Censur i valrörelsen

Dagens gästskribent är Bernd Stymer

Till er som orkar läsa det jag skriver om valet.

Mainstream Media (MM) har kommit överens om att inte publicera ett ord om vad jag skriver om mitt motstånd mot vindvansinnet och politikens förräderi mot befolkningen för att den vill tvinga på dem det ”gröna” samhället. Sedan 2008 har jag skickat hundratals skrivelser i saken till MM, politiker, regeringen och deras förvaltning. Alla har hamnat i papperskorgen även när Offentlighetsprincipen tvingat någon att svara men då med ”god dag yxskaft”. Inför valet i höst, som jag ser som ett sista försök att rädda skitstaten Sverige, har jag försökt att hitta läsare på Facebook, denna förolämpning av varje självständig medborgare som inte behöver göra sig till genom ett upphaussat ego. Naturligtvis har jag vägrat att vika ut mig på Facebook och det retar ägarna till den milda grad att de gör allt för att hindra mig. De ändrar frisk i min information, lägger till oläslig text till mina texter, byte mina konton och ser till att alla de andra konton där jag försöker publicera mina inlägg är stängda för mig, -Kommentarer har inaktiverats för det här inlägget-. Jag strider till valet. Sker då ingen förändring av politiken kommer jag att aldrig mera skriva eller säga ordet vindkraftverk. Här är ett exempel på mina texter som kan läsas på konto Bernd Stymer eller Vindpinad klimat.

Sosseriet sätter på VC.

En röst på VC, Vänsterpartiet  Centerpartiet, är nu tydligen en röst för S. Vi väljare, vi som har minnet i behåll, vi ser här hur Sverige kommer att styras på samma sätt som vi nu har upplevt i 8 år med total inkompetens där den livsviktiga frågan om vår el överlåts åt dem som bara vill tvinga på oss en ”grön” framtid som vi inte vill ha därför att den är så infernalisk tokig så den är livsfarlig. I denna styrelse spelar partiet som försvarar tidelag, Centern, samma roll av farligt vansinne som MP. Miljöpartiet , fick spela under metallarbetarens styrelse i vilken M.Andersson deltog med liv och lust.

Vi som har minnet i behåll minns även katastrofen med en borgerlig regering under inkompetente Reinfeldt där Centerns Maud Olofsson ordnade det sabotaget av vår energihantering som vi nu lider av. Då skänktes svenska folkets samlade tillgångar Posten, Sjukvården, SJ, Kärnkraften, allt, bort till internationella skojare bara därför att knappt läskunniga politiker hade förläst sig på en amerikan som predikade att allt statligt ägande var av ondo. Politiker som säger sig representera befolkningen stal då alla deras tillgångar och lät den s.k. marknaden göra hela Sverige till ett skitland.

Alla partier var med om stölderna utom ett. Det partiet kan vara garanten för Sveriges tillfrisknande. För den som vill rädda Sverige är det partiet värt att rösta på.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Gästlistan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Censur i valrörelsen

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Bernd,
  De flesta vet att valsystemet i Sverige är riggat, framför allt så länge vi har partival.
  När dessutom våra politiker vägrar undersöka ev. fusk i redovisningen så ger de flesta upp och låter socialisterna härja fritt, de kan de göra så länge de bestämmer huruvida vi skall få LEVA eller ej.
  Vad är annars det pågående folkmordet (covid 19) uttryck för?
  Ta ifrån socialisterna rätten att plundra oss på LIV och EGENDOM och verksamheten utrotar sig själv.

 2. Pingback: Censur i valrörelsen | ulsansblogg

 3. Thomas skriver:

  Jag såg en kommentar i en tysk video där man nämnde de olika energiföretag som arbetade i Tyskland… ett var Vattenfall.
  Vi är alltså en koloni!
  Värt att minnas så man inte lägger energi på problem som redan är förlorade…

Kommentarer är stängda.