Råttorna i Glasgow

Lagom till COP 26 i Glasgow har staden invaderats av råttor, ja vanliga råttor. Om det är brunråttor, svartråttor eller någon annan variant meddelas inte. Anledningen påstås vara bristande sophantering. Det är anmärkningsvärt att man placerar ett toppmöte om en sådan abstrakt miljöfråga som klimatet i en stad som inte har ordning på en så konkret miljöfråga som sin egen sophantering. Men det kanske är symtomatiskt för de personer som engagerat sig för klimatalarmismen.

Dessa alarmister och extremister är desperata nu, nu är det verkligen och oåterkalleligen den absolut sista chansen att ställa klimatet till rätta. Precis som alla de tidigare gångerna under 33 år med samma budskap, men den här gången är det på riktigt, tjat, tjat, tjat!

Än en gång har det dock visats att CO2 inte är en växthusgas och alltså inte värmer planeten.

SVT söker proaktivt mota olle i grind när det gäller anmälningar till GRN.

Elsa Widding har lämnat in en skarp protest till Granskningsnämnden för hur hon och andra behandlades i SVT Agenda. I anmälan ingår också tydliga exempel på hur SVT förfalskar IPCCs budskap, i avsikt att larma mer och skapa större panik. Besök gärna hennes hemsida!

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Råttorna i Glasgow

 1. Dandersan skriver:

  Den som misshandlade Elsa var en klimatreporter vid namn Erika Bjerström med förflutet i miljörörelsen.
  Samma dam som inte kan skilja mellan landsänkning och havshöjning-eller som kanske kan med saknar hederligheten att vilja!

 2. Göran skriver:

  På Friatider, idag den 2 november 2021, står det:

  ”En omfattande klimatundersökning från Demoskop visar att endast en av fyra svenskar litar på journalister när det gäller klimatrapporteringen. Fyra av tio tvivlar också på själva grundteorin om människans påstådda påverkan på klimatet.”

  Om man tar bilden i artikeln via länken ”att CO2 inte är en växthusgas ” som visar hur liten del människans bidrag till CO2 i atmosfären är borde man kunna övertyga 90 %. Resterande 10 % är för dumma för att tro något annat.

 3. Göran skriver:

  Där det finns flera råttor tänker nog de andra råttorna att där finns det mat och dras dit.

  När nu de största råttorna på planeten, politiker, samlas så tänker nog de vanliga råttorna att det kommer att serveras en riktig gourmet av mat, så de samlas där.

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Icke folkvalda, oavsättliga och via utplundrade skatter finansierade tjänstemän avgör vårt öde.
  När får FOLKET säga sin mening?

 5. ivarandersson skriver:

  Den klimathotsreligiösa sekten struntar i miljöproblemen, som råttor, för att bekämpa koldioxiden som är förutsättningen för fotosyntesen och att vi slipper svälta ihjäl. Den klimathotsreligiösa sekten ska kanske svälta ihjäl råttorna och sig själva?

 6. Thomas skriver:

  Klimatköret liknar allt mer en potemkinkuliss..
  Ungefär som virusfrågan.
  Varför gör man så?
  (En gammal sossetaktik, som facket använt sedan tidernas begynnelse – att få folk att rikta blicken mot något annat när man har mer näraliggande problem..)
  Så vad är då det verkliga problemet?
  Petrodollarens upplösning och SDR som sista livlinan..?
  ”Peak oil”..?

 7. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  Who Has The Power
  29 okt. 2021

  ”CPM’s Jeff Christian discusses long-term issues, out to 2050, related to the uncertainties surrounding electricity generation, energy sources, motive propulsion technologies, EVs, fuel cell vehicles, and related topics. ”

  https://www.youtube.com/watch?v=fpRq7KzVtgI

  Mvh,

Kommentarer är stängda.