Stopp för 17!

Dagens gästskribent är Bernd Stymer

Det här trodde jag aldrig att jag skulle uppleva i mitt fosterland Sverige att tusentals människor på offentliga platser skriker död åt judarna när jag efter liknande gaphalsars krig mot omvärlden fördrevs från mitt hem, min släkt, mitt arv.

När svensk politik beslutade att avskaffa kunskapsskolan 1974 och ersätta den med dagisverksamhet blev jag som ordinarie Adjunkt deras motståndare och fick till slut  sparken 1998. Politiken lät mig vara ifred till 2008 när Svenska Kyrkan skulle få ställa hiskeliga maskiner vindkraftverk framför min köksdörr. Så fan heller tänkte jag. Inte en gång till skulle jag fördrivas och framför allt inte av den fullständigt korkade grunden att livets gas CO2 påstods hota mänskligheten och att maskiner kunde minska hotet. Jag var inte ensam om att i nödfall bruka våld för att slippa dumheterna men min kropp vägrade det när jag fick kämpa mot tre olika formers cancer. Vi räddes av ett örnbo där maskinerna skulle stå. Politikens vindvansine fortsatte naturligtvis så nu har halva Sveriges natur skövlats av 5500 maskiner som saboterade befolkningens betalda säkra el från vatten- och kärnkraften.

Sverige har kunnat behålla sitt lyckosamt uppnådda välstånd trots otillräckliga födelsetal genom invandrad arbetskraft av finländare, jugoslaver, greker, m.fl. Men 1974 skapade politiken den andra stora katastrofen för Sveriges folk genom att importera analfabeter från den islamska världen för att låta staten betala sooseriets misslyckade Miljonprogram med 1200 tomma lägenheter i bara Södertälje. Så nu finns en miljon muhammedaner som när de underkastat sig sin religion måste förinta demokratin och ”ta över” staten Sverige. Det motsätter jag mig.

De som skriker död åt judarna är inte mina landsmän.

Propagandakanalen SVT/SR visade inte terrorsekten Hamas vansinniga illdåd mot civila israeler där ylande islamister sitter med fötterna på ett mördat naket kvinnolik eller bild på mördade spädbarn, men häcklar i nästan varje program det självklara att de drabbade israeliter nu vill utrota mördarna som fegt gömmer sig bakom oskyldiga.

Självklart visste Hamas att Israelerna skulle reagera såhär och såg med sitt vanvett till att oskyldiga får lida nu. Mördarna visste exakt hur de angripna skulle försvara sig.

Vad finns det för uträkning med att starta denna terror?

Jovisst läser jag nyheterna i Swebbtv. Hur skulle jag annars veta sanningen om vad som pågår i FN och World Economic Forum eller vad toktyskarnas

EU-kommission vill tvinga på oss? Svensk mmedia med SVT/SR i spetsen förtiger faran för oss medborgare.  Av FN:s 194 medlemsstater är 24 demokratier. FN är till 88% en diktatur. Varför ska vi göra som diktatorer vill? Någon måste varna vår lille snälle statsminister för att nu åka till skurkarnas FN och förråda svenska befolkningen och vår självständighet genom att godta Our Common Agenda  (A/HLFP/2023/L.1). Gör han det så kan det komma en ny Engelbrekt och sopa ut förrädarna.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Gästlistan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Stopp för 17!

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Mest nyfiken på vem som kommer att stävja, tygla, förbjuda muhammedanernas H A T?
  En svensk socialistisk/marxistisk DOMSTOL, knappast?

 2. Jan Andersson skriver:

  Läser med viss (eller ganska stor) förtröstan att motsvarande propalestinademonstrationer i London har fått några av den gamla skolans britter att reagera med stor kraft och beslutsamhet. Ack, om denna pionjäranda även kunde uppbådas i Sverige! Problemen är desamma – lösningen densamma. Och den består inte av assimilering eller integration utan deportation.

  Jag har besökt England och London nio gånger. Varje besök i London inleds med att jag står en minut framför Winston Churchills staty mittemot Big Ben (och tar av mig mössan om det är vinter). Sedan stegar jag in i Westminster Abbey som fanns redan under svensk vikingatid (innan vi ens kunde bygga hus av trä) och känner mig omgiven och i underbart sällskap av alla de kungar, vetenskapsmän och kulturpersonligheter som ligger begravda under golvet och som i hög grad format den högeuropeiska kulturen och skapat industralismen.

  Utan den hade Sverige fortfarande bara varit ett Sibiren, för när England började få slut på skog att göra träkol av under senare delen av 1500-talet kom de till oss och frågade om vi kunde leverera järn i stället? Det blev vår stora chans och den tog vi och levererade sedan i trehundra år, tills den dag engelsmännen hade lärt sig att använda sitt eget stenkol istället. Men då var vi redan igång och byggde pappers- och massabruk i stället, och lärde oss att hantera den då skövlade skogen till världens mest välskötta idag.

  Varje gång jag har återvänt till Sverige har jag känt mig stärkt i anden, förklara det! Det handlar om att se målet, inte tveka och genomföra det hårda arbetet, någon måste ju göra det! Engelsmännen har varit bra på det, vissa svenskar också, fast vi båda på senare år har lärt oss att se bort och inte engagera oss.

  Det håller inte och nu är det slut med det! Börja med att avlägsna alla som kommit till Sverige utan tillstymmelse till vilja att tillföra något samhällsnyttigt utan bara ställa till jävelskap. Vad gör ni här – ut, dra, försvinn! Ni är en skam för mänskligheten i allmänhet och våra slitvargar till entreprenörer och alla duktiga medarbetare i synnerhet!

  Nu kan vi kanske se ljuset i tunneln igen. Hurra! Spotta i nävarna och häng på, unga och gamla, och lär av pionjärerna att kämpa på och aldrig ge upp!

 3. Göran skriver:

  Så fort det talas om Israel då skiter de flesta i byxorna. När man lovade bort Palestina till judar för att bli Israel, då bestod Palestinas invånare av ungefär 5 % judar. Något historiskt krav på Palestina eller Israel har judarna inte. Något judiskt religiöst krav på Palestina eller Israel finns inte.

  Judar har kränkt palestiniers äganderätt, genom att dels förstöra deras egendom, tagit över den eller fördrivit egendomens ägare.

  Gaza är mer eller mindre bara ett stort fängelse. Ingenting får lämna eller inkomma till Gaza utan Israels godkännande; varken varor eller människor.

  Det är inte så konstigt att palestinier hatar Israel och att även en stor del av den arabiska världen också gör det. Med andra ord. Naivt att bli förvånad över gapande människor på gatorna i Sverige eller annat land.

  Kan man ta Hamas dödande av civila i försvar? Nej. Kan man ta Israels dödande av civila i försvar? Nej.

  Men, så fort det är något negativt mot judar var de än bor i världen och oavsett vilka deras handlingar än är så ska det rusas till deras försvar, utan den minsta eftertanke.
  Någon sådan uns lämnas inte för något annat folk. Svenskar kan man behandla hur som helst och alltid är den etniska svenskens fel oavsett vad handlingen är.

  Aldrig har jag hört någon svensk jude kritisera en annan svensk jude. Vi har flera judar i Sverige som kritiserar företeelser om allt mellan himmel och jord i Sverige. Till exempel har vi de som hatar eller ogillar Olof Palme och det parti han tillhörde, men aldrig yttrar de ett ord över någon svensk jude som gör något dåligt.

  Vi har judar i Sverige som kritiserar media med hårda ord, men aldrig att de tar någon media vid namn om median är ägd av judar.

  Den kanske största pådrivaren att Sverige ska bli ett multikulturellt land är Barbara Lerner Spectre. Media kommer dock aldrig att ta upp det, och gissa vad det kan bero på.

  Jag skulle även vilja att någon förklarar för mig hur det kommer sig att Israel för det mesta eller alltid ställer sig på den sida som är emot kristendomen när det uppstår konflikt mellan kristenheten och någon annan religion? Ta kriget mellan staten i Syrien och ISIS. Israel köpte gladeligen olja av ISIS (inga sanktioner där) och underlättar och hjälper till med arabisk invandring till Europa.

  Det kommer aldrig att bli någon form av fred i Mellanöstern, eftersom Israel försvar är att splittra. Israel är livrädda för ett enat arabiskt Mellanöstern. Därav att Israel förser olika arabiska grupper med både vapen och pengar. Bättre om araberna skjuter på sina ledare eller olika klaner än att de skjuter på Israel. Denna splittring implementeras även i andra länder världen runt.

  Media i Sverige kan diskutera om USA ska hjälpa Israel eller lite. Jaha, vad består 50% av USA så kallade regering av för etnisk grupp?

  Med ovan sagt, att alla ska kunna kritiseras oavsett deras historia eller etniska arv, och att allt inte är svart eller vitt. En skitstövel är alltid en skitstövel oavsett om det finns en större skitstövel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *