Politik är en förtroendebransch

Regeringen tappar i förtroende och i flera fall är det de tunga namnen som tappar mest. SVT skriver det på sin hemsida, men jag har inte hört det i TV. Se listan nedan. Några av de mest anmärkningsvärda nedgångarna är att miljöpartiets båda ”partiledare”, språkrören Fridolin och Romson hör till dem som tappar mest, i synnerhet Romson. Hon ligger nu i botten av listan. Det kan bli tufft för henne att få Löfvén att lyssna.

Lika mycket, fast från en högre nivå, har den innan valet hajpade Margot Wallström tappat. Det är begripligt, för det var faktisk obegripligt att hon lyftes så till skyarna innan valet. Men det är kanske en effekt av det gamla ordstävet att det är bättre att hålla tyst och misstas för en idiot, än att öppna munen och bekräfta misstankarna.

Magdalena Andersson som triumferande lagt fram sin första budget har inte heller vunnit på sina åtgärder och framträdanden. Politik är som så ofta sagts en förtroendebransch. Vad tycker de som röstade på regeringspartierna, går det bra eller?

ministerranking

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Politik är en förtroendebransch

  1. Thomas Gunnarson skriver:

    Vad hade man förväntat sig?

  2. Samuel af Ugglas skriver:

    Vem vågar att välta en socialist i Sverige? Tror det inte förrän jag ser det framför allt inte så länge större delen av befolkningen är beroende av andras pengar.

  3. JIMMY skriver:

    Det är riktig stor chans för att Alliansen kommer tillbaka redan nästa år genom ett tidigt nyval redan till vår vintern på grund av alla skattehöjningar på lastbilar El strömmen bensin dieselbilar KM skatter som medeltids partiet -MP vill införa… Även så kommer SD öka månad för månad till nästa val genom att de numera är enda Svenska partiet som är i politisk opposition .. GONGO -MSM media mobbning är SD absolut bästa gratis reklam!!

Kommentarer är stängda.