Söderbönans veklagan

Efter att det avslöjats att gäng med unga muslimska män trakasserat kvinnor i folksamlingar i såväl Köln på nyårsnatten, som på svenska festivaler, ville SVT lindra beskrivningarna av det inträffade. Därför bjöd de igår morse in en feminist till morgonsoffan. Därav denna satiriska parodi på hennes förklaringar.

 

En annan e’ ju utbildad feminist, legitimerad genusexpert å certifierad idio… eh. Asså, nu måste vi ju passa oss för att inte de’ härninga ska slå över i rasism, va. de’ e’ ju diskimenering, ju. Ja menar, de där kisarna va’ ju muslimer, visst. Å, de har tafsat bruttorna på bröna, ja, ja. Men här måste vi se den stora bilden ju. De’ e’ ju ett strukturellt problem med patriarkatet, å visserligen e’ islam en patriarkal religion å så. Men vi får inte dissa deras kultur för det.

Problemet e’ inte några muslimska kisar. Problemet e’ män helt och hållet. De kommer till festivaler å så, för å försöka snacka in sig hos brudar. Men vi e’ ju liksom där för å va på festivalen typ. Inte för å limma på några äckliga kisar som inte kan hålla tassarna i styr.

De’ e’ männen de’ fel på. De’ e’ de’ vi måste få slut på.

 

Så nu har SVT anlitat experthjälp för att förklara för oss arma svenskar att om muslimska män utnyttjar vår aningslöshet och passivitet för att avsiktligt förnedra svenska kvinnor och därigenom hela vår kultur, då är det vårt eget fel och det vore rasistiskt att lägga skuld på dessa förövare Det vore likaså fel att försöka få dem att ändra sig. Det är de svenska männen som måste ändra sig. Vad bra att det nu är klarlagt.

Att erfarenheten av dessa muslimska gängs uppträdande är densamma från hela det kristna Europa, att unga muslimska män avsiktligt trakasserar och förnedrar ickemuslimska kvinnor för att låta påskina sin egen överlägsenhet och de europeiska männens impotens, det är det ingen som vågar erkänna. För det kulle kunna uppfattas som rasism. Men det är så det är, rasism eller inte. Men det kanske är deras i första hand? Sanningen måste fram. The truth shall set us free!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Söderbönans veklagan

 1. Tege Tornvall skriver:

  En del ligger nog i vår märkligt hållningslösa popkultur. Oljudsbandet Motörheads ”sångare” Lemmy Kilmister var ingen svärmorsdröm och har sagt att hans ”yrke” gav fördelen att träffa många kvinnor.

  Alla dessa pop- och mediastjärnor säger och gör saker som starkt bryter mot vanlig, anständig levnad – och hyllas ändå av infantila och okunniga media som föredömen för en ”fri och egen livsstil” för lika aningslösa och okunniga ungdomar.

  En sjuk ”kultur”, som inbjuder till just det beteende som samma infantila och okunniga media nu samstämt fördömer. Jag må anklagas för fördomar, men många stora och hyllade ”musikfestivaler” är främst stora sup- och xxxx-kalas med lössläppt leverne.

  Ett enkelt sätt att slippa antastas är att undvika sådana tillställningar och ägna sig åt något vettigt. Här i Leksand kan man t. ex. engagera sig i det angelägna Himlaspelet med märgfullt aktuell text, vacker musik och medryckande dans.

  I önsketänkandets Sverige drömmer unga om att bli fotbollsproffs, popstjärna eller programledare, det senare ett nytt prästerskap som lägger ut texten och tolkar budskapet för en kritiklös publik.

  Arbetslösa ungdomar i bruksorter tackar nej till jobb, när bruket söker folk. ”Det är inte min grej”, får man höra. På 80-talet hörde jag en ung tjej som ville bli journalist. ”Då måste du läsa mycket”, sade jag. Hon svarade: ”Jag vill inte läsa. Jag vill bli journalist!”

  Ridå.

 2. Ulf Hellbacken skriver:

  Så Sant, Så sant.

  Dick Erixon är inne på samma spår i sin blogg av idag, vilket visar att alltfler är ute i samma ärende, vilket är mycket glädjande. Vi är många som stämmer in i kritiken, men vi måste bli väldigt många fler om vi ska få till stånd en förändring:

  http://erixon.com/blogg/2016/01/kommuner-polis-bra-media-alla-morkar/

  • mats skriver:

   Glädjande att Dick talar ur skägget!
   Fler politiker, både aktiva och tidigare aktiva borde följa färg.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Vad sägs om detta, med dina och mina utplundrade pengar?
  http://www.friatider.se

  • mats skriver:

   Om minister Åsa Regnér anser att ” Kulturell tillhörighet aldrig kan förklara beteende.” Då måste det väl vara genetiskt betingat att svenskarna hoppar groda runt midsommarstången?
   ”Hovmästarn! Kan jag få in nya gäster vid det här bordet, för de gamla har degenererat!”

 4. Upprörd fastighetsägare med mark och skog skriver:

  Unga män, ensamkommande ”barn” skulle snabbt komma in i samhället. Pensionerna skulle räddas. Den svenska kulturen berikas. Vi hade bara töntig midsommar.

  Ingen eftertanke eller klokhet präglade politikernas iver att fylla landet med migranter från patriarkala, kvinnoförnedrande kulturer. Värdegrundsramsan och rasistanklagelser skulle hålla kritiker på mattan. Folkfientlig media var med i propagandakriget mot medborgarna. Politiker och journalister, som lade sitt granskande uppdrag åt sidan, förföljde människor med andra synpunkter på invandringen.

  Vi har facit på en hitintills hutlös invandring.

  Våldtäkter, könsapartheid, organiserad svart lägenhetshandel, skjutningar, ökad brottslighet, bidragsberoende. En folkvandring från Nordafrika och Mellanöstern med sikte på Sveriges tidigare helt öppna gränser har vällt in i landet. Hänsyn tas till migranterna och regler ruckas på. Ingen törs säga att de ska rätta sig efter våra regler och lagar. Vi ska rätta oss efter deras sunkiga kultur, ideologi och taskiga kvinnosyn.

  Sverige har blivit ett land som tillhör varje klan, varje stam i mörkaste Afrika eller i
  Mellanöstern.
  De har lika stor rätt till Sveriges välfärdssystem som svenska skattebetalare enligt Stefan Löfven.

  Kassorna sinar.

  Statsministern säger att VI varit naiva!

  Han och regeringen påstår sig inte kunnat förutse att det skulle bli så här! Verkligen?

  Visst vet väl varenda människa att lockpriser och extraerbjudanden förorsakar mycket långa köer…

  • mats skriver:

   Jag har skrivit om det tidigare, men måste skriva om det igen. Frankrike håller på att betala dyrt för sitt koloniala äventyr i Algeriet. De har betalat sedan 60-talet och notan har gått upp för vart år. Jag har sett det med egna ögon.
   Nu vill dessa araber att även övriga Europa ska betala. Det är dags att säga ifrån.

 5. Anders Rydén skriver:

  Vad säger ni, har etablissemanget helt missat att stämma i bäcken?
  Jag tror de har gjort det.

  • mats skriver:

   Tveklöst är det så! Jag skriver tydligare ut vad jag menar imorgon.

Kommentarer är stängda.