Gambling

IPCC skriver i sina bedömningar om koldioxidens skadlighet att de med 95% konfidens (säkerhet) anser att ‘sannolikheten är minst 95%, att mer än 50% av temperaturhöjningen beror på mänskliga utsläpp av växthusgaser.

Eftersom de inte kunnat visa på vilken mekanism det handlar om, så är koldixoidens inverkan fortfarande en gissning. Det är alltså ungefär lika förutsägbart som att spela roulette. Man har 50/50 chans till vinst om man spelar på rött eller svart. Om det inte vore för den där 5% osäkerheten vilket motsvaras av nollan som är grön.

Klimathotarna vill att vi ska satsa alla våra pengar på grönt, för det är ekologiskt, ger jobb, skapar välfärdsvinster, demokratiskt, etiskt med mera. Vad det är, så är det idiotiskt! Det är näst intill garanterad förlust och mycket små vinster är möjliga om det skulle lyckas.

Nu har EU-commissionen gett den danska aktivitskommissionären Connie Hedegaard i uppdrag att förhandla med Australien om ett bindande avtal gällande utsläppsrätter mellan EU och Australien. Kan det bli värre?

Ja, tyvärr, det kan det! Pensionsfonderna i väst driver samordnat en grön svindel. Dessa organisationer samverkar för att styra hela världens sparpengar till den “gröna nya värld” de anser måste till för att undvika koldioxidens klimatkatastrof. De spelar rysk roulette med bland annat våra pensionspengar.

PRI – Priniciples for Responsible Investment

CDP – Carbon Disclosure Project, företagen som hävdar moralisk överlägsenhet

EITI – Extractive Industries Transparency Initiative

IGCC – Institutional Investors Group on Climate Change

ICGN – International Corporate Governance Network.  ICGN members are largely institutional investors who collectively represent funds under management of around US$18 trillion.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.