Covid – vaccin

Det får bli en samling länkar till både märkliga och avslöjande texter om covid och dess vacciner. Jag kommenterar inte enskilda artiklar mer än att jag själv inte är vaccinerad, av några enkla anledningar. A, jag har aldrig tagit vaccin mot säsongsinfluensan. Jag litar till mitt naturliga immunförsvar och vill ha det intakt. Det är lite som med muskler, det ska användas för inte förtvina. B, när det först talades om covid lät det inte som något värre än vanlig influensa, så jag blev aldrig uppjagad. C, jag tror att jag fick en släng av det den 29/2 2020, med lätt feber värk och det avgörande symptomet, smakbortfall. Därmed räknade jag med att jag var immuniserad. D, När mRNA presenterades insåg jag omgående det inte är ett vaccin i traditionell mening, det är alltså inte en försvagad variant av smittan som därför skapar immunitet. Det är ett läkemedel av annan sort. E, Det visade sig snabbt att frågetecknen kring såväl smittan som pandemibeteckningen och vaccinerna var långt fler än svaren. De slutliga svaren har ännu inte redovisats.

Är verkligen ovaccinerade personer sämre bilförare än vaccinerade?

Dödstalen stiger runt om i världen, är det vaccinet eller viruset som är orsaken. Andra har föreslagit nedstängningarna med sämre motion och depression som följd.

Det är troligen helt rätt för den som är ovaccinerad att vägra ta emot blod från vaccinerade.

Kommer WHO kräva censur om covid, vaccinen och vid nästa pandemi?

Vad har Matti Sällberg lovat egentligen?

Leder vaccinen till cancer?

Pfizers vaccin är inte säkert och ingen undersökning som visar att det skulle vara det har redovisats.

Ny smittvåg i Sverige, de flesta som dör av covid har tagit minst två sprutor.

Senaste rön, ju fler sprutor desto större risk att smittas!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Covid – vaccin

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  De två H,na, Hyckleri och Hysteri är utan tvekan värst förutom alla tveksamma påståenden.
  En otrolig massa osämja i familjer runt om i riket har initierats men det ingick väl i den socialistikaterrororganisationens agenda.

 2. Pingback: Covid – vaccin | ulsansblogg

 3. Jan Andersson skriver:

  Om jag bedömer framtidsutsikterna för min fyrtiotalsgeneration, så tror jag nog att invandringen, energi- och bränslepriserna och utsikten att tvingas göra sig av med fossilbilen snart är en mycket värre ”killer” än covidvaccinet, både psykiskt och fysiskt. Bilen och friheten/möjligheten att åka vart man vill nu när man har tid är det som håller oss vid liv mer än något annat. Att röra på både kroppen och sinnet är nämligen en överlevnadsfråga för gamlingar. Att sitta hemma utan att vilja elller kunna ta sig ut någonstans är bokstavligen rent livsfarligt, och snart är Hemtjänsten de enda personer man träffar och deras matlådor det enda som finns att äta.

  Vi har absolut inte råd att köpa nya elbilar när vi redan har använt våra besparingar till att hjälpa barnen till ett liv och är förövrigt tillräckligt livserfarna för att inse att det bara är klåfingriga och oerfarna snorungar till politiker som nu staplar alla bekymmer på oss gamlingars ryggar. Det är illa nog att våra gedigna kunskaper aldrig efterfrågas; vi frågade visserligen inte heller våra äldre om något, fast skillnaden nu är att välståndet redan har ”peakat” och vi som upplevde den tiden är de enda som vet hur det var då och förstår förutsättningarna. Unga i Sverige anpassar sig fast de abolut inte borde göra det, det är hjärtskärande att se unga vuxna överallt som snackar som småbarn.

  En usel och kritiserad politiker inser tydligen inte heller att ju tidigare han/hon avgår och inte fortsätter med sin korkade agenda i flera år, effektivt hindrar att en klokare person kan få ta över ämbetet. Tiden går, kritiken ökar, poltikerna käbblar om skitsaker. När får vi en ledare med litet gammaldags handlingskraft? Det är bråttom att åtminstone bromsa utvecklingen.

 4. Göran skriver:

  En kanske löjlig fråga eller inte? Har man någons hittat ett virus som man vet orsakar en viss sjukdom?

  För att kunna se och fotografera ett virus krävs ett elektronmikroskåp. Flera vaccin är introducerade innan man kunde se att virus ens existerar. Frågan är då hur man konstruerar ett vaccin mot något man inte ens känner till?

  Är det bättre idag, när vi kan se virus? Ta vävnadsprov från en sjuk person och se vilka virus som finns där. Enkelt, eller hur? Kanske inte, för vi har tiotusentals virus i våra kroppar och de flesta är totalt harmlösa för oss. Men nu gäller det att hitta det virus som orsakade en sjukdom. Hur hittar man det när det fullständigt vimlar av virus i våra kroppar, där de flesta är okända för oss. Eller, hur lång tid skulle det ta att hitta det specifika viruset.

  Dessutom. Virus kommer och går. De uppstår och de försvinner. Konkret. Du börjar leta efter ett specifikt virus bland tiotusentals olika, men under ditt letande så försvinner det, slutar existera.

  Det virus som orsakar HIV är aldrig hittat. Det virus som orsakar Ebola är aldrig hittat.

  Jag läste en artikel för några dagar sedan, där man hävdade att inget vaccin har någonsin existerat där nyttan med vaccinet har överstigit dess biverkningar.

  Tittar man på grafer över hur många människor som smittas av en viss sjukdom, så går det inte att se när vaccination infördes mot en viss sjukdom.

  I England i början av 1800-talet gjorde men en test. Man vaccinerade folk i en stad och vidtog inga andra åtgärder. I en annan stad vaccinerade man ingen, men man ökade hygienen i staden, städade gator och lärde folk att rengöra sig oftare. Resultat. I den vaccinerade staden dog fler människor än i den ovaccinerade staden.

 5. Thomas skriver:

  Injektionerna är upp till var och en… och skall så vara, så Forssmed fick skit helt korrekt…
  Den som vill tro på vad som påstås får väl göra så… det gäller det mesta numera.

 6. Göran skriver:

  Citat från Swebbtv.se om Folhälsovårdsmyndighetens statistik:

  ”Under vecka 51 har hittills 78 personer rapporterats avlidna med covid-19, varav 3 var ovaccinerade och 75 var vaccinerade. Drygt 96 procent av coviddöda var alltså vaccinerade.”

  Omräknat till per capita per grupp (vaccinerade – ovaccinerade) blir detta att gruppen vaccinerade hade 3,9 gånger högre dödlighet än gruppen ovaccinerade, som dog av covid-19.

  För antalet nya smittade under vecka 51 var smittan 3,28 gånger högre i gruppen vaccinerade än i gruppen ovaccinerade.

  Hur mycket i IQ har socialminister Forssmed som påstår att vaccination är bästa skyddet mot covid-19?

  • Jan Andersson skriver:

   Det har kanske att göra med de flesta är vaccinerade, speciellt de multisjuka inom en känd riskgrupp. Ingen, säger ingen jag känner har t.ex. ett helt friskt hjärta, flera har höft- och benproteser, andra har råkat ut för typiska åldersdelaterade åkommor, som utan behandling skulle ge en snabbfil till graven.

Kommentarer är stängda.