EU-valet del 6, Miljöpartiet och övriga

Isabella Lövin är förstanamn på miljöpartiets eu-valsedel. Förra språkröret Peter Eriksson är nummer två. Frågan till Isabella besvarades inte av henne själv, utan av hennes assistent eller partikansli.

Hej Mats,
Tack för mejl .
Här kan du läsa mer om Miljöpartiets politik i EU-valet:
http://www.mp.se/eu

Här kan du läsa mer om vad FN:s klimatpanel IPCC kommit fram till:
http://www.ipcc.ch/

Vänliga hälsningar
Eva Winqvist

 

Att miljöpartiet inte skulle lägga mycket energi på att svara mig var naturligtvis väntat. Men detta svar är närmast oförskämt, eftersom jag redovisat att jag har annan information och kunskap tillgänglig än den som IPCC tillhandahåller. Kunskap som gör det nödvändigt att ifrågasätta IPCCs budskap.

Inga andra kandidater, deras assistenter eller partier (än de jag redovisat tidigare i serien) har svarat! De har nu haft två veckor på sig och de har fått en påminnelse. I synnerhet de små partierna har här haft en möjlighet att profilera sig. Jag har medvetet ställt frågan så att de ska kunna utläsa vilket svar (ungefär) jag vill ha. Endast en kandidat, ett parti, har tagit chansen. Det ännu så länge mycket lilla Klassiskt liberala partiet är det enda som avviker från hegemonin. Konformismen i svensk politik är så bedövande att man faktiskt måste underkänna hur demokratin fungerar i konungariket.

Klimatfrågan är doping av politiken. Langaren av detta dopingpreparat är IPCC. Klimatfrågan är inte rent spel, av flera skäl. Dels för att klimathotet inte är vetenskapligt belagt. Dels för att politiken i vilket fall inte kan styra klimatet, det är vetenskapligt belagt. Dels för att klimatfrågan blir styrande och prejudikat i så många andra frågor. Hela vår demokrati föröds. Vi upphör att vara myndiga medborgare och fria individer. Det sista är kanske det allvarligaste. Eftersom vi vet sedan tidigare att politiken inte alltid är rent spel, är en politisk fråga som fullständigt diskvalificerar samtliga medborgare extremt allvarligt.

Man kan läsa hos Valmyndigheten vilka partier som ställer upp, vilka kandidater de har och hur valsedeln ser ut. På valnatten kan man även följa live hur resultatet blir.

 

Det här inlägget postades i Frihet, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.