Valfusket 2020, än en gång

Här kommer, helt kortfattat information om sitationen kring presidentvalet. I huvudsak en beskrivning av varje länk som finns i texten. Saken tycks inte slutligt avgjord ännu. Förvänta er inte att jag ska stå till svars för innehållet i länkarna. Ni får själva bedöma sanningshalt och sannolikhet för visst utfall.

Clinton Foundation har länge marknadsfört Dominons röstningsmaskiner i tredje världen

En anställd på Leonardo spa (italienska för AB) vittnar om att de hjälpt till att fuska med rösterna och det skedde via amerikanska ambassaden i Rom.

Fler poliser utreds och en del är redan avstängda för att de öppnade och släppte in demonstranter i Kapitoleum. En del poliser verkar också ha välkomnat dem.
Så vad ska en enkel demonstrant tro? Då kan jag väl gå in då, kanske finns någon där inne som vill lyssna på mig? Det var alltså ingen stormning av Capitolium.

Bortradering av republikaner och konservativa från sociala medier sker systematiskt. Sökmotorn Mozilla/Firefox avser att censurera söktjänsten.

Kommer hämnden mot Trump att bli total?

Protesterna den 6 januari var fredliga, inte bara ”mestadels fredliga” som MSM skrev om upploppen i Seattle och andra städer. Capitolium stormades INTE, de släpptes in av vakterna. När svenska MSM, sossar och andra påstår att Trump uppmanade till stormning och våldsamheter ljuger de avsiktligt.

Video som visar Capitoliumvakter som släpper in fredliga demonstranter.

Bevis och starka indicier på valfusk i stor omfattning.

Professor Claes G. Ryn om vilka oegentligheter och märkligheter han noterat kring valet. Här är en sammanfattning av hans punkter.
1) Totalen, 10 miljoner fler röster än förra valet
2) Florida +3%, Ohio och Iowa båda +8%
3) I 19 counties om alltid röstar på vinnaren, vann Trump 18 med god marginal
4) Biden tappade mot Obamas resultat 500/5000 counties mot 873/5000
5) Biden tappade svarta röster jämfört med Hillary
6) Valfusk är vanligt sedan länge

NYT skryter om hur demokraterna planerade att ta valet från Trump. Våldsamheterna innan valet var sanktionerade av demokratiska partiet, DNC. De skulle bidra till att destabilisiera landet och visa Trump som en svag president. Vidare kontaktades och hotades och förödmjukades personer inom rättsväsende och politik över hela USA innan valet, sådana som kunde tänkas påverka en juridisk behandling av frågan om valfusk. Redan innan Trump hävdade att valfusk skett hade de som skulle granska och avgöra den saken spelats bort av DNC.
Valdagen var en stor mängd aktivister redo vid vallokaler, MSM var redo att förneka en Trumpseger. Efter valdagen var det utlyst fred och förbud mot våldsamma demonstrationer. 900 personer från olika vänsterorganisationer och DNC själv jobbade samordnat för att förstöra alla chanser för Trumps klagomål att vinna gehör. Allt detta började förberedas ett år innan valet!

Ordförande för Handelskammaren, Chamber of Commerce, Tom Donohue avgår direkt efter NYTs avslöjande om demokraternas massiva påtryckningar före, under och efter valet.

Försöker Biden bilda ny SCOTUS?

Denna nyhet, som först avfärdades verkar nu bli aktuell igen. Se sista post idag, den viktigaste!

Dataexpert menar att 432000 röster stulits från Trump. Kan vara en del av det som nu prövas.

Fler tecken på fusk.

Elise Stefanik, Republikansk ledamot som anser att valet blev stulet och hon röstade inte mot Trump.

Hela samtalet mellan Trump och Brad Raffensberger, Georgias utrikesminister, om vad han kunde ge för stöd till Trump. Trump frågade efter stöd utifrån ett antal misstankar om fusk. Men han hotade aldrig och försökte inte muta eller på annat sätt felaktigt få fördel.

Tiotusentals extra (falska) röstsedlar tryckta i Pennsylvania.

Apple och Google har vägrat lämna ut uppgifter om muslimska terrorister som mördat flera människor. De hävdar integritetsskydd för sina kunder. Men Bank of America har frikostigt lämnat ut uppgifter som sina kunder till FBI efter Capitoliumincidenten.

Trumps advokater smular sönder riksrättsåtalet.

SCOTUS, den federala Högsta Domstolen tar upp tre mål om röstfusk i Pennsylvania, Michigan och Georgia. Inledning 19 februari. Därmed är vi uppdaterade så långt det är möjligt just nu. Sista ordet är inte sagt, om det gör någon skillnad återstår att se.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Valfusket 2020, än en gång

 1. Göran skriver:

  Angående webbläsaren Firefox har jag lite svårt att se hur de ska införa begränsningar i den. All kod till Firefox är öppen att granska för vem som helst. Så ska det införas någon form av kontroll måste en kommunikation ske mellan webbläsaren och Mozilla. Sådan kommunikation lär upptäckas och förhoppningsvis skapas motåtgärder mot det. Om inte är det slut med användandet av Firefox.

  Vill man skydda sin integritet på Internet ska man i först hand använda sig av flera webbläsare. Använd t.ex. Googles Chrome för endast Google-tjänster såsom Gmail. Använd en annan webbläsare för Facebook. Använd en tredje för någon annan tjänst och använd en fjärde för allmänt.

  Jag råkar använda Firefox för allmänt, men det går inte att undvika att få in googles kakor på den. Jag dock ställt in spärr av kakor från Youtube, Google, Facebook, Twitter m.m. Sedan har jag ett tillägg som resar kakor från hemsidor jag besöker när jag byter hemsida i den flik jag använder eller om jag stänger en flik eller hela webbläsare, utom från hemsidor som jag godkänner kakor från. Sedan har jag ett tillägg som ger falsk information om vissa inställningar i webbläsare vilket kallas för ”fingerprinting” vilket är ett sätt att indentifiera en dator utan att använda sig av kakor. Det är en sak som Frihetsportalen använder sig av, då jag får varning om det. Dock tror jag not att Mats är oskyldig till det och det är WordPress som ligger bakom det spionerandet.

  Hindar detta att information samlas in från mig? Nej, men informationen blir mer eller mindre värdelös. Google får inte några uppgifter om tidigare insamling eller som kan kopplas till tidigare uppgifter. Jag ser ut som en ny person varje gång. Så mer eller mindre skapar jag oändligt många nya personer eller identiteter.

 2. Dandersan skriver:

  Intrånget till Capitoleum vände bilden så allt tal om oegentligheter i valet försvann.
  Lite för enkelt och lite för uppenbart!

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Svenska folkets enda intresse för tillfället är att ”Löfvensocialisterna” delar ut utplundrad egendom från andra svenskar.
  Nästa problem är att övertyga samma svenskar är att när Löfven kört sprutan med livsavkortande gift så är du fri att göra vad du vill. Tänk er en QR kod på bröstet som grannen läser av innan han hälsar.
  USA, vad bryr sig svensken USA? Framförallt inte om KONSTITUTIONEN som Obama fortfarande försöker göra irrelevant.

 4. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  Millions who likely voted for Trump want him barred from future office
  February 7, 2021

  Utdrag:
  ”A new ABC News/Ipsos poll released Sunday shows that 56% of Americans are in favor of the Senate convicting Trump and barring him from holding federal office in the future. Just 43% are opposed to such an action.”

  ”This is merely the latest poll to find a clear plurality for such a measure, even after Trump left office. A Monmouth University poll taken at the end of January indicated that 57% wanted him barred from holding federal office and 52% wanted him convicted by the Senate.”

  https://us.cnn.com/2021/02/07/politics/polls-trump-impeachment-future-office/index.html

  Sidney Powell’s Loony Election Claims, Which Gave Birth to the Deadly Capitol Invasion, May Finally Cost Her

  https://reason.com/2021/01/11/sidney-powells-loony-election-claims-which-gave-birth-to-the-deadly-capitol-invasion-may-finally-cost-her/

  Voting company sues Fox, Giuliani over election fraud claims
  February 5, 2021
  ”— Dominion Voting Systems, which was also ensnared in Trump’s baseless effort to overturn the election — sued Guiliani and Powell for $1.3 billion.”
  https://apnews.com/article/smartmatic-sues-fox-news-giuliani-2a8d83df2e6d73b750dd85f92f4fd7ef

  Trump’s legal attempt to throw out votes in Wisconsin’s most diverse counties ’smacks of racism,’ judge says

  https://www.businessinsider.com.au/wisconsin-trump-election-fraud-lawsuit-smacks-of-racism-judge-says-2020-12

  Mvh,

  • Mats Jangdal skriver:

   Ditt hat mot Trump lyser igenom. Det finns ett begrepp för det, TDS, Trump Derangement Syndrome.

   • Göran skriver:

    Fråga till folk på stan om det var värt 100.000 liv om de blev av med Donald Trump, så svarade de ja. Att bli av med ett personligt hat mot Donald Trump är mer eller mindre värt vad som helst för en del personer.

    Allt bygger bara på avundsjuka. De hatar honom för att han har pengar och är framgångsrik. Politiker hatar honom för att han får något positivt gjort, vilket är en egenskap som de själva saknar.

    Folk projekterar sitt eget misslyckande i livet på Donald Trump.

   • Claes-Erik Simonsbacka skriver:

    Kan hålla med om att jag inte beundrar världsledare med narcissistiska, fascistiska / kommunistiska och psykopatiska personlighetsdrag.

    Varför blev Donald Trump sådan han blev?
    oktober 29, 2020

    http://karisbillnas.fi/snilleblixten/2020/10/varfor-blev-donald-trump-sadan-han-blev/

    Mvh,

    • Mats Jangdal skriver:

     ”narcissistiska, fascistiska / kommunistiska och psykopatiska personlighetsdrag”
     Är du offer för din egen inbillning, projicering, andras lögner och propaganda mot Trump, eller allt på en och samma gång?

    • Göran skriver:

     Den beskrivningen passar alldeles utmärkt in på Joe Biden och Kamala Harris. När kommer alla negativa länkar om dem från dig Claes-Erik?

     En person i USA som lider av diabetes gillade inte Donald Trumps tweets, så hon röstade på Joe Biden. Nu är hon arg på Joe Biden för att han höjde priset på insulin som Donald Trump hade sänkt.

     Sedan så kan man undrar vad det är för fel att vara narcissistisk om man lyckas med att göra bra saker?

     Jag tycker Katie Hoplins utrycker det bra: ”I rather be groped on
     my pussy, than having a president that is a pussy.”

     Att Donald Trump har kommunistiska drag var en intressant synvinkel. Kan du utveckla det Claes-Erik!

 5. Lars Mellblom skriver:

  Den här länken är också intressant. Vita Huset har ett YouTubekonto. Bidens videos fick många ”dislikes”, många fler än ”likes”. Snart ingrep YouTube och plockade bort ”dislikes”. Artikeln är helt kort och det är de tre graferna som är intressanta. De påminner mycket om graferna från rösträkningen.

  https://phzoe.com/2021/01/27/white-house-youtube-dislike-manipulation/

  • Göran skriver:

   Ja, det är lite konstigt att något som inte kan gå ned går ned. I valet tappade Donald Trump 60.000 röster på en gång, vilket inte är möjligt.

 6. Benny skriver:

  Det är intressant att studera fulmedias reaktion på när Trump vann valet och när Biden ”valdes”! Då 2016 så vevade man på om att Trump med rysk hjälp det s k ”Russiagate” skulle vunnit valet! Russiagate visade sig vara en grov lögn och propagandastrunt som vevades runt av fulmedia till den grad att lögnen upphöjdes till sanning bland PK-etablissemanget. Nu när det verkligen är bekräftat valfusk är det däremot locket på och alla som påtalar valfusket är ”konspirationsteoretiker” och andra tillmälen! Detta visar väl vådan av medias maktkoncentration i västvärlden! Om inte annat visar det väl hur köpta ”journalister” agerar när deras överbetalda låtsasjobb är i fara!

 7. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  Sidney Powell – State of Michigan
  ”Ms. Powell is unfit to practice law and should be disbarred.”

  https://www.michigan.gov/documents/ag/Powell_atty_complaint_-_signed_714982_7.pdf

  Sidney Powell team doubles down on debunked election claims in attempt to avoid sanctions
  ”Powell and her team have not provided any credible evidence to support any of their incorrect claims that the Michigan election results were fraudulent, instead presenting false reports that rely on conjecture, inaccurate information or misleading testimony. ”

  https://eu.freep.com/story/news/politics/elections/2021/02/05/sidney-powell-michigan-election-lawsuit/4408095001/

  A lawyer who filed Sidney Powell’s Michigan election lawsuit says he shouldn’t be disbarred and was just ’holding the fort’ for her
  Feb 5, 2021

  https://www.businessinsider.com/michigan-lawyer-who-helped-sidney-powell-is-fighting-disbarment-2021-2?r=US&IR=T

  Mvh,

Kommentarer är stängda.