Barack Obama spelar fult

På sin supportersida har fredspristagaren en lista med namn, bild och hemstat på alla kongressledamöter som inte accepterar klimathotet. I hotfulla ordalag beskrivs de hemska “förnekarna” (att asocieras med förintelseförnekare) som inte vill rädda planeten genom massiv beskattning och överlämnande av medborgarnas individuella frihet och makt till regeringen.

Det är en osmaklig och osaklig kampanj som i slutänden svärtar ner mannen, ämbetet och demokratin.

Samtidigt visar det sig att IRS-skandalen inte alls är knuten endast till Cincinnatikontoret. Tvärtom, man har känt till och uppmuntrat olaglig särbehandling från centralt håll inom IRS. Flera kontor, i andra stater, har jobbat med samma metoder.

Hemliga myndigheter har i hemlighet med hjälp av en hemlig lag krävt ut all information om vem som ringt vem och när, från telefonbolaget Verizon. Det har till och med SVT rapporterat om. Under natten har vi nåtts av nyheten att säkerhetstjänsten via programmet Prism “avlyssnat” Facebook, Google, Yahoo med flera. (avlyssnat inom citattecken eftersom man i den digitala världen tolkar ettor och nollor)

Det som mest upprör pressen är naturligtvis den konstitutionsvidriga avlyssningen AP:s kontor. Det är alla obamahyllande kollegors kontor det handlar om. Den kollegiala sammanhållningen kanske är större än beundran för en otillräcklig president. När kommer vi att få höra de första allvarliga kraven på riksrätt?

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Barack Obama spelar fult

 1. Thomas skriver:

  Det har ingen betydelse vem som är president i USA..
  Systemet är självgånde….

  • mats skriver:

   Prätorerna har alltså tagit över helt och hållet. Undrar när väljarna kommer att inse det och hur de kommer att reagera då?

   • Errbe skriver:

    Som man ofta sagt:

    “Det sitter i väggarna”.

    Det är därför det privata äringslivet är så mycket effektivare. Konkurserna sopar ut allt, även väggarna, så att helt nya, oförstörda krafter kan ta över. Bara hotet om konkurs verkar renande.

    I politiken är alternativet revolution.

    Men för sådana finns inga regler. . .

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Det vore mer intressant om någon tordes avslöja de svenska politiska skurkarna eller är vi alla så pass kriminella (och degenererade) att det är meningslöst med att diskutera friheten för medborgarna i Sverige?
  Skillnaden mellan Sverige och USA därvidlag är att amerikanen ännu inte blivit drabbade 2700 sidor kriminaliserande “Obamacare” lagstiftning och att de frihetsälskande medborgarna gör något åt saken för att avslöja hur dom kommer att bli drabbade.

Kommentarer inaktiverade.