The Durham Report

Nu börjar brännas på riktigt för demokraterna och inte minst för Hillary Clinton. Den särskilde utredaren John Durham, som utsågs att utreda Donald Trumps kopplingar till Ryssland och Ukraina, med särskilt fokus på om Ryssland manipulerade det amerikanska presidentvalet då Trump blev vald, har lämnat en rapport. Där frias Trump helt och hållet från olämpliga kopplingar med Ryssland.

Men John Durham har funnit massor med annat intressant som han redovisat. Demokraterna har spionerat på Donald Trump och hans höghuskomplex Trump Tower sedan Barack Obamas presidenttid, alltså innan Trump ens var en presidentkandidat. Obama ger naturligtvis även kopplingar till Joe Biden som var vicepresident och Hillary Clinton som var utrikesminister.

Dessa kopplingar måste utredas mer, men det står redan nu klart att denna skandal är långt värre än Nixons avlyssning av Watergatekomplexet 1972. för inte bara var Trum Tower avlyssnat av demokraterna, även Vita Huset var avlyssnat när Trump var president. Detta är alltså spioner mot en sittande president. Det är mycket allvarligt och här kommer folk att få skaka galler!

Som möjliggörare av denna avlyssning har Durham angett bland annat Tech company-1, Tech executive-1 och Agency-2. Han har hållit förhör med dessa och de har erkänt avlyssning. Ännu så länge är det oklart vilka dessa är. Men det kan vara något av telefonbolagen (Verizon och AT&T är de största), Google, Amazon, Facebook, Twitter, Microsoft, Apple och någon av deras högsta chefer. Agency kan vara någon av FBI, CIA, Homeland Security, Secret Service eller en militär underrättelseorganisation. Det kan naturligtvis finnas fler som jag inte känner till eller kommer att tänka på nu.

Precis när detta kommer ut är Joe Biden och Nato som mest sysselsatta med krigshets mot Ryssland. En märklig tillfällighet med tanke hur stort detta avslöjande måste vara i mainstream media hemma i USA, eller hur? Men ändå kanske inte.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 svar på The Durham Report

 1. Pingback: The Durham Report | ulsansblogg

 2. Göran skriver:

  I stort låtsas den vänsterblivna median i USA om att denna rapport inte existerar. Man behöver inte lura alla utan bara tillräckligt många.

 3. petergrafstrm skriver:

  Usas interna oenighet berör delvis taktiken visavi Ryssland och Kina
  Demokrater, republikaner och britter representerar olika planer.
  Prins Williams skandalisering nyligen berodde nog mindre på hans relation till en ung kvinna än på hans lands relation till Kina.
  Britterna har försökt erhålla en priviligierad ställning för handel med Kinas valuta.
  Tidigare var Trump och hans rådgivare Bannon mer inriktade på att skilja Ryssland och Kina åt.
  Numer verkar även demokraterna ha rört sig i den riktningen och då har kanske Trump större chans till stöd från oligarkin.

 4. Benny skriver:

  Det är nog en förklaring till propagandastormen från USA:s sida av vad som (inte) händer nere i Ukraina! Inte f-n bryr sig någon politiker i USA om Ukraina har demokrati eller för den delen förintas av Ryssland, huvudsyftet är att flytta fokus från interna problem i USA som är grejen för Biden. Han är den mest impopulära ”presidenten” någonsin och Deep State som i Biden har en perfekt nickedocka gör allt för att behålla honom trots den dokumenterade inkompetens han visar upp. För Deep State vill ju verkligen inte ha tillbaka den bångstyriga Trump som ville styra efter eget huvud. (Jag känner naiva människor som verkligen tror att ”presidenten” i USA styr landet trots det berg av bevis om motsatsen som finns!) Ja, det är sant, en tror t o m på den officiella rapporten om 9/11…Jag skämtar inte!

 5. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  John Durham
  Parti: Republikanska partiet

  Unspooling the latest twists in special counsel John Durham’s investigatio

  https://edition.cnn.com/2022/02/16/politics/durham-allegations-explainer/index.html

  Trumpworld in full meltdown following breakup with Mazars: report
  February 17, 2022

  https://www.rawstory.com/trumpworld-in-full-meltdown-following-breakup-with-mazars-report/

  Mvh,

 6. Thomas skriver:

  Hur vore det om ni kunde lägga ihop två och två….
  Vi står möjligen inför ett krig mitt i Europa och varför?
  https://www.youtube.com/watch?v=J7CFlbqRnhk&t=13s

  • Thomas skriver:

   Så jävla snuskig som Biden är var aldrig Trumpen, så en Trumphatare måste vara helt slut i kolan… Värre än de som nu härjar kunde det inte vara…

 7. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  Trump will end up ’in a orange jumpsuit’ after ’legal showdown’: biographer
  February 18, 2022

  ””that jail time is a real possibility for the Trumps” following multiple court decisions this week forcing them to honor subpoenas and testify in both Manhattan and Washington D.C. courts.”

  https://www.rawstory.com/donald-trump-jail/

  Mvh,

  • Benny skriver:

   Hela pedofilmaffian i USA ska i fängelse! Trump är möjligen inte en del av den maffian eftersom han försöker se till att dessa politiker straffas, med Clintons i spetsen! Visserligen lyckades de mörda Epstein vilket fördröjt processen och hade Trump fortfarande varit president hade nog rättsapparaten fått prioritera frågan och snabba på det hela!

 8. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  Skotten i Mainila en förevändning för angriparen Sovjetunionen att angripa Finland 1939

  ”Det är sällan någon som inleder ett krig är så skamlös att angreppet inleds utan någon som helst förklaring. Också den hänsynslösa sovjetdiktaturen behövde en orsak för att både för de egna medborgarna och andra stater motivera angreppet.”

  http://www.multi.fi/~glangbac/sko_i_mai.htm

  ”Generalöverste Volkogonov – författare av en rysk Stalin-biografi – berättade den nya officiella sanningen om vinterkriget för finska diplomaten Max Jakobson i januari 1989:

  ”Stalin var skyldig. Han ensam beslöt att börja kriget utan att bry sig om marskalkarnas motstånd. Generalen var även säker på att Berija stod bakom Mainilaskotten.”

  Enligt professor Ohto Manninen var det sannolikt att en NKVD-enhet under ledning av major Pavel Ignatjevitj Okunev utförde eldgivningen.

  Senare samma år försökte Gorbatjovs medarbetare få sin chef att erkänna Sovjetunionens skuld som anstiftare till vinterkriget och att även besöka hjältegravarna vid Sandudds begravningsplats i Helsingfors, men ingetdera ägde rum på grund av de konservativas motstånd.”

  https://frivarld.se/sakerhetsradet/stora-fosterlandska-kriget-grund-for-rysk-offerberattelse/

  Mvh,

  • Göran skriver:

   På ett sätt kan man undra vad du vill säga. I stort alla krig börjar med en förevändning där man låter en fiende utföra ett anfall som antingen är fejkat eller underlåtenhet att undvika anfallet. Fejkat var angreppet på ett amerikansk marinfartyg utanför Vietnam som gav USA legitimitet att angripa Vietnam.

   Ett annat var Perl Harbour där den japanska attacken var känd i två veckor att en japansk flotta var på väg. USA kunde ha stoppat attacken men lät den ske för att få en legitimitet att ge sig in i Andra Världskriget. Ja, så här kan vi hålla på.

 9. Göran skriver:

  En förevändning till oskäligt ingripande är vad som händer i Kanada. Man har målat ut demonstranterna som terrorister, rasister, islamofober, fobi mot homosexuella och att vara nazister.

  Den korkade Trudeau betonar att han inte står bredvid sådana som bär en nazistisk symbol, vilket hade synts blad demonstranterna.

  Ja, det var en person som hade ett plakat med en nazistisk symbol och han frågade folk om det var detta som de önskade för framtiden, dvs. om de som inte demonstrerade önskade en framtid i nazistisk anda. Alltså tvärtom med andra ord mot vad den korkade Trudeau säger.

Kommentarer är stängda.