MSB

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har lagt ut en skrämmande artikel på sin hemsida. Där hyllas NGO:s, alltså politiska, ekonomiska, ideella mm särintressen som en resurs vilken låter MSB smita ifrån ansvaret för samhällsskyddet. Dessutom antyds att dessa NGO:s tillåts sätta den agenda som styr myndighetens prioriteringar och arbete.

Men är de riktigt kloka?!

NGO:s är ju frihetens, demokratin och rättssäkerhetens dödgrävare. De skapar en stat vid sidan av staten. Ett tvingande kollektiv utan demokratisk och rättslig prövning.

Det är kort och gott maffiaverksamhet sanktionerad av okunniga politiker och tjänstemän på alla nivåer från kommun till EU och FN.

Hur kan en myndighet som ska skydda oss från sådant förfall bejaka det?

MSB ska ha samma vaksamma uppmärksamhet som SÄPO, FRA och andra underrättelseorganisationer. De ska dessutom ha samma aktionsberedskap som ambulans, brandkår och luftvärn. De ska ha samma pedagogiska kunskap och  färdigheter, som universiteten, samma snabbhet i informationen som MSM, samma genomslag som en bra reklamkampanj.

Mycket begärt, javisst. Men att bara sätta sig själva som bekväma administratörer och låta frivilligorganisationerna sköta såväl dagordning som grovgöra, det är långt under godkänt.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på MSB

  1. Samuel af Ugglas skriver:

    Det här har livsmedelsproducenterna levt med sedan andra världskriget.
    Officiellt förslavades bondekåren den 10 Juni 1932, fråga prof. Bo Rothstein han vet precis hur det gick till.
    Upplös och omyndigförklaring de så kallade ” riksdagsmännen” de fyller ingen funktion och funderar bara på hur man kriminaliserar sin nästa, vedervärdiga smågangsters!

Kommentarer är stängda.