Sharia i Sverige

Sverige kommer få sharialagar inom 25 år. Svenskarna kommer aldrig göra uppror mot invandringspolitiken. Den svenska demokratin är inte konstruerad för att ge folket någon beslutsrätt. Om någon enskild försöker göra uppror kommer det att snabbt slås ned och upprorsmannen svärtas å de grövsta i media samt politiker och byråkrati. Det kvittar då hur rätt och angeläget upprorsmakarens budskap är. Se bara hur Mangs, Ausonius och Breivik beskrivs.

Inte heller finns det någon chans till palatsrevolution, övertagande via militär och polis. De är redan infiltrerade av ideologier som ser all sköns invandring som en berikning och något som det välmående Sverige har en moralisk skyldighet att ställa upp på. En sådan kupp skulle också väcka ideologiskt allierade i EU och Nato och omgående leda till en invasion från dessa för att störta kuppmakarna.

Politikerna kommer med tiden införa sharialagar. Det är ju vad migranterna vill, det är deras kultur och svenskarna som saknar kultur är i starkt behov av en kultur. Mona Sahlins galna uttalande kommer att besannas.

Sharia innebär lag och ordning om alla följer den. Den som inte bryter mot sharias påbud har heller inget att frukta, eller hur? Det är ju så allehanda statliga övergrepp mot svenska folket har motiverats i långliga tider. Den som har rent mjöl i påsen, etc.

Med min spådom om 25 år till sharia kan man förstå att jag tror, och hoppas, att jag själv inte kommer att få uppleva de. Jag kommer dö en naturlig död innan dess. Det är åtminstone förhoppningen. Dessvärre är jag bekymrad för de svenskar som blir kvar. Jag kan inte göra annat än att försöka väcka folk för den utomordentligt farliga politik Sverige för och har fört i decennier nu.

Jag har ingen avkomma i Sverige, kommer inte få det heller och behöver således inte bekymra mig för att det ska drabba min närmaste släkt. Men jag har ändå släkt här och det är sorgligt att se ett så välfungerande land förstöras av dess egna ledare under min egen livstid, utan att jag kunnat påverka det i en bättre riktning.

Godnatt Sverige! Landet som inte längre finns. Som styckats, sålts och skänkts bort i delar. Som infantiliserats av en klimatsekt, invaderats av en kränkthetssekt, kapitulerat för en regnbågssekt. Nu har dess högsta ledare överlämnat all makt över riket till främmande herrar. Du blir aldrig mer vad du var!

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 svar på Sharia i Sverige

 1. Jan Andersson skriver:

  Lyssnade igår på SVT:s reportage om de synnerligen hänsynslösa skjutningarna och sprängningarna i Uppsalatrakten. Man inser tyvärr att någon egentlig makt inte finns för att stoppa framfarten i gangsterkretsarna. Våra poliser förstår inte ens vilka de är, vad som driver dem, eller varför de håller på som de gör.

  Ulf Kristerssons uttalanden var något bättre, men beskriver bara en önskvärd handlingsplan utan varje möjlighet att kunna genomföras. Speciellt illa blir det när polisen säger att kulor som missar är ofarliga och inget att oroa sig för.

  Vi har inom landet ingen egentlig fungerande rättsskipning mot dessa gangsters, och de gör precis som de vill. Dessutom är polisen handikappad av hindrande lagar som måste passera alla rättsvårdande instanser under ett par år innan de kan ändras och tillämpas. Har polisen brutit mot några lagar så frikänns eventuella misstänkta omedelbart…

  Gangsterfolket bryr sig inte och fortsätter utan hinder. Men polisen hade i alla fall ett par namn och adresser som skulle kollas upp nu…

 2. Glenn skriver:

  Bra sammanfattning av läget. Demokratin som vi byggt upp den har nått vägs ände och detta gäller i många länder. Vem, vad, vilka som driver att vi skall ha denna invandring, uppluckrandet av vår egen kultur, och vårt sätt att leva är dock inte helt uppenbart. Den, dessa , denna makt, verkar bakom kulisserna-bakom våra folkvalda.

  Man kan notera att oavsett parti på vänster , mitt eller höger skalan så genomförs en medveten mot folket skadlig invandringspolitik. Detta har gjorts i minst 30 -40 år.

  Med andra ord, vem styr detta eg ? Ökad polarisering , ökad friktion i samhället tycks vara målet. För visst ser vi väl att ”någon” inte vill oss väl utan istället skapar skit?
  Och , i en fungerande bra demokratisk modell så rättar man till systemfel. Det tycks ha upphört sedan länge. Inkompetens? Nej , medvetet.

  • Jan Andersson skriver:

   ”Alla tänker bara på sig. Det är bara jag som tänker på mig”.

 3. villvaraanonym skriver:

  Jangdal skriver:
  ”Om någon enskild försöker göra uppror [mot ”invandringspolitiken”, MIN ANM.] kommer det att snabbt slås ned och upprorsmannen svärtas å de grövsta i media samt politiker och byråkrati. Det kvittar då hur rätt och angeläget upprorsmakarens budskap är.”

  Jag skulle nog säga att det inte handlar om huruvida upprorsmakaren har rätt (dvs. påpekar/varnat om invandringens negativa konsekvenser), men vem denne är/vilken bevekelsegrund denne antas ha enligt ”media samt politiker och byråkrati”.

  Till exempel…

  – ”På valdagen 1988 var det folkomröstning i Sjöbo om att ta emot flyktingar i kommunen. Nära 70% av kommuninvånarna röstade nej. DEN POLITISKA OCH KULTURELLA ELITEN TÄVLADE OM ATT TA AVSTÅND från händelserna [Dvs. RASISTSTÄMPLA människorna, de knappt 10.000 kommuninvånarna, och ÅSIKTERNA, Min anm.] i Sjöbo.”
  (— 2010-04-25 Sveriges Radio P3 dokumentär: ’Folkomröstningen i Sjöbo.)

  … vilket var/är ett tyckande/åsikt/politik som betraktades som…

  –”Rasism och främlingsfientlighet skall kriminaliseras och jagas. Det går inte att i en demokrati hitta några ursäkter, till exempel att det är fel på invandrar- och flyktingpolitiken.”
  (1997-05-21 Riksdagen, invandringsminister Pierre Schori, S)

  … därför att det bara är de personer (upprorsmännen) som har en ’rasistisk’/’främlingsfientlig’ människosyn som kan ha sådana tyckanden/åsikter, enligt fd. justitieminister Morgan Johansson (S)…

  # 2021-09-23 Frågestund i Riksdagen
  – ”Den grundläggande skillnaden här är människosynen.”
  – ”Ni [Jonas Andersson i Skellefteå (SD)] är programmatiskt emot att människor med en annan härkomst över huvud taget ska befinna sig i Sverige”
  – ”Jo, därför att alla problem som över huvud taget kan finnas i ett samhälle skyller ni på ett eller annat sätt på invandrarna.”

  ALLTSÅ: (S) anser sig själva inte ha en ’rasistisk’/’främlingsfientlig’ bevekelsegrund/syfte, men antar att SD (och fd. Ny Demokrati och Nationaldemokraterna) har det, varför de förra kan anta samma/liknande politik som de senare… utan att tycka att de hycklar….

  … vilket bekräftas av Birger Schlaug (MP):

  (blogg)
  # 2013-03-20 ”Luciabeslutet [1989, MIN ANM.] som stängde landets gränser”;
  # 2019-11-18 ”Utan SD hade S och M inte ”öppnat sina hjärtan” [2015, MIN ANM.]…”.

  Hur förklaras ovan? Jangdal har en annan verklighetsuppfattning/tolkning av verkligheten (här: hur definiera en rasist/rasism) än t.ex. socialdemokrater?

  Här följer ett exempel på två personer som har olika verklighetstolkningar:

  –”Ni är SD! rasister! ropar den okända mannen [invandrar-somaliern till den svenska Expressen-journalisten Nina Svanberg, MIN ANM.] och drar i väg med ordföranden.”
  (2022-11-07 ”Expressen har följt spåren efter de försvunna läxhjälps-miljonerna till falska adresser, tomma lokaler och källarmoskéer”)

  Vem har rätt? – Det beror på vem som tillfrågas.

  Att t.ex. denne somalier har denna uppfattning/tolkning beror på just det Jangdal nämner (”media samt politiker och byråkrati”) där media är den part i samhället som ’bestämmer’/lär ut den officiella verkligheten/allmänna sanningen…

  (* = inför Riksdagsvalen)
  * 2010-09-19 ­Expressen Ledare: ”Rösta nej till hatet”
  # 2012 SVT Debatt (tema) ”[svenskars] Rasism eller ängslighet?”
  # 2012 Aftonbladet Ledare ”Sverigedemokraterna är fortfarande rasister”
  # 2012 Aftonbladet Ledare ”SD:s politik är rasistisk”
  # 2012 Aftonbladet Ledare ”Enbart rasister bör rösta på Sverigedemokraterna”
  # 2013 SVT Opinion (tema) ”Har Sverige blivit rasistiskt?”
  * 2014-09-13 Expressen Ledare: ”I dag röstar vi nej till rasism”
  # 2016-04-08 Aftonbladet Debatt: riksdagsledamöterna Finn Bengtsson (M), Rolf K Nilsson (M): ”SD:s partiprogram rasistiskt i klartext”
  * 2018-09-05 Expressen: ”Hundratals kändisar i upprop mot SD”
  * 2022-08-17 Dagens Nyheter Ledare:
  ”Amanda Broberg: SD:s rasism ligger inte bara i rötterna, om den ständigt skjuter nya skott”

  (”nya skott”?, avser Dagens Nyheter och Broberg barnen?
  Ref. SD i Skolvalen, åk. 7–9 + gym.:
  2002: <4000 – 8/8
  2006: 17451 – 8/9
  2010: 40077 – 4/10
  2014: 40763 – 4/10
  2018: 56880 – 3/9
  2022: 72623 – 2/9)

  … till exempel hos/åt barn och ungdomar:

  – "Det sägs [i media, MIN ANM.] ju ofta att sverigefinnar var den första invandrargruppen som fick känna på rasism och fördomar från svenskar."
  (2020-02-05 YouTube-kontot "Tänk till". Utbildningsradions (SVT/UR) teveprogram "Sverigefinnar gick igenom det andra invandrare går igenom idag".)

  Avslutningsvis två frågor till bägge parter:
  – Hur menar t.ex. Jangdal att svenskarnas 'rasism'/'främlingsfientlighet' ska bekämpas, om inte bland annat via media?
  – Hur menar t.ex. socialdemokrater att stämningen mellan invandrare och svenskar (vilka inte erkänner nämnda moraliska brott) kan förbättras med offentliga rasistanklagelser/utpekanden ("slås ned och upprorsmannen svärtas å de grövsta", Ref. Jangdal ovan)?

  (Det politiska, kulturella och mediala etablissemanget skulle kunna ursäktas, eftersom det/de inte känner till någon annan metod för att bekämpa rasister/rasism. Med retoriken: att fördöma och ta avstånd, vilket alla svenskar gjorde då Sverige bojkottade de vita rasisterna (vilka senare erkände sitt brott) och deras apartheidregim i Sydafrika under 1980- och 90-talen.
  — Lärdomen/läxan?: Det går bra att fördöma vuxna i andra länder, men inte de egna medmänniskorna i hemlandet, där alla (framför allt barnen) ska kunna leva tillsammans.)

  PS
  Jag håller med Jangdal om "Godnatt Sverige! Landet som inte längre finns", men bara som en helhet: – Det svenska Sverige kommer att bestå lokalt, både mentalt och geografiskt, som ett nytt Jugoslavien.

  — Om tillräckligt många svenskar (med stöd av invandrare) inte hade varit rädda för rasistanklagelser…

  # 2016-01-27 Expressen Debatt
  "Om kvinnor vågat åsiktsrösta som männen hade SD varit störst"
  – "Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD enligt gängse väljarmodeller med råge varit sverige största parti."
  – "Det visar sig nämligen att män och kvinnor inte alls skiljer sig särskilt mycket åt när det gäller inställning till invandring eller politiskt förtroende. Tvärtom visar undersökningar att kvinnor sympatiserar med invandringskritiska partiers budskap i samma utsträckning som män."

  … hade Sverige fortfarande varit ett svenskt land:

  # 2007 SVT Rapport
  "Förra året tog Sverige emot rekordmånga flyktingar, över 27.000"
  Irakiska (i slöja): –"Det känns som hemma. Det känns som Irak eller nåt annat arabland. Jag trivs jättebra i Malmö."

  # 2020-09-28 Dalarnas Studentkår till skolledningen (ur inledningen i brevet; ang. våldet, rånen, inbrotten, trakasserierna och otryggheten):
  – "To experience its [Sveriges] rich culture and traditions, Dalarna is certainly a place for this. It is with this view that students enrol at Dalarna University."
  – "The first impression of every student both national and international is 'Oh! Where are We [Tjärna Ängar]? Is this Sweden?'."

  (Wikipedia: Tjärna Ängar, Borlänge: "Området kallas ibland för Lilla Mogadishu på grund av den höga andelen invandrare från Somalia")

  # 2020-10-29 Sveriges Radio
  "Biblioteksanställda utbildas i vardagsarabiska"
  – "Framöver ska språkkunskaperna i arabiska bli bättre på de skånska biblioteken."
  – "Just nu pågår en kompetensutbildning i vardagsarabiska för biblioteksanställda i Helsingborg och Malmö, en satsning som finansieras av Region Skåne och som görs för att underlätta inkludering."

  # 2021-06-03 Det Goda Samhället.com
  "Jag vill att de åker hem"
  Richard Sörman:
  – "Så fort vi klev ur bilen hördes hög musik"
  – "Jag tänker inte hymla om att det var djupt obehagligt. Det var uppenbart att inga svenskar befann sig på platsen [Sjö utanför Uppsala, Min anm.] av den anledningen att alla dessa invandrare ["De flesta verkade vara araber"] hade hittat dit."

  # 2022-12-11 Expressen Debatt
  "Vem ska lära barn svenska när det är slut på svenskar?"
  Hanif Bali (M):
  – "I Malmö har enbart 32 procent av grundskoleeleverna två svenskfödda föräldrar, i Göteborg och Stockholm är motsvarande siffra 46 respektive 50 procent – och de blir färre för varje år."

  # 2023-04-22 Det Goda Samhället.com
  Mohamed Omar: "Arabisk tjej gör reklam för Malmö på Tiktok – 'känns som hemma i arablandet'!"

  (2020-01-31 Aftonbladet: "Det här är Malmös vanligaste namn 2019 [på nyfödda]"
  – "… på namntoppens tredjeplats hamnar Mohamed")

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Vem fråntog dig rätten att sparka en KORRUPT politiker och när hände det?
   Mvh
   Samuel af Ugglas

  • Glenn skriver:

   Hej.
   Så, läste ditt långa inlägg. Kanske jag läste lite för snabbt – vad handlar invandringspolitiken om eg så som den genomförs?
   Vad är målet då INGET parti tycks vilja vända skutan? SD pratar mest skitså dom räknar jag inte ens med. Ingen kritik men få har nån uppfattning om målet.
   Vad är målet ? Vilket resultat förväntas ?

  • Mats Jangdal skriver:

   Långt inlägg, intressant historieskrivning om värdegrund och rasism.

   Som svar på direkt fråga; ja, jag har en annan verklighetssyn än socialdemokraterna.

  • Göran skriver:

   Socialdemokraternas plan är att det inte ska finnas några svenska områden i Sverige. Var enda liten by ska innehålla invandrare. Med andra ord, kommer inget av Sverige finnas kvar. Vad ska mesproppar till etniska svenskar göra åt det?

   Att invandrare misshandlar, rånar och förnedrar svenska ungdomar är intet nytt. Redan på 1970-talet när jag var tonåring förekom det i Stockholm. Skillnaden mot idag är att på 1970-talet då slog vi tillbaka, då spöade vi invandrare som angrep oss.

   • Glenn skriver:

    Och vad är planens tänkta resultat ?

    Jag tror man måste lyfta sig i kragen och tänka utanför komfort- zonen. Vad som sker i Sverige sker i ganska många västländer och bestäms över medborgarnas huvud trots sedvanliga demokratiska val. så våra valda ledare sköter sig bra (???) hmmm. Eller ?

    Samlar man dessutom ihop flera skeenden så är det troligtvis inte en slump nåt av dem. Pandemin och – pang – ett krig i öster Men vad vet jag? Nån kraft drar i trådarna.

    Om man tänker i termer såsom , vilka kommer som ”flyktingar” till väst . Jo mestadels muslimer i miljontal (??)

    Dessa kommer i stort sett till enbart ”kristna länder .”
    En slump ?

    Oops , där blev det jobbigt . Ju högre examina man har desto mer icketroende är man i regel. Men tänk utanför boxen är mitt mantra.

    Och tips.
    From 1 oktober till 11 oktober har ni fritt fram att ta del av fakta och diskussioner om pandemin. Riktigt bra.

    http://www.theendofcovid.com

    Ligger bakom betalvägg annars. Många timmar för den som kan avsätta det. Läkare å andra experter som delar med sig.

    • Jan Andersson skriver:

     Om man rubbar balansen mellan jord som ligger på berg, och världens äldsta berggrund så får det troligen okontrollerbara konsekvenser. Det gäller även näringslivet på jorden, folkvandringar och erövringskrig som i Ukraina. Att sedan bara se på från en trygg utsiktsplats för att sedan beskärma sig är en svensk specialitet. Vi såg det inte komma, hu så hemskt!

  • Jan Andersson skriver:

   Om man varje dag måste övertyga sig själv om att folkkulturer och anpassningsmöjligheter är lika hos alla människor överallt i Världen så är man nog rasist på riktigt.

  • Jan Andersson skriver:

   I Karlstad byggde men en ny stadsdel på sextiotalet för kommunledningen trodde på den tiden att medelklassen ville bo i flervånings hyreshus med loftgångar, där alla som passerade utanför köksfönstret kunde se alla vid frukostbordet innanför (och förmodligen förväntades morgonhälsa glatt och trevligt). Men medelklassen byggde villor och de tomma lägenheterna fylldes istället med invandrare. För att öka trivseln och samhörigheten i det allt mer stökiga området bekostades så småningom en stor swimmingpool som snart av folkhumorn kom att kallas ”Röda havet” eller ”Persiska viken”.

 4. Glenn skriver:

  Apropå hyllningen till 98 årig SS Waffen soldat i Kanada.
  Det borde nu stå klart att Kanadas parlament är av Nazivariant och därmed är antagandet att globalismen som nu pressar på är detsamma.

  På direkt fråga till Chrystia Freeland av journalist har hon mkt svårt att ens formulera sig. Studera kroppsspråket ( ca 2 min). Patetiskt.

  Gå till klippet på sidan. https://vz.ru/news/2023/9/27/1232276.html

 5. Glenn skriver:

  Hmm. Regeringen ger försvaret uppdrag att stötta polisen i dess uppdrag.
  Först skapa medvetet kaos och styr sen upp eländet genom krafttag. Detta är väl enligt regelboken på hur man skapar ett mer totalitärt samhälle. Många kommer att säga – äntligen- och sent förstå vart det barkar.

  • Göran skriver:

   Det enda som stoppar från att inte göra upp med kriminaliteten är låg intelligens. Med andra ord kan vi förväntas oss att det inte blir den minsta lilla förbättring utan bara försämring.

 6. Samuel af Ugglas skriver:

  Har frågat förr.
  Varför går Bildt, Reinfeldt, Löfven, Kristersson m. fl. FRIA mitt ibland oss?
  Sverige upplever för närvarande den mest korrupta ledning landet någonsin haft.
  Lars Bern har delvis satt siffror på vad det kostat oss.

  • Jan Andersson skriver:

   Det är märkligt att det i innovativa Sverige inte går att locka bättre individer till de högsta posterna i statsförvaltningen. Jag har känt och samarbetat med fantastiska människor i civila företag som hade passat enastående bra även i kommunledningar och statsförvaltningar. Det finns alltså en hake med jobbet i ”det offentliga” som håller många av de klokaste borta. Det är knappast lönen, arbetsuppgifterna eller arbetsmiljön men kan naturligtvis vara trista kollegor och alldeles för mycket meningslös papperexercis, som alla avskyr. Men det finns en avgörande faktor som skiljer offentligt och civilt arbete åt: media, och att där behöva stå till svars för varje beslut utan att kunna förklara bakgrund och fördelar, mest eftersom media bara är ute efter klatchiga rubriker, och de har inget intresse av andra åsikter än sina egna krafiigt förenklade och tendensiösa. Och det är vi medborgare som konsumerar media utan minsta försök att vara källkritiska. Vi får alltså de nyheter och den information vi förtjänat, och de ansvariga chefer som vill ha jobben. Knappast de smartaste…

 7. Göran skriver:

  Vad jag har läst så har Sveriges militär och NATO redan haft övningar på svensk mark där temat är väpnat uppror inom Sverige. Just det är nog huvudorsaken till att gräddhyllan i Sverige vill ha in Sverige i NATO.

  • Jan Andersson skriver:

   Vi kommer hellre att avstå från delar av vårt fosterland än att bemöta ett väpnat uppror med samma mynt. Nu har både Danmark och Norge erbjudit sig att stötta oss i vår totala handfallenhet när det gäller att stoppa gangstervåldet, uppenbart efter dåden i Uppsala nyligen. Polisen i Sverige vet inte ens var de ska börja nånstans, och ingen ska inbilla mig att kvinnliga polischefer kan förbättra situationen

Kommentarer är stängda.