Mera Trump vann

I Arizona görs en stor kontroll av röstningen i presidentvalet. Medströmsmedia förkastar allt de kommer fram till och hela arbetssättet.
5 maj, De gör allting fel i Arizona!

13 maj, Omräkningen i Arizona är farlig!

21 maj, De är galna i Arizona!

23 maj, Tänk om de säger att Trump vann?

26 maj, Deltagande företag hoppar av.

14 juni, Snart är kontrollräkningen över.

15 juni, Gör er redo för en ”shitstorm”!

23 juni, Trump vann stort i PA!

Angående demonstrationen den 6 januari
Det är sedan tidigare klargjort att det var en federal agent som sköt ihjäl Ashli Babbit: att Trump uppmanade till en fredlig uppvisning av att väljarna ansåg han vara rättmätig vinnare; ävenså att polisen på Kapitoleum öppnade och släppte in demonstranterna mot löfte att de skötte sig vilket de i huvudsak gjorde, att den polis som avled dog av hjärtinfarkt, att ingen säger ingen offentliganställd ännu har åtalats för att ha gjort något fel.

Nu pekas FBI-agenter ut som infiltratörer och anstiftare av det som inte var fredligt vid demonstrationen.

Pennsylvania ska också se över rösträkning och valsedlar en extra gång. Vita Huset översvämmar Philadelphia med personal som ska se till att sanningen inte uppdagas. Biden själv reser dit.

Tucker Carlson redovisar hur fusket nu är klarlagt i Georgia.

Very interesting, funny, yet sad, that every time I read or hear a story in the Lamestream Media about the 2020 Presidential Election Scam, it always is preceded by the fact that, “while no evidence of voter fraud is available,” or statements to that effect, this could not be more incorrect or “fake.” Massive evidence has been accumulated which shows voter fraud at a level that is virtually beyond comprehension. The Radical left writers say this nonsense over and over again, and so does the Fake News Media. What is true, is that as evidence comes out, they don’t write about it or bring it forward in any way, shape, or form. Nevertheless, and fortunately, it gets out through the internet and other methods, and the feeling of a Fake Election is stronger now than ever before. Check out the recent story of 35,000 votes in the great State of Georgia, and watch what is happening in Arizona, New Hampshire, Pennsylvania, and other States. The only reason Detroit, Michigan, is not yet under investigation is because the Republicans in the State Senate are a bunch of weak RINOs that are afraid to act. Detroit is one of the most corrupt places on Earth, and the information is coming out, and fast. In any event, Mainstream Media should stop saying that, “while all the allegations are false,” when they know the exact opposite is true. People and facts are coming out at a level which can only be called “fast and furious.” – Donald Trump på GAB

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Mera Trump vann

 1. Thomas skriver:

  Det finns nu massor av ”information” om vad som sker i USA..
  Om bara en liten del av detta stämmer så är det en allvarlig politisk situation globalt.
  ”Världspolisen” har havererat!

  Håll i hatten, om bara hälften stämmer…

  • Benny skriver:

   Det verkar som det mesta stämmer när det gäller det enorma valfusket men den springande punkten är ju hur de stora delstaterna, Pentagon och HD agerar? Att Biden är en olaglig ”president” var väl ganska klart redan när de första rapporterna om valfusket började sippra ut och att döma av Texas agerande mot Bidens regim så är USA som union illa ute…I Texas skiter man högtidligt i Bidens dekret om både det ena och andra och gör lite som man vill t ex struntar man i Vita Husets coronarestriktioner, har stängt gränsen mot Mexiko och agerar mer och mer som en egen fri stat! I Kalifornien mullras det också mot Vita Huset och vidare utveckling ska bli intressant att följa. Så visst har den självutnämnda ”världspolisen” börjat vackla betänkligt och man undrar ju vem som godkände piratdådet mot den Iranska tankern USA kapade och sålde oljan från?…En mycket märklig historia då man hittills nöjt sig med att stjäla och sälja syrisk och irakisk olja för egen eller CIA:s räkning! Piratdåd på världshaven trodde man bara somaliska pirater höll på med!

   • Jan Andersson skriver:

    Texas är den enda staten som kan lämna USA och bli en egen statsstat, om de vill. Förbehållet finns skriftligt.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Det hade kanske varit enklere att man förhindrat att Obama ljögs in av John SCOTUS Roberts, tre gånger t o m.

 3. Åke Sundström skriver:

  Men har man skäl att förvånas? Över att pressen i USA har förlorat sin etiska ryggrad och nu så öppet springer partiska ärenden? Kanske t o m i högre grad än här hemma?

  Jo, det måste man nog, därför att de frihetliga idealen har så mycket starkare och mer konkreta rötter där än här. Vi minns kanske Engelbrekt från historiens gryning och skalden Tegnér med sina frihetliga tirader, men det senaste seklet har ointresset varit dominerande. Löfvens gäng har alltid betraktat nationen som underordnad Internationalen och världsrevolutionen. Och för Reinfeldt var försvaret lika mycket ett särintresse som näringslivet.

  Att ett förment konservativt parti gjorde Sverige försvarslöst är ett osannolikt faktum. EU-anslutningen, migrationen, klimatnojan och nollräntan är fyra andra katastrofer beslutade i största enighet på Helgeandsholmen och med avgörande instämmanden från demokratins f d vakthundar, pressen och kunskapseliterna.

  Enhetspartiet Social-Moderaterna regerar fortfarande, dock inte riktigt lika sams längre, sen högermoderaten Kristersson tagit över kommandot i den beramade högerbunkern. Efter tre år tystnad har han försiktigt krupit ut ur garderoben, men bara väljare med låga krav har anledning att hurra eller ta ut några segrar i förskott. Borgerligheten verkar mycket lite ha lärt av sina misslyckanden.

  USA överlever säkert både Biden och BLM. Mer tveksamt hur Sverige skall överleva maktduon S+M:s samlade dårskaper. De som i sin tur möjliggjorts av universitetens och professorernas ängsliga tystnad. Samma mönster som präglade nutidshistoriens största misstag, Hitlers upphöjelse till rikskansler. En parallell och ett mönster som förklarar mer än de flesta anar – eller orkar ta till sig.

  • Jan Andersson skriver:

   Pressen skriver det som de förtroendevalda önskar och vill, medan dessa i själva verket tror att det är vad medborgarna önskar och vill som står i media. Vad har de annars för referenser till verkligheten? De fick inte lära sig nåt i skolan, har aldrig jobbat bland verklighetens folk, och lever isolerat omgivna av ja-sägare.

   • Åke Sundström skriver:

    Vi skiljer oss marginellt: du tror att pressen lyder sina ägare, som i sin tur anses företräda medborgarna. Jag menar att båda grupperna är vilseledda av intelligentian, framför allt i tekniskt svåra frågor som klimat och energi.

    Vore det inte så skulle aldrig Mats kunna skriva att det råder elbrist i ett av världens mest energistinna länder. En hord professorer skulle för länge sen ha avfärdat sådana påståenden, men de har tigit, valt att prioritera sina egenintressen (karriärer, forskningsanslag) och medvetet brutit mot vetenskapsetikens första bud, tillika domstolarnas: att tala sanning, ingenting förtiga eller tillägga.

    • Jan Andersson skriver:

     En närstående jobbade som journalist i en framgångsrik ”högertidning” i årtionden. Han berättade ofta att ägarna och chefredaktören egentligen struntade fullständigt i vad som stod på ledarsidan så länge tidningen var späckad med annonser och därför låg på de allra flestas frukostbord. När det vid enstaka tillfällen skrevs om något jag personligen kände väl till var det knappast att känna igen; sakinnehåll, namn och fakta – allt var fel. Men ingen av läsarna verkade bry sig heller.

     • Göran skriver:

      Förr vad det tydligen så att man lärde ut till journalister att vad de än skrev om, så kommer artikeln att läsas av någon som är expert på ämnet. Således. Se till att artikeln är korrekt.

      Idag heter det nog: se till att experten inte få yttra sig eller svartmåla experten.

      På Wikipedia har vänsterdominansen gått så långt att inte ens den som en artikel handlar om kan korrigera det som är fel.

 4. Göran skriver:

  Kan man bara luga för 51 % av väljarna är det okej. Det är något som de andra 49 % har svårt att förstå, de som ser de uppenbara lögnerna.

  Du föds i en familj där dina föräldrar är demokrater, de ser på CNN och det är det som du växer upp med och det är det som blir din världsbild.

  Det som är lustigt med demokratiska politiker i republikanskt styrande stater eller städer, är att de lever i samhällen som i stort fungerar bra och de kan se hur deras partikolleger i demokratiskt styrda stater eller städer fullständigt förstör dem, och ändå vill de förvandla sina egna områden till samma elände. Finns det någon av dem som tänker: Vad är det för något som mina partikolleger gör fel?

  Kommunallagen i Sverige är en stor bromskloss för att utveckla blomstrande samhällen. Hur kommer det sig att de som bor på landet inte ska få bestämma själva hur de vill ha de där? Stadsbor ska bestämma om man ska få hugga upp ett omkullvält träd och elda upp det. Var går gränsen för dårskapen?

  • Åke Sundström skriver:

   Men visst vet vi väl ”hur det kommer sig?” (sista stycket).

   Det vanliga gänget, förstås: den oheliga S+M-alliansen plus alla tigande ”experter” – inte bara meteorologer utan hela registret från jurister och ekonomer till hjärnskrynklare och humanister.

   I en parlamentarisk diktatur som Sverige är det väldigt få beslut som väljarna kan påverka. Är vi inte eniga om det orsakssammanhanget? Det gåtfulla är väl snarast att de borgerliga partistyrelserna nöjer sig att vara passiva åskådare, trots att i varje fall M har en kunnig jurist som partisekreterare. Hur står vederbörande ut?

Kommentarer är stängda.