Välj den attraktivaste vicepresidenten!

Det kan bli så att det som avgör årets amerikanska presidentval är vilken av kandidaterna som har den attraktivaste reserven vid sin sida. Det är inget okänt fenomen vid amerikanska presidentval och har hänt förr. Senast när John McCain med Sarah Palin vid sin sida ställde upp mot Barack Obama och Joe Biden. McCains ålder och ifrågasatta hälsa gjorde att många valde Obama, för de ville inte riskera att Palin blev president.

Samma, fast i dubbel upplaga kan det bli i år. Det kommer flera rapporter om att Hillary Clinton lider av en neurologisk sjukdom, troligen parkinsons. Spekulationerna går höga och många kräver hennes sjukjournaler på bordet.

Å andra sidan är Donald Trump redan som presidentkandidat utsatt för livshot och säkerhetstjänsten har en diger uppgift att skydda honom från folk som verkligen hatar honom. Skulle han bli vald till president kan man fråga sig hur secret service ska hindra att han blir mördad under sin ämbetsperiod.

Vet du inte vilka Mike Pence och Tim Kaine är? Kanske dags att läsa på! Mike Pence är guvernör i Indiana mitt i USA och Trumps vicepresidentkandidat. Hans största tillgång är att han som guvernör har erfarenhet av att sitta i förarstolen i sin delstat. Tim Kaine är senator från Virginia och Clintons vicepresidentkandidat. Virginia är en stat som gränsar till huvudstaden Washington DC och är en så kallad swing state, alltså att de historiskt inte röstar konsekvent demokratiskt eller republikanskt.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Välj den attraktivaste vicepresidenten!

  1. Göran skriver:

    Ett problem att hålla Donald Trump vid liv är att en mördare troligen kommer inifrån. Att skydda honom mot en galning är nog inte så svårt, men att skydda honom mot oligarkerna som inte kommer att dra sig för om ett 20-tal Secret Service agenter åker med i mordet på Donald Trump blir nog lite svårare. Men det går om Donald och livvakter uppträder nyckfullt.

    Donald Trump och hans stab är nog så pass medvetna om oligarkerna att de nog vet vilka tillställningar de ska undvika. Vem vet. Kanske ett antal oligarkiska agenter får nya tjänster. Helt okända är många av dem inte.

Kommentarer är stängda.