Väljares val,

Min besvikelse över den amerikanska demokratin ökar. Det gäller inte minst guvernörerna. Det verkar som att det krävs väldigt lite kompetens för att kunna bli vald. Det räcker med att smila, lova runt, hålla tunt, åka runt och skaka hand med så många som möjligt inför ett val. Majoriteten av väljarna verkar vara så ”star struck”, så förblindade av kändisskapet och utanverket att de röstar på den kandidat som till synes har mest kändisstatus och helst som de personligen sett i verkliga livet, kanske till och med skakat hand med för en tiondels sekund.
Dessa guvernörer har makt att stoppa bra och motiverad lagstiftning. De kan implementera regelverk som strider mot konstitutionen, så länge ingen ifrågasätter det.


Är det lika illa i Sverige? Skulle en kändis utan politisk insikt eller politiskt program kunna bli vald här? Carola, Linda Bengtzing, PewdiePie? Försöker komma på någon annan som är kändis och influenser med åsikter utan substans, någon som verkligen skulle kunna bli vald, men kommer inte på någon.


Är våra rösträkningsdatorer hos Valmyndigheten också riggade, eller bara styrda i realtid av kollaboratörer till det eviga maktpartiet? Nedan en sida ur rösträkningsmaskinen Dominions maual. Den maskinen har använts i samtliga omtvistade delstater,

US-val-Dominion-kopia


Jag ger er några bilder av hur valresultatet framställs i olika media, MSM, ”neutral” och alternativ, samt 2016. Hur kunde en majoritet amerikaner välja en president som själv (Biden) och vars parti ger stöd åt de våldsverkare som förstört flera storstäder? Trump har gått rekordbra bland svarta, latinos och kvinnor, varför syns inte det?
Hur kan svenska väljare ge stöd åt partier som i stor skala importerar problem och ignorerar både nya och gamla brister?

Som NBC redvisat när de säger att valet är klart.
Som neutral eller försiktig media redovisat i väntan på slutlig räkning
Som Trumps väljare förväntat sig
2016 mot Hillary Clinton

Nedan följer ett antal länkar som på olika sätt ger perspektiv på valet, som vi aldrig ser i svensk MSM.
https://thenewamerican.com/potus-dominion-voting-system-deleted-2-7-million-trump-votes/?ct=t(EMAIL_CAMPAIGN_12_2_2019_15_37_COPY_01)&mc_cid=7cd3b3b150&mc_eid=a121797547
https://jamesfetzer.org/2020/11/bombshell-anon-crunches-voter-data-discovers-election-software-dominion-producing-massive-fraud/
https://townhall.com/tipsheet/mattvespa/2020/11/14/democracy-institute-pollster-yes-i-think-this-election-was-stolen-n2579970

En omdiskuterad video med Biden innan valdagen.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Väljares val,

 1. Göran skriver:

  Innan valet sade Kamala Harris att hon stödde vänsterdemonstrationerna och ansåg att de borde fortsätta efter valet.

  Angående Antifa, som står för en hel del av våldsamma demonstrationer och regelbundna misshandlar bland annat, så är de inga anhängare av Kamala Harris eller Joe Biden. Ja, de ogillar även Bernie Sanders och Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), som de anser är alldeles för lite vänster.

  I fyra år har så kallade demokrater mobbat och kallat republikaner för allt mellan himmel och jord, misshandlat och mördat republikaner bara för att de är republikaner och nu vill demokraterna helt plötsligt vara kompis med republikaner. Fungerar världen så? Ska republikaner förlåta demokrater?

  Dessutom går vissa demokrater ytterligare ett steg i mobbandet genom att sätta upp listor på folk som har stöttat Donald Trump öppet i avsikt att mobba dessa ytterligare t.ex. genom att försöka få dem att förlora sina jobb.

 2. Niklas skriver:

  Jag tycker nog att systemet med elektorer i USA känns föråldrat och då särskilt principen att den kandidat som vinner delstaten får alla elektorsröster. Nog borde det kunna vara direktval till presidentposten år 2020, anser jag.

  Angående lova runt och vara allmänt populär i Sverige etc. så hade vi ju pajasen Bert Karlsson i Ny demokrati, som kom in i riksdagen 1991. Tack och lov föll ju partiet snart i spillror efter diverse interna konflikter. Bättre hade det nog gått om Ny demokrati hade legat på max 1-2% under säg 10 år och fått forma sin politik i lugn och ro, samt hinna kasta ut alla oliktänkande och pajaser från partiet. Då hade det ju varit enklare att bedöma vad partiet egentligen står för.

  Dessutom hade vi ju Linda Rosing (numera Thelenius) med sitt Unika parti (utan partiprogram…) Tack och lov fick de bara 222 röster. Tänk om det partiet kommit in i riksdagen efter sitt första val och hamnat i vågmästarställning…

  • Mats Jangdal skriver:

   Elektorssystmet räddar faktiskt ett visst inflytande till den amerikanska landsbygden. Med rent majoritetsval skulle troligen 10-15 storstäder, där demokraterna och deras med socialbidrag köpta röster bestämma allt.
   Jag ser det som en katastrof
   Demokraterna har i årtionden motsatt sig exempelvis legitimationstvång vid röstning. Ingen vet hur mycket fusk de åstadkommit enbart via denna dumhet.

   Personligen kan jag sakna NyD oc deras friska ifrågasättande av dogmer. SD har inte tagit upp den manteln.

 3. Dandersan skriver:

  Om man köper en valräkningsmaskin som utvecklats av Venezuelas opposition för de val som trots allt hölls där så får man lättmanipulerade maskiner!
  Media förmår inte ta till sig nyheter som indikerar massivt manipulerade val i USA.
  De är väl upptagna med att försöka förstå varför de inte kan styra folkviljan mer.
  Varför behövs valmanipulation?

  • Mats Jangdal skriver:

   Varför behövs valmanipulation?

   Det enkla svaret är, för att roffa åt sig makt man annars inte tillåtits utöva.

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Förhoppningsvis mer än ett halmstrå. https://youtu.be/VhSMN9rv_Ks

 5. Thomas skriver:

  Jag skulle kunna tänka mig att rösta på Shekarabi… för jag träffade honom på ett matställe och vi som satt där noterade att: Där går Shekarabi! Och han kom fram och hälsade på oss och skakade hand.. En artig och observant grabb. Nog är han värd att bli President i Sverige!

 6. Samuel af Ugglas skriver:

  What if a US presidential candidate refuses to concede after an election? | Van Jones
  https://www.youtube.com/watch?v=WZWRhLW7Y8w

  Finn fem fel

 7. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  Trump rushes environmental regulations that could handcuff Biden
  Bloomberg News | November 16, 2020

  https://www.mining.com/web/trump-rushes-environmental-regulations-that-could-handcuff-biden/

  Mvh,

Kommentarer är stängda.