Eftergift är självutplåning

Som jag skrivit i en kommentar igår så har Frankrike sedan 1960-talet betalat ett högt pris för sitt kolonialäventyr i Algeriet. För de som inte minns, ansåg Frankrike länge att Algeriet var en oupplöslig del av Frankrike. Charles de Gaulle alternerade sin exilregering under andra världskriget mellan London och Algeriet. När Algeriet efter omfattande gerillakrig, terrorism och regelrätt krig erhållit sin självständighet gavs alla algerier rätt att bli franska medborgare.

Det var Marseille som först drabbades av den algeriska invandringen. Idag är det främst Paris, men även andra orter i hela landet som har en nordafrikansk-arabisk befolkning som vägrar assimilera sig. Jag har själv vid besök i norra Frankrike sett hur unga män med nordafrikanskt ursprung avsiktligt bär sig illa åt mot alla som inte tillhör deras grupp. Trots öppenhet och vänlig inbjudan från det franska samhället provocerar de öppet och trakasserar alla som de bedömmer som svaga. Det gäller alla, både män och kvinnor, gamla och unga. Mest utsatta är unga kvinnor. När jag såg något sådant i min närhet gjorde jag så att jag gick emellan och utmanade dem, till fransmännens förfäran och stilla uppskattning. De fega slynglarna vek omedelbart undan.

Med en ökande muslimsk invandring i övriga Europa har den muslimska kontingenten börjat begära samma eftergivenhet som algerierna lyckats med i Frankrike. I Sverige har det gått extra lätt, för här har marken varit förberedd av våra svenska feminister. De har i taliban-Gudruns anda systematiskt, med stöd av både politiker och media avmaskulerat svenska män. Det kan liknas vid mental kastrering.

Denna kastrering gör det extra lätt och på många sätt även angeläget för de muslimska männen att demonstrativt ta avstånd från svensk kultur. För de kommer från en patriarkal hederskultur. Deras tradition med månggifte för män är en del av detta. Kvinnor är helt enkelt mindre värda och icke-muslimska kvinnor och kastrerade impotenta icke-muslimska män är inte heller något värda.

När de provocerar utan reaktion, när de terroriserar utan motstånd bekräftas deras uppfattning att deras kultur är överlägsen vår. Deras förakt för svaghet stärks när de ser att vi inte vill, kan eller får försvara våra kvinnor mot övergrepp. Det är en korrekt iakttagelse av dem att det är ett tecken på svaghet när vi inte kan säga ifrån på ett sätt så att vi blir trodda och åtlydda.

Vi måste reagera kraftfullt för att visa att de har fel. Gör inte våra politiker och media samfällt det kommer de inte att sluta. Det kommer därför troligen inte att bli en fråga tagen på allvar förrän svenska män begår en massaker på muslimska provokatörer. Det är inget jag förespråkar. Det är bara något jag förutspår och vill varna för.

Släpps inte SD in i den politiska verksamheten kommer snart andra och verkligt rasistiska och våldsbejakande organisationer att ta deras plats. Kasta ut de odugliga miljöpartisterna och bilda en S-SD-M regering som kan ta ett kraftfullt tag om frågan att försvara svenskt territorium, svensk lag och svensk kultur. Om inte sossar och moderater inser detta och orkar axla det ansvaret, då tillhör de riksfördärvarna.

I vår kultur har kvinnorna sedan åtminstone vikingatid varit viktigast. Birger Jarl instiftade kvinnofrid. Tidvis har det tagit sig märkliga uttryck, som under victoriansk tid. Men det är för att kvinnorna är så viktiga som vi inte tillåtit månggifte. Det är också därför männen tagit de farliga jobben, som soldater, gruvarbetare och skogsarbetare. Det är inte alltid roligt att laga mat, diska, städa och passa barn. Det sliter ut, men det kommer inte med plötslig död som många av männens arbeten har gjort.

Det har också i vår kultur, till alldeles nyligen varit en hederssak att skydda kvinnorna. Men i feminsiternas strävan efter total självständighet har de förträngt att de är det fysiskt svagare könet. Visst finns även i vår kultur män som begår övergrepp. Det visar inte minst domstolsprotokollen tydligt. Män är överrepresenterade. Men där finns även kvinnor som begår övergrepp. Jag ser dem alla som trasiga människor. Islam däremot, är jämfört med vår kultur en trasig kultur. Det är ett systematiskt värre fel. Det vore ett fruktansvärt misstag att ersätta vår kultur med en mindervärdig och trasig variant.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Eftergift är självutplåning

 1. Thomas Gunnarson skriver:

  Det intressanta är den stora förändringen inom politiken.
  På 1980-talet då jag var en radikal miljöpartist med skatteväxling som politisk tanke – på individnivå – så fick jag höra av jämnåriga att det bara var inkompetenta män som blir politiker.
  Riktiga män sysslar med affärer och företagande. Är entreprenörer….

  Idag inser männen att det inte är tillräckligt!
  Samhällets institutioner får man inte lämna över till ”vindens härjningar”!
  Så därför söker sig männen åter till politiken….
  Men denna insikt kommer kanske inte tillräckligt snabbt.
  Men förändringen sker….

  • mats skriver:

   Många inkompetenta politiker blir det …
   I mina ögon är principerna det viktigaste i politiken. När man överger principerna för sakfrågor hamnar man i ett moras av målkonflikter.

 2. Anders Rydén skriver:

  Visst är det så att kvinnan har varit viktigast, det kanske är så att vänsterns största motståndare historiskt just har varit kvinnorna.
  Eftersom vänstern föredrar att se människor som en förbrukningsvara och vårt samhälle definitivt inte såg kvinnan som en sådan.
  De som har förlorat mest under det senaste århundradet är kvinnorna inom lantbruket, tror jag.

  För att återgå till dagens ämmne, jag tror att den dagen våra kvinnor vänder sig emot hur samhällsutveklingen hitills har varit blir det en förändring, men först då.
  Själv har jag då och då läst kommentarerna på invandrarkritiska sajter och jag har noterat att fler och fler kvinnor kommenterar där.
  Så visst växer det ett mostånd bland kvinnorna.

  • mats skriver:

   Intelligenta och uppriktiga kvinnor är fantastiska! Jag önskar det fanns fler sådana som gjorde sig mödan att säga sin mening.

  • Thomas Gunnarson skriver:

   Att feminismen skapar ett värre klassamhälle än vi någonsin haft är ganska klart…
   Enligt denna kommentar av en kvinnlig politiker: ”Jag skulle aldrig kunna tänka mig att leva med en man som tjänar mindre än mig själv….”
   I förstone kan man tycka att det är väldigt ”jämställt”, men efter en sekund så inser man att en feministisk reaktion av den karaktären är det mest cyniska tankesätt som kan finnas…
   En modern variant av vulgärdarwinismen…
   En djungelns lag som tvingar fram ett krig man mot man…
   Motsatsen mot jämställdhet och demokrati, sociala hänsyn och empatiskt samhälle.

   Men just detta är feminismens verkliga kärna.
   Tyvärr.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  ”Det har också i vår kultur, till alldeles nyligen varit en hederssak att skydda kvinnorna. Men i feministernas strävan efter total självständighet har de förträngt att de är det fysiskt svagare könet”. Vem skulle komma på tanken att skydda ”damen” som bränner papperslappar hon kallar för pengar, möjligen en polis som blir tvingad till det.
  Det som kan rädda Sverige är man får möjlighet att bryta pengaströmmen till byråkraterna och återinföra ämbetsmannaansvaret och att landsbygdsbefolkningen återfår rätten till sin egendom, bruks och nyttjanderätt.
  Socialisterna har genom sina tilltag att plundra befolkningen på egendom diskvalificerat sig för länge sedan. Den enda medverkan från deras sida i ”Jangdalregering” är att de skall tvingas att återbetala allt stöldgods dom roffat åt sig. Man har på andra platser i den svenska ”webbrymnden” kommit med förslag på att lansera socialisten Jan Eliasson som ledarfigur i det svenska statsstyret.
  Jag säger bara, vem är Hanna Stjärne och Anna Karin Celsing, det räcker för att avskräcka vem som helst.

  • mats skriver:

   Jag tolkar dig som att du menar att ”ont skall med ont fördrivas” inte fungerar i politiken. Nya socialister är inte bättre än de gamla.

   • Samuel af Ugglas skriver:

    ”Dom” är dom farligaste. ”Dom” bekänner aldrig färg förrän dom vet hur stark vinden är och åt vilket håll den blåser!
    En nation styrs inte av män/kvinnor utan av lagar och just nu är det katastrof på den fronten.

  • Rutger skriver:

   Hej Mats
   Har läst det du skriver en gång till nu när jag fått mer tid. Måste säga att du uttrycker dig mycket bra. Deras sexattacker är en attack mot vår kultur. Vi måste försvara den. Vi måste sätta ned foten ordentligt. Tack för ditt inlägg idag.

 4. Ulf Hellbacken skriver:

  Ingen politiskt korrekt politiker i Sverige av idag överlever, som inte bekänner sig till den politiska feminismen. Det har ända sedan Olof Palmes eländiga uppträde under kårhusockupationen vid Stockholms universitet 1968, utvecklats en politisk korrekthet som huvudsakligen har sina rötter i vänsterextremismen, med en mentalitet, som under Palmes beskydd ohämmat fått besätta de flesta viktiga poster inom det svenska politiska systemet. Studenterna på landets journalisthögskolor utgjorde snabbt en vänsterpolitisk majoritet, som slussades ut i svensk media. Det är med hjälp av denna grupp som den politiska feminismen tagit över spelreglerna i den svenska politiken.

  Här är Sverige unikt. Det finns ingen motsvarighet i något av våra grannländer och ej heller i det övriga Europa för den delen. Det märkliga med denna politiska feminism är att den med sin dubiösa hållning ofta förnekar och motarbetar kvinnors rättigheter och ställning i samhället. Det handlar alltså inte om vanlig feminism, som folk i allmänhet har förståelse för, nej det här är en fanatisk kult som definitivt inte har något att göra med den vedertagna definitionen av feminism. Den har utvecklats i sällskap med och under inflytande av den njugghet till verkligheten som dagens ungdomar och medelålders människor uppfostrats under. Curlinggenerationen som utgör kärnan av dagens politiskt korrekta kår har okritiserat farit runt på en räkmacka utan att bemötas med den minsta kritik. I förlängningen har detta mönster förstärkts genom en allt odugligare skola som mest levererar elever som t o m saknar skriv- och läskunnighet. Detta har fört med sig en konsekvens som gjort folk okunniga om händelseutvecklingen i Sverige och som i slutändan bidrager till den invandring som just nu våldtar Sverige.

 5. Krister skriver:

  I den här debatten, liksom många andra, finns det två sidor:
  – Svartmålarna (SD och ännu mer höger)
  – Skönmålarna (Gammelmedia inkl tex Özz N, Alexandra P
  och Täppas samt inte minst Expo)
  Sanningen ligger säkert även i denna debatt i mitten.

  • mats skriver:

   Kanske, men om du följt mig på denna blogg och de flesta som kommenterar här, så skulle du se att vi inte betraktar SD som höger. De är mer gammelsossar, eftersom de håller fast vid den socialpolitik sossarna införde på 30-talet och de vill gärna ha den stora staten som styr och ställer i våra liv.
   Detta till skillnad mot högerpartier, som vanligtvis vill ha en liten stat som bara sköter centrala uppgifter och medborgare som själva får bestämma över sina egna liv.

   Så egentligen är de två grupperna du nämner samma andas barn, som tävlar om att komma på de värsta öknamnen på sina motståndare inom samma familj. Av dessa två grupper har SD haft mest rätt om kostnader och andra konsekvenser av oreglerad invandring.

   Det märkliga är att inget så kallat borgerligt parti med önskemål om låga skatter och en traditionell svensk kultur har vågat säga att en oreglerad invandring står i motsättning till dessa borgerliga värderingar. Förklaringen står troligen att finna i att starka affärsintressen på den borgerliga sidan inte har något emot att ett nytt klassamhälle med en riktigt fattig arbetarklass återskapas.
   Dessa monopolintressen är, om min analys är korrekt, starkare än frihandelsintressena i de borgerliga partierna.

Kommentarer är stängda.