Det riggade presidentvalet

Här nedan är den långa videon där Trumps juristteam håller presskonferens och berättar hur mycket och många fel de hittat i presidentvalet.
Man kan ha åsikter om värdet av vittnesmål om fusk, men vittnen spelar en viktig roll i alla rättsprocesser. Återstår att se om de kan klämma riktigt avgörande teknisk bevisning. Inte alltid så lätt att göra i efterhand med en blandning manuell hantering och dataprogram.
Det mest slående och avgörande som borde få vilken vettig människa som helst att reagera är det faktum på flera platser har fler röster avgivits än vad där finns röstberättigade! På några platser fler än hela samhällets invånare, barn inräknade. Men SVT, TV4 och andra lyckas aldrig notera detta.

Användes liknande metod i Sverige 2018, när Valmyndighetens dator plötsligt blev off line och när den kom tillbaks ett tag senare var det inga siffror som stämde med tidigare redovisning?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 svar på Det riggade presidentvalet

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Vi talar om det socialistiska kollektivets bättre rätt än i det här fallet, ”KONSTITUTIONEN” i USA.
  Lagen är till för dig inte för mig tycker socialisten, ett medel för att plundra och tvinga befolkningen till underkastelse. Vad är ett kines-virus man kallar för Covid-19?
  Ett försök till total underkastelse!
  Den här länken hjälper kanske att förstå: https://nyadagbladet.se/utrikes/det-hander-vid-oklart-valresultat-enligt-usas-konstitution/

 2. Thomas skriver:

  Svaret på frågan är Ja.. så länge som ingen undrar varför det blev som det blev.. Hade någon inom politiken undrat varför det skedde det som skedde och hade ansett att det inte fick vara så – så hade jag kunnat tänka mig att allt var ett tekniskt fel… men nu, när alla är helt tysta, så undrar jag om detta gick rätt till.. – Om svenska val är helt åt helvete, så finns det inget som legitimerar något längre.. Allvarligt!!

 3. Gunnar Littmarck skriver:

  Valfusk kommer bevisas med statistik.

  Brottsmål avgörs med sannolikhet och data visar att valet var riggat med p>0,99 vilket är högre än livstid i de flesta rättsstater.

  Annars påstår Powell att hennes team har frilagt algoritmen som flyttat röster på Trump till Biden och samtidigt att hon inte påstår något som inte håller i rätten.

  Jag tror att Trump gillrade en fälla, vilken han började konstruera redan före valet 2016.

  För att bli av med den djupa staten och medias verkan mot folkflertalet krävs att de hatar en stark motståndare bägge delar.

  Trump har ansträngt sig att reta upp bägge grupper var av media är uppenbar för de flesta.

  2018 utfärdade Trump en presidentorder som gör att han nu kan stoppa allt och vidmakthålla presidentposten om han anser att valpåverkan skett från främmande makt.

  Makten bakom Biden vet om det och svarade med en förberedelse av sina fotsoldater för ett inbördeskrig i USA vilket vi sett under året.

  Vill ni fördjupa er i hur valfusket med mjukvara avslöjas så se Shiva.

  https://www.youtube.com/channel/UC1Esh5OiaDMUt-iEHYCbQCg

  En färsk underökning visar att Trump skulle vunnit trots valfusk motsvarande många miljoner röster.

  De som uppgav att de röstat på Biden fick frågan om de kände till det som finns på den laptop FBI haft sedan dec 2019?

  36% svarade nej.

  Av de svarade 5%-enheter att de inte skulle röstat på Biden om media förmedlat det.

  Så även om de då valt att inte rösta alls skulle Trump vunnit trots det gigantiska fusket.

  Å andra sidan skulle bakmännen då bara skruvat upp mjukvaran mer så 1,2 i stället för 1,2 multiplicerade röster på Biden och 0,55 i stället för 0,6 i omräkningsfaktor för de som röstat på Trump.

  De blev så desperata så då de stoppade räkningen för att korrigera så missade de att antalet röster bör stämma med antalet röstande….

  Här kan ni lyssna på an av alla jag bukar lyssna till Bill Whittle.

  https://www.youtube.com/watch?v=oB_BHqTZmxw&t=5222s

 4. Gunnar Littmarck skriver:

  Det blir nog Trump fyra år till, en hård och lyckad Brexit och upplösning av EU under nästa år.

  Ger de visionerna tillsammans 50% chans, men jag är en naiv optimist och optimister har ofta fel.

  Lyssnar nu till Mike Pence som jag gillar.

  https://www.youtube.com/watch?v=qpHn61mWya0

  • Ivar Andersson skriver:

   Upplösning av EU under nästa år är en riktig högoddsare. Men vem vet. Järnridån rostade sönder väldigt snabbt,

 5. Dandersan skriver:

  Det är en spännande process som pågår.
  Medias snabba accepterande av valet och förnekande av valfusk har successivt bytts mot ett tveksammare inget systematiskt som kan påverka utgången.
  Skrämmande slapphet!

 6. Niklas skriver:

  Är Trumpen trumpen över att amerikanarna röstade ”fel”?

  • Mats Jangdal skriver:

   Jag tror amerikanerna röstade rätt, det vill säga på Trump. Men att demokraterna förberett och genomförde en kupp genom att redan under valnatten manipulera rösträkningen. Detta kunde de göra genom att i rösträkningsdatorn (Dominion) flytta röster från Trump till Biden. För att få det att se äkta ut sorterades valsedlar för Trump bort och ersattes med färdigtryckta som smugglades in i rösträtkningslokalerna. Detta skedde på natten när man fått en någorlunda klar bild av hur många röster man tvingades byta ut.
   Av denna anledning båtar det föga att räkna om redan falska röster. Man måste istället visa hur datorn manipulerades och hur avgivna lagliga röstsedlar byttes ut om olagliga. Det är på den nivån bevisföringen kommer att ligga. Detta blir naturligtvis enklare på de orter där fler röster avgivits än vad där finns röstberättigade!

 7. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  More U.S. Congress Republicans openly doubt Trump’s election claims
  NOVEMBER 20, 2020

  https://www.reuters.com/article/uk-usa-election-congress-republicans-idUKKBN2802R1

  Mvh,

 8. Åke Sundström skriver:

  Förklara gärna utförligare sista stycket. Skrämmande förstås om det är sant.

  Att det förekommit valfusk i USA tycks vara helt klart, LIka skrämmandet det. Min klimatfavoriet i USA, Ed Berry, säger sig ha bevis och tror att Trumpen trots allt tar hem spelet.

  • Mats Jangdal skriver:

   Om du menar sista meningen i det postade inlägget, den om det svenska valet, så har du det mesta av förklaringen i mitt svar till Niklas, Mats Jangdal skriver:
   2020-11-21 kl. 16:45
   Eftersom ingen i Sverige protesterade direkt har det funnit hur mycket tid som helst att i efterhand byta ut lämpliga röstsedlar i de olika offentliga källare där de förvaras.
   Det är nog läge för svenskarna att utnyttja sin medborgerliga rätt att närvara vid rösträkningen, filma, fotografera, skriv ner och stanna ända till slutet.

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Vi är ju indoktrinerade att aldrig ifrågasätta något socialisterna överöser medborgaren med i form av kriminaliserande REGLER. Hur skall svenska folket övertygas om rättigheten att kontrollera ett ALLMÄNT val till Sveriges Riksdag?
    En uppgift för Morgan Johansson och Dan Eliasson kanske?
    Vad gör Sverige Demokraterna åt problemet?

   • Åke Sundström skriver:

    Men min fråga var ju om det är belagt att ”valmyndighetens dator plötsligt blev off line och när den kom tillbaks ett tag senare var det inga siffror som stämde med tidigare redovisning”?

    Att inga siffror stämde efter stoppet? Är det bevisat, hur och av vem?

    • Mats Jangdal skriver:

     Vi som satt och följde valvakan för att kunna skåla för en borgerlig regering såg stoppet. Efter en timme eller så var det fortfarande stopp. Då gick vi och la oss.
     Dagen efter var det ett annat läge.
     Media har rapporterat om det, dock utan att spekulera i fusk. Tvärtom har MSM bedyrat att inget fusk förekom.

     Har du verkligen missat detta?

     • Åke Sundström skriver:

      Jo, det har jag faktiskt gjort, eftersom jag hoppade över valvakan. Och att saken nämnts i media har också undgått mig. Borde förstås inte vara förvånad, men nöjer mig med att tacka för andra som hållit sig vakna under valvakan. kvällen och att jag fått svar på min fråga. Men undrar förstås över varför saken kommer upp till ytan först två år det eventuella brottet.

    • Stefan Eriksson skriver:

     ”Bevisat”? Helt klart ”kraschade” ju systemet med röstsammanräkningen samman i direktsänd valvaka.
     Därom råda knappast tvivel, miljoner tittare upplevde detta live.
     Utredningar om eventuell otillbörlig påverkan av röstsammanräkningen har väl hamnat i den juridiska sopsäcken,
     likt mycket annat ”obekvämt” inom Svensk förvaltning.
     Palmemord, Estonia, osv.

    • Stefan Eriksson skriver:

     OOOpppsss!
     Missade länken;
     https://newsvoice.se/2018/09/valfusk-valet-2018/

 9. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  Federal judge rejects Trump campaign’s Pa. lawsuit with prejudice, saying it lacks factual proof

  22 November 2020, 03:30

  ”It is not in the power of this Court to violate the Constitution,” Judge Matthew Brann of the US District Court in the Middle District of Pennsylvania wrote on Saturday

  The judge said he could not take away the vote ”of even a single person.”

  ”But Brann, a longtime and well-known Republican in Pennsylvania, refused.”

  https://edition.cnn.com/2020/11/21/politics/federal-judge-dismisses-trump-pennsylvania-lawsuit/index.html

  https://abcnews.go.com/Politics/federal-judge-rejects-trump-campaigns-pa-lawsuit-prejudice/story?id=74340354

  Mvh,

  • Claes-Erik Simonsbacka skriver:

   Forts.
   ”But the decision led Pennsylvania Republican Sen. Pat Toomey to congratulate President-elect Joe Biden, despite adding he was ”deeply disappointed” Trump lost.”

   ””With today’s decision by Judge Matthew Brann, a longtime conservative Republican whom I know to be a fair and unbiased jurist, to dismiss the Trump campaign’s lawsuit, President Trump has exhausted all plausible legal options to challenge the result of the presidential race in Pennsylvania,” Toomey said in a statement. ”I congratulate President-elect Biden and Vice President-elect Kamala Harris on their victory. They are both dedicated public servants and I will be praying for them and for our country.””

   Mvh,

  • Mats Jangdal skriver:

   Det ser illa ut för rättvisan!

Kommentarer är stängda.