När segraren bestämmer reglerna

Eller kalleboll på allvar.
Ni som läst den tecknade serien Kalle&Hobbe kanske minns att de ibland spelade kalleboll, en lek som gick ut på att hitta på nya regler som gav övertag på den andre. Två småpojkar jag känner leker sin egen variant av den. De yngre brodern utropar plötsligt, – jag vann! Varpå den äldre, som kan slå sin lillebror i allt om han bara känner till reglerna, säger. – Det är ingen tävling! Till vilket lillebror triumfatoriskt säger, -joho, det är det visst och jag vann!


I Sverige finns svenskar som inte begripit att världen är inbegripen i en tävling, att vi är utsatta för en tävling, vare sig vill vill eller ej. Vi lever sedan snart hundra år inte längre i enlighet med första Mosebok 1:28.
Och Gud välsignade dem; Gud sade till dem: »Varen fruktsamma och föröken eder, och uppfyllen jorden och läggen den under eder; och råden över fiskarna i havet och över fåglarna under himmelen och över alla djur som röra sig på jorden.» (1917 års text)


Vår befolkningstillväxt har stagnerat, tidvis har den varit negativ. Så våra framsynta politiker beslutade att importera människor som är redo att leva i enlighet med vad som påbjuds i 1 Mos 1:28.


Dessa människor är här nu, i en omfattning av 1,5-2 miljoner av dem. Med sig har de en annan variant av abrahamitisk religion och de har antagit utmaningen. De tävlar nu om att bli i majoritet i vårt demokratiska land där majoritetens beslut råder, så att de när de nått ett numerärt övertag kan utbrista. – Vi vann! Nu avskaffar vi demokratin och inför sharialagar!


Om svenskarna säger att det inte är någon tävling, säger dessa nysvenskar precis som den yngre brodern, att – det är det visst det.
Om svenskarna säger att, – det visste vi inte, så hänvisar de till svenskarnas gamla rättesnöre, Bibeln.
– Hur kunde ni inte veta att Gud tvingat er delta i denna tävling? För att feministerna sagt, – min kropp, mitt val? Denna ståndpunkt finns inte representerad i tävlingsreglementet, det vill säga Bibeln eller Koranen.

– Men vi har ju demokrati i Sverige, säger svenskarna.
– Just det! Säger muslimerna, och inbyggt i demokratin finns majoritetens rätt att avskaffa densamma. Det har era filosofer tydligt poängterat. Vi vann!


Det är inte heller så att det inte hänt förut. Både i Italien och Tyskland valde folket i svåra tider att ge makten till ledare som avskaffade demokratin. Varningssignalerna har det senaste årtiondet larmat allt mer högljutt om släktskapet mellan socialdemokratin i Sverige och fascism och nazism. Därtill finns historiska bevis om hur nazister och islamister gjorde gemensam sak mot judarna. Ja, historien förskräcker, och tyvärr tycks ränderna inte gå ur oavsett antal försök att tvätta byken.


Detta är ingen kritik mot svenskar som inte fått många barn, det är inte allom förun’t. Det är mer en kritik till både väljare och politiker som inte samtalat med varandra om vilka tävlingar nationen Sverige faktiskt deltager i och i vilka det är av betydelse att hävda sig väl.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på När segraren bestämmer reglerna

 1. Stefan Eriksson skriver:

  Svensk PK hållning till matcherna som vi är kvalificerade till är att lämna in VO, (Walk Over). Så har det varit sedan dess att ”stormaktstiden”,som hade kostat Svearna så pass mycket i liv och egendom, blev en företeelse i historien.
  Neutraliteten är en del i Svensk hållning till ”tävlandet”.

  Vi är ”menlösa” i mångas ögon. Att det sedan hävdas av oss; att här har det minsann inte varit krig sedan 1809, tas med en axelryckning från vår omvärld.

  • Benny skriver:

   Sverige befinner sig i krig med Afghanistan, Irak och nu ska ”vi” skicka trupper till Mali! Skurken Björn von Sydow lurade in Sverige i kriget i Afghanistan och ja, han är sosse!

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Virushysteri och invasion av främlingar och en av/nedrustad befolknings oförmåga att sörja för sitt eget uppehälle och överlevnad, vad kan man förvänta? Kan socialisterna verkligen underordna sig dödshoten?

 3. Niklas skriver:

  Ska man se samerna som ett varnande exempel, som har blivit utkonkurrerade av svenskar, norrmän och finnar, med en förödande effekt på deras kultur?

  • Mats Jangdal skriver:

   I samernas fall har de väl på flera sätt verkligen fått en kulturberikning. Till skillnad mot Sverige med islamismens intåg.

   • Niklas skriver:

    Hur vida samernas kultur har berikas eller utarmas, beror väl på hur man väljer att se på det. Frågar du samerna själva, så tror jag nog inte att de anser att deras kultur har berikas genom tvångströja, tvångsförflyttning etc.

    Det finns ju även de som anser att den muslimska invandringen berikar den svenska kulturen…

    • Mats Jangdal skriver:

     Samernas liv, även de renskötandes, har blivit mycket enklare och friskare tack vare vår kulturs teknologi. Så de motgångar de tidigare upplevt kan sägas ha med råge uppvägts av 1900-talets och senare utveckling.

    • Rikard skriver:

     Hej.

     Lapparna kan som alla andra folk som av andra getts tillgång till modern teknologi och vetenskap frivilligt välja att återgå till att leva på jägar-samlar stenåldersnivå, dvs den tekniska nivå deras egen kultur förmått uppnå. Detta gäller alla folk som gnäller om kolonialism och rasism. Det är det överlägsna folken som koloniserar och ersätter de underlägsna, precis som hos djuren.

     Det vill man inte, eftersom man är både lapp (eller same) och svensk.

     Däremot är man som alla grupper som ges statliga privilegier mån om att försvara dessa via elitserien i offerkofta: rasism och kolonialism, en myt som du verkar svalt som om den vore smord.

     Du kan via Heimskringla hitta skrivelser som beskriver samernas liv och leverne före de försvenskades i värderingar, seder och vanor. som alla naturfolk hade en hel del för sig vi moderna (och även dåtida) förskräcktes över och ansåg fel. Hur man handskades med handikappade barn t ex, eller kvinnans roll och ställning.

     För du tror väl inte lapparna vill vara utan statliga subventioner för renskötsel, fyrhjulingar och andra terrängfordon i naturskyddsområden och reservat, eller rätten att fritt skjuta djur som ”hotar renarna”, för uppe på fjället finns ingen polis. Och kan du inte bevisa att du själv har tillräckligt mycket same-blod, kan du inte bli renskötare och ha del rennäringen. En blodslag om något.

     Säg mig, har inte gutar, göingar, älvdalingar, tornedalingar, venjansfolk, eller söderkisar minst lika starka argument för att få privilegier i lag? Gutar har en helt egen historisk tradition från före Vasa. Göingar var sig själva nog sedan före kristendomens påtvingande. Älvdalingar har ett eget språk – älvdalska är troligen så nära någon ursvenska man kan komma. Tornedalingar är även de en grupp med egen särart. Venjanstrakten och Söromsjöbygden (söder om Venjansjön) är känt sedan före år 1000 som en egen bygd med eget folk och egna traditioner, och dialekten är en obegriplig blandning av bymål, dalmål, norska, och värmländska bygdemål. Och Söderkisar? Lyssna på [http://www.rekordronny.se/smulan/]. Om inte det är en språklig särart så vet inte jag.

     Poängen, kamrat, är att alla de argument lappar tar till för sina privilegier kan hur många andra som helst också använda sig av. Och då blir politik en kamp mellan olika klientgrupper om patrons gunst. Du kan titta på syd-Italien och Sicilien för att ta det mest kända exemplet.

     Ett land, en lag, lika för alla utan mannamån eller undantag var både det demokratiska, konservativa, liberala och socialistiska idealet före över hundra år sedan. Det politiska grälet skulle istället handla om vad som skall vara i lag, och vad som skall vara i våra händer, men nu gäller ras, kön, läggning, tro och så vidare.

     Därför att man under femtiotalet släppte på principen när zigenare började ges undantag från allmän lag, ett hjärnsläpp som sedan grundlagsfästs på sjuttiotalet och vars logiska konsekvens (vilket det varnades för redan flera år innan) vi nu lever i.

     För får man hävda blodsrätt till land och privilegier sp kan jag hälsa att både jag och frun har stamtavla till före skrivet ord funnes – genetisk arkeologi, du vet.

     Antar den med mest neandertalar-DNA har mest rätt.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, fd lärare

     • Thomas skriver:

      Vem fan vill vara ”svensk”… jag är en Agnakindare – och därmed basta.

     • Samuel af Ugglas skriver:

      Rikard, Du förmedlar på riktig SVENSKA vad det handlar om, tack för det.

 4. Thomas skriver:

  Hur vore det att konvertera till Islam… Så är problemet löst.

  • Mats Jangdal skriver:

   Nej, det skulle medföra nya problem, inte minst vad gäller tankefrihet, yttrandefrihet, ärlighet, med mera. Att konvertera vore en förlust på flera plan.

   • Thomas skriver:

    Tankefrihet… du får väl tänka vad du vill…(vem skulle hindra dig?)
    Yttrandefrihet… Aha.. så det finns inget som heter PK? Och SVT.
    Ärlighet.. Klassamhället är en nödvändighet enligt Islam, om det inte finns fattiga – hur skall man annars kunna ge allmosor till de fattiga, som Allah påbjuder? Det är väl ärligt..?
    Med mera… Ränta är en synd och får bara brukas mot de otrogna.. t.ex.
    Dessutom skall en konvertering vara väldigt enkelt – en mening och det är klart…

    • Mats Jangdal skriver:

     Du beskriver bra vilket tok det skulle vara att konvertera!

    • Göran skriver:

     Ingen ränta, inom islam? Löjligt. Bara en lek med ord eller hur räntan tas ut. Självklart tas ränta ut inom islam men just ordet ränta användas inte.

     Du kan berätta hur ränta tas ut inom islam, i stället för att hålla på med något löjligt proislamiskt skitsnack.

  • Ivar Andersson skriver:

   Tänk dig att kvinnan inte får gå ut utan sällskap från familjen. Inga Tjejmiddagar.

Kommentarer är stängda.