Sverige ut ur FN!

Den 21 december beslöt FN:s generalförsamling att uppgradera UNEP till fullständigt medlemskap i den styrande gruppen. Detta för att säkerställa att UNEP etableras som den ledande miljöauktoriteten i världen. Arbetet ska bedrivas under parollen ”the future we want”. Det finns även ett handlingsprogram (pdf) för detta. Som en parentes tycker jag mig se att politiska församlingar allt oftare väljer att lägga sina omvälvande beslut precis före jul eller midsommar, så att nyhetsredaktionerna är lågt bemannade och minimalt med information kommer ut och kommenteras för folket. Sedan hänvisar man till dessa beslut och att de ska gälla oinskränkt eftersom protesttiden gått ut.

Retoriken för UNEP påminner starkt om andra propåer att bilda en världsregering. Man anser sig ha de rätta experterna med de bästa kunskaperna till sitt förfogande. Inför detta förkroppsligande av en universell god vilja gör världen klokt i att böja sig, inordna sig under diktatorernas styre (FN har ju i sin medlemskår fler stater som inte respekterar FN-stadgan om de mänskliga rättigheterna än sådana som faktiskt gör det). Sekunderade av horder av nyttiga idioter som ser sin chans att rida sina käpphästar, få bra betalt och en titel att stoltsera med, röjs all opposition ur vägen.

Det är dags att lämna denna förtryckarorganisation. Om ni kommer ihåg vad jag skrivit om sock puppets, kanske ni kan se likheten även i detta ärende. FN, EU, regeringar och myndigheter uppträder som varandras sock puppets. I en mängd frågor tar de initiativrätt och makt från individer och grupper. De gör det med hänvisning till varandra som auktoriteter vilka vi inte får ifrågasätta. Vi måste etablera gränser för vad politikerna får besluta i vårt ställe. Det hastar!

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Sverige ut ur FN!

 1. Niklas skriver:

  Det största felet med dagens FN är att säkerhetsrådets fem permanenta medlemsstater har vetorätt mot obekväma beslut. Skulle vetorätten försvinna, skulle FN bli betydligt mer handlingskraftigt och effektivt.

  • mats skriver:

   Det du beskriver är ju skrämmande, en världsregering styrd av gangsters. Nej, lägg ner den korrupta verksamheten!

   • Niklas skriver:

    Se bara på inbördeskriget i Syrien, där Ryssland hela tiden lägger in sitt veto mot alla resolutioner, som inte gynnar den sittande presidenten. Utan vetot, hade nog presidenten varit borta för länge sedan.

    Tyvärr agerar inte USA bättre, när deras intressen hotas.

    • mats skriver:

     Du har helt rätt, men det visar väl bara att vi inte är betjänta av FN?

     • Niklas skriver:

      Det visar att dagens FN har en del brister, som förhindrar att FN kan agera som en effektiv och sund världsregering till gagn för jordens befolkning.

      Tänk bara vilka enorma samhällsvinster det kunde bli med en effektiv världsregering, t.ex. skrota världens alla militära försvar och överföra skattepengarna till t.ex. vård och skola, där de gör betydligt större nytta.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Därför är det utomordentligt oroväckande som ”demokraterna” i USA nu försöker att fördärva basen i Konstitutionen. Det är i och för sig inget nytt, den verksamheten påbörjades redan 1914 av Theodoor Rosevelt. Vi behöver ju bara titta åt oss själva med vad ca 80 års socialism har åstadkommit! Ingen vacker syn.

 3. Errbe skriver:

  FN har blivit ett hopplöst fall. Vi bör lämna FN och ta initiativet till ett DF Demokratiernas Förbund. Något som EU hade kunnat var början till, om man bara inte låtit byråkratin i Bryssel få så mycket makt och bli så stor.

  FN är genomkorrumperat med en majoritet av korrupta diktaturer som medlemmar. De skall givetvis inte få någon mer makt alls utan avvecklas.

Kommentarer är stängda.