MM50

I Miljöaktuellt-IDG rapporteras om ett möte där 50 makhavare bildat en miljöklubb. De ska subversivt göra annat än att sköta sitt jobb, de ska smussla in PK miljö- och klimatfrågor i besluten. När makthavare som inte har fått mandat att samordna sig för att genomdriva ett kontroversiellt projekt, gör det ändå och på eget initiativ, är det då en konspiration? Om de kallar till presskonferens för att berätta om sin agenda, är det då ett försök till statskupp?

Åtminstone för de som är generaldirektörer eller har andra offentliga tjänster måste det vara tjänstefel och grund för avsked, att så tydligt visa att de är beredda att följa andra direktiv än de som kommer från deras verkliga uppdragsgivare.

Miljömakt 50, det låter som ett lika politiskt extremistisk projekt som Grupp 8. Johan Rockström, Maria Wetterstrand, Matilda Ernkrans, Stefan Henningsson, Per Bolund. De är alla kända miljödebattörer och nämns vid namn i artikeln. Vilka är de andra, privat och offentligt anställda nyttiga idioter rekryterade till en samhällsomstörtande verksamhet?

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.