Lögner från pestbubblan SVT/SR..

Dagens gästskribent är Bernd Stymer

Nu när vi har så lite värme som 10 grader om nätterna mitt i högsommaren, tjatar pestbubblan ständigt om en farlig klimatvärme och att muslimska skäggmurvlar är förbannade på att vår Grundlag tillåter att bränna skrifter.

Dag ut och dag in samma tjat. Några lättskrämda dumskallar påstår till och med att de vet hur värmen var för 120 000 år sedan när deras förfäder inte ens fanns överallt på Jorden. Hur mäter man värme på hela Jorden? Är det med samma fusk som när SMHI fuskar med uppsalamätningarna? För 10 år sedan turistade jag i Kroatien en sommar där det som vanligt var över 40 grader varmt, men då slog pestbubblan inte larm. Varför låter alla ni lättskrämda dumbommar er skrämmas och ändå åker till 45 graders värme i Thailand?

Det är klart att man i Sverige får bränna böcker om man nu är så tokig, men det är till och med fånigt att pestbubblan hela tiden hakar på och låter alla de lättskrämda pladdra om att det är farligt att bränna just koranen och samtidigt visa hur muslimska män skrikande beter sig som dårar. Bland alla där skrikande syns inte en enda kvinna. Varför får de inte vara med och skrika? Står det i koranen att de inte får det utan bara att de får hålla tyst och vänta på att gaphalsarna kommer hem och spöar dem och brukar dem som en åker? Det är direkt farligt att pestbubblan ständigt låter de lättskrämda komma till tals om att ändra grundlagen för att blidka världens kvinnoförtryckande gaphalsar. Det är så farligt så att även den lilla sekten Svenska Kyrkan låter vettskrämda ledare pladdra om att muslimer ”berikar vårt samhälle” så att själva fan skrattar gott i helvetet åt det.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Gästlistan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Lögner från pestbubblan SVT/SR..

 1. Benny skriver:

  Som vanligt vet inte klimatdårarna ett skvatt om forntida klimat! Jag brukar upplysa de okunniga om att vid förra mellanistiden så var det så varmt att flodhästar, gaseller och andra sydligare arter man nu bara ser i Afrika trivdes i dagens England. Man har hittat mängder med fossil från den tiden. Alltså måste det varit mycket varmare då…

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Så länge svenska folket underkastar sig skatteutplundringen i hopp om att parasitera på grannen blir det ingen ändring.
  När folket, väljarna hittar chansen att sparka korrupta politiker i allmänna val kanske det kan bli en förändring till det bättre.
  Börja med att stryka de värsta rötäggen på valsedlarna i hopp om att många valsedlar blir förklarade ogiltiga.
  Det är kanske läge för det nu när socialisterna börjar tappa greppet.
  Att rösta på ett parti är meningslöst så längen partigängarna inbördes avgör hackordningen i den s k RIKSDAGAEN.
  Flera Elsa Widding med ryggrader.

 3. Peter Sjöström skriver:

  De tjänar pengar , det är vi som betalar !
  Mvh Sjöström

Kommentarer är stängda.