Tant Gredelin tänker till

Vad ska man säga om tant Gredelin, Beatrice Ask alltså? Tankeförbudstanten som ville förbjuda folk att ens tänka pornografiska tankar. Nu vill hon kriminalisera förberedelse till skattebrott, miljöbrott, koppleri och jaktbrott. Så aktieaffärer med avsikt att kunna kvitta vinster mot förluster, blir brottsligt att ens tänka på? Aj, tusan nu fes jag och jag som visste att den var på väg och lät den slippa ut. Då är jag väl skyldig till förberedelse av miljöbrott? Koppleri, nej jag törs inte tänka på vare sig sex eller pengar på samma dag längre. Får jag planera var jag ska vara på pass när bockjakten börjar, eller måste jag vänta med planeringen tills bocken är lovlig? Hur kan en politiker hamna så snett?
Till på köpet en borgerlig politiker. Även om hon är konservativ vill hon väl värna medborgarnas frihet. Eller är hon så konservativ att hon vill återinföra den enväldiga kungamakten?

 

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.