Biden bindgalen om covid

En domstol har tidigare bestämt att det strider mot konstitutionen att kräva covidvaccinering av statligt anställda. Biden sa i maj att de skulle följa det utslaget. Men nu söker Biden och Vita Huset få den domen ogiltigförklarad eller åtminstone slippa följa den. NCLA anstränger sig för att försvara konstituionen och medborgarnas rättigheter. Fler bevis på att Biden inte bryr sig om beslut ens i Supreme Court.

Pressekreteraren ljuger ogenerat om vaccinets fördelar.
https://twitter.com/disclosetv/status/1696223408847991271
Har Fauci och vaccinmånglarna ställt nya krav, kanske utpressning rent av, för att Biden ska kräva allmän vaccinering till miljardkostnader med i bästa fall ingen nytta som resultat?

Att ”vaccinen” inte var egentliga vaccin och inte hade testats korrekt är idag fastslaget i domstol. Vad mer krävs för att stoppa cirkusen helt?

Även privata företag har börjat varsla att de tänker vidta åtgärder mot viruset Eris, det nya covid. I första hand krav på munskydd, men senare troligen även vaccinering. Motståndet växer dock.
Sammantaget verkar den fria världen inte vara så angelägen om att förbli fri. Måtte motståndet växa snabbt och bli välartikulerat.

 

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Biden bindgalen om covid

 1. Pingback: Vaccinepidemin – Life, Death and all between

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Vi är så manipulerade att vi inte förstår skadan all denna lek som politiker utövar på människors LIV och HÄLSA. Och det värsta, större delen av läkarkåren ställer upp på vanvettet. Inbillar mig att Sverige inte skulle gå under om vi lyckades sparka alla korrupta POLITIKER.
  Dags att leta rätt på en ”schaman” kanske eller medicinman i Afrika.
  Varför tar man livet av speciellt KOCKAR förresten, först Obamas nu Putins?
  Obamas, duktig simmare drunknade på knappt 2 meter vatten, Putins föll pladask i marken från ett flygplan.

  • Mats Jangdal skriver:

   Ja, och tänk alla som stått Clintons nära, för att sedan dö en snabb och oväntad död!

 3. Göran skriver:

  Mask fungerar inte. Viruset är så litet att det kan jämföras med att slänga ärtor på ett nätet i ett fotbollsmål. Hur många ärtor stoppar nätet?

  Pfizers egna kliniska studie visar att deras vaccin mot covid-19 hade en effektivitet under 1 %.

  Sveriges så kallade Folkhälsomyndighets statistik över covid-döda i Sverige visar att för de veckor jag har räknat på deras statistik har dödligheten varit över 3 gånger så stor för vaccinerade än för ovaccinerade.

  Senaste siffran för konstaterat döda på grund av covid-vaccinet i USA, UK och EU sammanlagt var 86.000 människor som jag tagit del av. Det är säkert över 100.000 i dagsläget.

  I och med att vi vaccinerar en stor del av befolkningen förstör vi samtidigt evolutionen. Vi blir genetiskt svagare desto fler som vaccineras. Blir vi lättare sjuka?

  Samtidigt vill jag säga följande, bara för att bli ett hatobjekt. Rent statistisk har jag inte lyckats hitta ett vaccin som fungerar. Rent statistisk har de flesta sjukdomar en snabb ökning till en topp och sedan ett långsamt avklingande tills sjukdomen försvinner av sig själv eller är försumbart ”farlig”. Om ett vaccin fungerar skulle antalet smittade inte sjunka långsamt utan ”drastiskt” sjunka snabbt. Ett snabbt avklingande av antalet smittade går inte att hitta i statistiken. Det går inte att hitta i statistiken när ett vaccin introducerades.

  Det kan möjligen finnas ett litet hack nedåt i statistiken, men det hacket är så litet att det är försumbart i det stora hela. Det finns för en del sjukdomar en uppgång i antalet smittade när vaccinet introduceras. Mässling har det hacket. Varje gång något land hittar på att de nu ska vaccinera sina barn mot mässling så ökar antalet döda i mässling. Det är inte många, men det är inte tvärtom.

  Lyssna gärna på Linda Karlströms sommartal på SwebbTV. Hon är vaccinskeptisk. Hon har fem barn. Två är vaccinerade och ständigt sjuka. De andra tre barnen är inte vaccinerade och är friska som nötkärnor. Studier från Schweiz och Nederländerna visar på att ovaccinerade barn är friskare än vaccinerade barn.

  Nu vet jag inte om detta är sant, men det sägs att det bara är vaccinerade barn som drabbas av så kallad barncancer.

  Länken till Linda Karlströms sommartal:

  https://swebbtv.se/w/5cPp8REcMAewaAssTiAkSj

  Observera att man inte får säga ”sommarprat” för det anser SR att de har ensamrätt på.

 4. Jan Andersson skriver:

  Vaccinet mot covid hade den fenomenala effekten att hålla folket borta från sjukhusens akutmottagningar, som redan gick på knäna eftersom många i personalen bara gick hem och struntade i jobbet. Media hade sin vana trogen piskat upp farligheten långt över alla rimliga nivåer. Om vaccinet dessutom hade någon medicinsk effekt är likgiltigt. När vi sjuttioplussare så småningom fick covid 2022 (av ett barnbarn) så blev vi knappt mer än småförkylda i tre dagar och levde precis som vanligt.

  Men femtiotusen svenskar fick vänta på andra livsupphållande operationer för kända och allvarliga sjukdomar och många dog. De är förlorarana som media helt ansvarar för, men media förstår väl som vanligt inte ens frågan eftersom de utför ett så oerhört viktigt jobb…

  Vacciner som fungerat är kanske svinkoppsvaccin mot smittkoppor och vaccinerna mot polio och tuberkulos. I en folkskola på 30-talet gick det alltid några lungsjuka elever i varje klass som ingen brydde sig om för de skulle ändå aldrig nå vuxen ålder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *