I love CO2

Tänkte bara kolla med läsekretsen.
Det var många som gillade min t-shirt igår och gärna vill ha en egen.
Dessvärre är den från restparti där endast några small finns kvar.

Men vi är några som funderar på att trycka nya att ha vid manifestationer för att avskaffa klimatvansinnet. Eftersom vi inte har tillgång till originalet får vi göra eget tryck. Jag har lekt lite med olika utförande och vill höra vad läsekretsen anser.

Vilken passar bäst till budskapet sett till tydlighet och originalitet?
Vilken skulle passa bäst på gula västar, om man väljer det alternativet istället för T-shirt?

Klicka på bilden så blir den större.

 

Edit: Lägger till en bild som är enklare att trycka, bara en färg.

Å en till, tydligare kan det knappast bli.

Och Ivars förslag

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på I love CO2

 1. Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Jag gillar den andra med CO2 inne i hjärtat bäst. Men eftersom jag är typiskt tvärsom i allt så betyder det förmodligen att den första är den bästa. Men ”I <3 [something]" är ju lite varning för boiler plate.

 2. hellertz skriver:

  Den första är tydligare – den andra är snyggare.

 3. Stefan Eriksson skriver:

  Eftersom jag tror att det stora flertalet människor (också klimatalarmister) inte vet vad CO2 betyder, är det kanske befogat att upplysa med textraden: ”Livets gas”, under kärleksförklaringen till CO2.

 4. hellertz skriver:

  Mats, jag försökte maila till dig men din mailadress fungerade inte. Jag skrev ett mail till DN.s Björn Wiman som påstod att han inte kände till någon kvinnliga ”klimatförnekare”, så jag tänkte informera om att jag finns :-D. Jag ville sända mailet till dig för kännedom, men kom i retur. Om du vill se det kan du väl maila mig, pia.hellertz@telia.com.

 5. Samuel af Ugglas skriver:

  Den första gillar jag bäst också på en gul väst.

 6. Jan Suhr skriver:

  Det finns ju de här också, jag har ett par stycken. Väcker ofta onda blickar, he he.
  https://centerforindustrialprogress.threadless.com/designs/i-love-fossil-fuels-logo/mens

  • Stefan Eriksson skriver:

   He he. vore bra med (jag tror det kallas ”bumpersticks”) också, med den texten. He he.

 7. Ivar Andersson skriver:

  För att provocera de nyttiga idioterna som inte vet vad CO2 är ska det stå KOLDIOXID eller KOLDIOXID LIVETS GAS

Kommentarer är stängda.