inom svensk industri.

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Det riktigt kusliga och vidriga med Reinfeldt är att han inte är ”korkad”. Det finns ett överlagt förräderi mot svenska folket och det han säger och gör är inte ens straffbart. Svenska folket har inte en chans att döma honom för hans missgärningar dessutom har vi bidragit med utplundrade skattepengar för att ge honom denna hans minaret för ”böneutrop”,
    ”ÖPPNA ER HJÄRTAN”!

 2. Stig Olsson skriver:

  Och det kanske största problemet är att nästan 50% av alla flyktingar aldrig kommer att få/klara av ett jobb utan blir bidragsberoende hela livet.
  Att det skulle vara en samhällsinvestering är alltså även det fake news.
  Så ca 50% arbetslösa islamister är inte vad jag kallar en bra lösning för det svenska folket.

  • mats skriver:

   Det är det somliga av oss hävdar är den stora staten som köper sig kunder/beroende/väljare, som ser till att den stora staten blir kvar och återvald.

   • Göran skriver:

    Sant. I valet 2010 röstade 51 % av de bidragsberoende på socialdemokraterna.

    I realiteten är ledningen i alla partier bara intresserade av sin egen makt.

 3. Göran skriver:

  Mats! Detta är ett väldigt komplext ämne. Du borde dela upp det i flera mindre delar, koncentrerat på en sak i taget.

  • mats skriver:

   Det är väl inte osannolikt att det dyker upp tillfällen att behandla ämnet i en lite snävare fråga.

 4. Göran skriver:

  Idag sharia-dom i Solna. I morgon kriminella organisationer som blir poliser. Den utvecklingen sker redan i Tyskland.

 5. Niklas skriver:

  Inte för att jag har något till övers för muslimska sharialager, men vet i f-n om t.ex. Mose lag skulle vara bättre än Sharia. Nä, Marx hade nog rätt när han beskrev religion som ett opium för folket.

  • mats skriver:

   Det är också därför jag framhåller statens ansvar för det sekulära samhället.

Kommentarer är stängda.