Bah-Kuhnke använder skattemedel för att köpa röster

Etablissemanget mobiliserar för att få sitta i orubbat bo. Bah-Kuhnke har tydligen fått beviljat av Stefan och Magda att spendera över en halv miljard kr på att uppfostra väljarna att rösta rätt. Gamle folkpartisten Peter Örn ställer upp som borgerligt alibi i ledningen för en demokratikommitté.

I en debattartikel i SvD menar Bah- Kuhnke att demokratin är hotad av det fria ordet, fritt tolkat. Den enda demokrati som räknas är den som hon och hennes vänner står för. Att tänka fritt är stort, men att tänka ”rätt” är större.

Väljarna har dock INTE lämnat carte blanche till politikerna. Politikerna har gett löften som de gör klokt i att försöka hålla, eller avgå. Väljarna har röstat på basis av politikernas löften. När dessa löften upplevs, inses, falskt avgivna, då borde alla kunna begripa att väljarna med självklarhet söker sig till andra politiker. Allt annat vore att sabotera den demokratiska processen.

Det har tydligen Alice svårt att förstå, när hon tror att etablissemangets pekpinnar ska rädda demokratin. Hon vill förhindra att vi städslar bättre vaktmästare på jobbet som dagens usla springschasar uppenbarligen inte klarar.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Bah-Kuhnke använder skattemedel för att köpa röster

 1. Göran skriver:

  Det finns bara en enda sak i Sveriges som hotar den så kallade demokratin. Det är att befolkningsutvecklingen blir sådan att en dominerande kultur som inte gillar demokrati blir störst i Sverige. När det har inträffat kommer vi att ha demokrati på pappret och ett helvete i verkligheten.

  Således är det Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna som hotar demokratin med deras totalt blinda syn på befolkningsutvecklingen.

  När ska partierna börja tala om Sverige år 2050?

  Ökad brottslighet och då mot svenskar för att de är svenskar verkar vara det enda som kan få folk att vakna upp och ge SD majoritet i Riksdagen eller en majoritet tillsammans med partierna Medborgerlig samling och Alternativ för Sverige. Men vilket år sker det: 2022, 2026, 2030…

  • Tror du vi får rösta år 2030? Har man inte avskaffat röstförfarandet till dess, för att säkra vår frihet och vår överlägsna välfärdsstat?

   • Göran skriver:

    Det går säkert att avskaffa röstandet med hänvisning till demokratin. Sossarna eller moderaterna säger att de är de som skyddar demokratin så de måste få bestämma oavsett vad medborgarna i Sverige anser.

    Det är kanske så planen är med invandringen.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Bah-Kuhnke, en islamist som gärna vill ödelägga Sverige!

  • Ivar Andersson skriver:

   Jag tror att Bah-Kuhnke är maktberusad och inte förstår livet utanför sin bubbla.

Kommentarer är stängda.