Stoppa bedrägeriet!

Varför berättar inte svenska media sanningen om vindkraften? Inte ens när det faller omkull snurror över vägar och andra allvarliga incidenter inträffar ifrågasätts vindkraften. Inte ens när det uppdagas att rena lagbrott begås av vindkraftindustrin blir det några näsvisa frågor till dess representanter. Inte ens när elpriserna är negativa, bolagen går i konkurs, inte ens när staten tvingar marknaden till sned produktion för att gynna vindkraften ställer journalisterna några besvärande frågor vare sig till energisektorn eller till politikerna. Här skulle behövas några skjutjärnspolitiker av Lucky Lukes kaliber för att avslöja bedrägerier och falskspel. Att det är svårt att urskilja vilka som drar i trådarna och vilka som är de nyttiga idioterna är ingen ursäkt. Det journalisternas jobb att klara det uppdraget.

Vad är det som får statliga tjänstemän att vittna falskt när vindkraftfrågor kommer till domstol? Vad är det som får våra politiker att bortse från sund marknadsekonomi i energisektorn? Vad är det som får dem att fortsätta uppmana folk att satsa pengar som garanterat går upp i rök, på vindkraftprojekt? Vad är det som får dem att forsätta kasta bort skattepengar på en energisatsning som sedan flera år och i alla länder det prövats visat sig vara riktigt dåligt för både ekonomi och miljö? Hur kan det vara möjligt att politikerna inte blir åtalade för detta bedrägeri mot medborgarna?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Stoppa bedrägeriet!

 1. Tege Tornvall skriver:

  Vindmöllor övergavs för över hundra år sedan för att de bara kunde användas ibland. Detsamma gäller ännu. Det är ingalunda någon ny teknik utan gammal, beprövad – och funnen otillräcklig!

 2. Bengt Holmgren skriver:

  Av press och journalister kan man inte förvänta sig något av det du efterlyser, läs vad Krister Thelin skriver om MSM http://detgodasamhallet.com/2015/12/31/om-de-goda-medierna/

  MSM ägnar sig åt systematisk vilseledning. Ju förr man avskaffar presstödet dess bättre.

  Och lyssna på SD:s Josef Franssons grundkurs för miljöpartister. Ingen miljöpartist har ännu tagit kursen eller så klarade de den inte förmodligen på grund av otillräcklig intelligens och brister i sin skolutbildning.

  • mats skriver:

   Det är klart, det finns fortfarande journalister som tycker att kommunismen bara hade otur, fel tajming.

   • Thomas Gunnarson skriver:

    I Grekland kostar den statliga TV-licensen 50kr i månaden. Det läckte fram någonstans under krisen, trots ett envetet jobb från svensk media att dölja alla ekonomiska villkor i det demokratiska Grekland.
    Man lägger det helt enkelt på den månatliga elavgiften, så det blir en enkel administration.
    Grekland har ungefär lika många invånare som Sverige och är alltså jämförbart…..
    Hur mycket dödkött döljer sig i det svenska sysyemet?

Kommentarer är stängda.