God Jul!

En jul i eftertanke, med bästa hälsningar till alla vänner!
Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen. Bokmärk permalänken.

13 svar på God Jul!

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Tack för den Mats och God Jul till Dig och de dina.
  Frihetsportalen är en livgivande källa, fantastiskt språk fantastiskt innehåll.
  /Samuel & Co

 2. Jan Andersson skriver:

  Håll tummarna för att vaccinet fungerar! Vi behöver ägna oss åt framtidplanering efter helgerna,, men tills vidare GodJul till alla och håll avståndet!

  • Göran skriver:

   Tummarna för att folk dör i mängd av vaccinet eller får andra skador? Det är det som det är till för, att minska på jordens befolkning. Dödligheten per hundra tusen för det som tar ett vanligt influensavaccin ökar med 8-16 gånger mot de som inte tar ett influensavaccin.

   Bäst om folk vägrar vaccinera sig, för det är nog det enda sättet att stå emot den framtidsplanerade diktaturen.

   • Jan Andersson skriver:

    Alterativet till vaccin är mycket värre…

    • Göran skriver:

     Det kan jag inte hålla med om eftersom det inte finns något bevis för något mycket värre. Det dör inte fler människor i Sverige i år än något annat år mer eller mindre.

 3. Göran skriver:

  God Jul, till alla frihetsälskande människor!

  I dessa dagar då det inte är korrekt med God Jul och Jultomten är en rasist eftersom Jultomten är vit, så snubblade jag på en rolig sak i en så kallad talangtävling kallad “Voice” för barn. En lite flicka på 10 år sjöng. Hon fick sedan frågor från hennes blivande coacher. Sedan frågade de henne om hon hade någon fråga till dem. “Ja, sade hon och frågade, “tror ni på Jultomten?”

  Lite mer rasism eftersom vi svenskar är så fantastiskt bra. Visste ni att den så kallade amerikanska jultomten designades av en svensk?

 4. Dandersan skriver:

  God Jul
  Ta hand om varandra , begränsa kontakterna men behåll det fria utbytet av tankar.

 5. Stefan Eriksson skriver:

  God Jul på er alla.
  Jag har önskat mig ett litet virus som biter på mullvaden. Min (så kallade) gräsmatta påminner mer om månens baksida (utan stillhetens hav) med krater på krater, och en del underminerad mark däremellan.
  En god vän till mig låter påskina att för det fall han skulle få tag på en levande mullvad, avser han inte att avliva den direkt, utan utsätta denna varelse för långvarig och segdragen tortyr, med återupplivningsförsök om den lille gynnaren vill lämna in för fort.
  Min gode vän är enligt mig, i övrigt vid sina sinnens fulla bruk.

  Så,,, när vetenskapen modifierat coronaviruset avpassat för mullvadsbekämpning, önskar jag mig en liten burk med detta innehåll.
  Alternativet med dynamit påstår min fru vara överkurs, synd egentligen, för då kunde man ju ha lite kul medans saneringen pågår.
  Å andra sidan har vildsvinen inte hittat hit ännu, som tur är, då min fru talar om något som hon kallar “självskjutningsanläggning”, för det fall grisen fulländar förödelsen av grönytorna runt vårt hus. Jag vill ärligt talat inte veta riktigt hur hon har tänkt sig konstruktionen av denna anläggning.

  Men. tillsvidare en lugn och fridfull Jul önskas Mats och alla er andra av mig;
  Stefan.

 6. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  God Jul & Gott Nytt År!

 7. Samuel af Ugglas skriver:

  Den här borde komma fram på svenska: https://www.lewrockwell.com/2020/12/eric-peters/show-respect/
  Kan få vem som helst att rodna!
  God Jul

  • Åke Sundström skriver:

   Sant att Mises.com och andra bloggar med samma ideologiska bas (t ex den du åberopar) tillhandahåller sakligare information än någonting som svenskar har tillgång till. Mises´ svenska avläggare håller inte alls samma kvalitet.

   Just detta inlägg var väl inte så mycket att rodna över, Samuel, läs hellre vad Ed Barry skriver på sin blogg. Han är inte bara en mycket aktiv klimatskeptiker utan också en av president Trumps främsta vapendragare, som tror att USA går dystra tider till mötes om Biden tar över. Troligen lite överdrivet alarmistisk vad de politiska hoten beträffar, men han speglar säkert ganska väl vad en majoritet av USA:s väljare tycker och tänker – de som via valfusket tycks vara på väg att förlora dagens dramatiska maktspel.

  • Åke Sundström skriver:

   Min favorit blev felstavad, sorry. Här hans rätta efternamn och adress: ed@edberry.com.

Kommentarer är stängda.