Agenda 2030 är slaveri

Jag försöker beskriva som orsak och verkan, hur djävulen, i tur och ordning gör livet på jorden till ett helvete .

Människan är lat. Det gör att vi gärna överlåter till andra att göra det som ska göras. Om vi tror att resultatet blir bättre än när vi gör det själva, om det blir lika bra, eller rent av om det åtminstone blir acceptabelt.
Latheten leder till de låga förväntningarnas krav.

Latheten leder också till nånannanism. De låga förväntningarnas krav och nånannanismen i kombination leder till bekvämlighetens liknöjdhet.
Bekvämlighetens liknöjdhet leder till överlämnandet av makt och frihet till representanter utan resultatansvar.

Utan resultatansvar blir det enklast för representanterna att endast tillhandahålla bröd och skådespel i tillräcklig omfattning för att en majoritet av uppdragsgivarna ska hålla sig lugna. Med tiden inser representanterna att skräp till underhållning fungerar som desinfromation och brödransonen kan minskas. Det blir billigast så.

När människans inneboende lathet tyglats så långt känner representanterna inga hämningar längre. Då vill de bara rationalisera och effektivisera styrmekanismerna. De av djävulen svårast infekterade representanterna, ofta de som aldrig valts till något, samlas och skapar multistakeholderism.

Multistakeholderism, multiintressentism är byråkrati på en annan grund än det demokratiska samhällets grund. Det är byråkrati på den korporativa statens grund. Det vill säga fascism. Inget annat. Samma gamla totalitära styre i ny förklädnad. Det är maffiaverksamhet som gynnar de utvalda och stänger alla andra ute, i fattigdom, matköer, ofrihet och maktlöshet.

Stakeholdersamhälllet är lobbyisternas våta dröm. Det är snabbfotat där demokratin är långsam och trög, som den ska vara. I stakeholdersamhället kommer någon på att de vill ha vad någon annan har, istället för att köpa det eller förhandla med ägarna, vänder sig stakeholderaktivisten till andra som vill ha samma sak, eller bara vill haka på. De startar namninsamlingar, kallar det för demokrati när flera tjuvar eller bara okunniga människor samlar fler än ägarna eller de som kan, vet och förstår något. Det är i sanning de nyttiga idioternas samhälle.

De som driver denna multistakeholderism idag är WEF, FN, WHO, IPCC, EU, Nato, IMF, bankerna, med flera. Till sin hjälp har de aningslösa NGO:er som flitigt jobbar på sin undergång för den överordnade fascismen; LO, LRF, SNF, STF, FFF, XR, FIFA, IOC, NFL, NHL, Postkodlotteriet och andra. Ni kanske tror att dessa inte kan vara inblandade i något sådant, de är ju inte politiskt orienterade. Nej, inte i första hand, men de behöver alla pengar för sin verksamhet. I gengäld kan de ge glans och alibi åt de stakeholders som skickar lite pengar åt deras håll.

Somliga gillar inte demokrati och jobbar därför i det fördolda för att störta demokratin, men kanske helst för att pervertera den i en riktning som passar de egna ändamålen. Man anar dem i kulissen ibland, när ordergivningen till hantlangarna blir för tydlig. WHO, som vi snarast måste säga nej till och lämna, är en sådan organisation. Överkuckuna som driver detta kommer förbli mest osynliga och de kommer förmå underkuckuna att driva folk att börja utrota varandra. Så när inbördeskriget startar vet du varför.

Multistakeholderism is bureaucracy built on another foundation than democracy. It is bureaucracy built on the foundation of the corporate state. In other words fascism. Nothing but. It’s the same old totalitarian government in a new disguise.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Agenda 2030 är slaveri

 1. Benny skriver:

  De lataste söker sig ofta till politiken och byråkratin. Om man lyckas få en topposition inom stat, kommuner och landsting så tjänar man dessutom grova pengar och därutöver så kan man få in en bra slant på korruption. Aktivister som Greta tjänar också grova pengar på att posera med ett debilt leende tillsammans med de poliser som griper henne för vilken gång i ordningen utan kännbart straff. Men även Greta måste hålla sig inom ramen det såg man när hon kritiserade Israel för övervåldet i Gaza, då tog det hus i h-e och hon var tvungen att göra en pudel annars hade ”karriären” varit över.

 2. Jan Andersson skriver:

  Frågan är hur man står ut med sig själv när man blir riktigt gammal och ser sitt sneda leende i spegeln. ”Jag har haft det bra hela livet för jag har alltid lutat mig åt det håll skattepengarna kom ifrån och aldrig varit med om några kontroversiella beslut när pressen frågade. Förr var en nog en ”self made man” en dygd, egentligen även även i Sverige, fast man aldrig fick säga det högt, någon sosse kunde ha lyssnat och sett till att jag petades från mitt lukrativa nonsensjobb”.

 3. Jan Andersson skriver:

  Politiken är alldeles för viktig för att den ska skötas av politiker…

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Vädjar till FRIHETSPORTALENS läsare och följare.
  Lyssna här: https://swebbtv.se/w/rQbxs3Am9K827gdRqKrnNG
  Kan socialistisk manipulation och bedrägligt beteende mot ett helt folk förklaras
  bättre, möjligtvis överglänsas av Mats eminenta klarsynthet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *