Desinformationsbyrån

En säkerhetsvakt som jobbat på regeringskansliet sedan 1992 förmodas ha tagit sitt eget liv med sitt tjänstevapen i Sagerska palatset, statsministerns tjänstebostad.

I TV4 kräver säkerhetsexperten Peter Jonsson kontinuerlig utbildning av alla som handhar vapen. Han lämnar ingen förklaring till hur handhavandeträning skulle kunna förhindra att någon som är förtrogen med sitt vapen använder det för att ta sitt liv. Att Jonsson däremot gärna skulle sälja sådana kurser till en avsevärd kostnad, det säger sig självt. Naturligtvis ska deltagande diplomeras och certifieras utöver den omfattande utbildning vapeninnehavaren redan tvingats till för att få sin licens.

Populistiskt, vapenfientligt och politiskt korrekt för att lugna svenska trygghetsnarkomaner. Hur många diplom behöver en deprimerad människa med ett vapen för att avstå från att ta sitt liv med vapnet? Hur många diplom behöver samma människa för att avstå från att ta sitt liv med bilen, kniven, en repstump eller drunkning? Hur mycket bullshit tål svenskarna innan de storknar?

I samma nyhetssändning på TV4, 10/11, nämns att Sverige är det tredje bästa landet att bo i, enligt en undersökning. Lugnande ord till svenska folket. Det finns inte någon anledning att förtvivla. Självmord beror på antingen vapen eller på att enstaka individer inte uppskattar det goda landet tillräckligt. I undersökningen kom USA på tolfte plats och de har massor av vapen, så det så!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Desinformationsbyrån

  1. Samuel af Ugglas skriver:

    Svensken överlever på den b******t våra korrumperade politiker levererat, se bara på nästan värdelösa papperslapparna dom kallar för ”pengar” som man tillåter att bränna upp inför ögonen på svenska folket! Tänk en situation när kontokorten inte fungerar längre då kommer det även att förekomma anledning till självmord för många i ren desperation.
    Ju mer trygghetsnarkomani ju lägre blir toleransgränsen för sådana gärningar.

Kommentarer är stängda.