Världen är inte trasig

Det har varit många privata sociala engagemang för mig på sistone, 60-årskalas, bröllop och så nu OS! Fördelen med att träffa folk är att man får ny input. Jag har bland annat träffat en centralt placerad person i den svenska politiken. Det blev en stundtals livlig diskussion om klimathotet. Denna kontakt upprepade i tur och ordning alla de felaktigheter som klimatpropagandan via IPCC så framgångsrikt lanserat. Jag kommer att sammanställa argument och motargument. Det kommer att ta lite tid, vill gärna ha lite ledigt också.

Som sammanfattning av min position i frågan om nödvändigheten för människan att vidta åtgärder för att rädda världen från dessa hemska människor, kan jag erbjuda ett sloganliknande uttryck. Årsmån, eller Climatechange, it’s all natural, it’s not bug that needs fixin’. It’s a feature!

Demokratin kidnappas av dem som är rädda för framtiden och för sina medmänniskor. Med majoritetens makt och statens våldsmonopol förtrycker de dem som kan rädda framtiden.  Med nästan religiös fruktan för en snar världens undergång, en domedag, försöker de besvärja ödet med symbolhandlingar. De orädda, nyfikna, utvecklingsdrivande människorna slås i bojor för att inte störa översteprästernas åkallan av högre makter.

 

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Världen är inte trasig

  1. allemand skriver:

    Sista stycket stavas Miljöpartiet och dess melonanhängare. Jag säger bara säldöden och bruna träd, så kan det gå om inte haspen är på.

Kommentarer är stängda.