Piracy on the High Seas

Vi har tidigare noterat att FN vill ha total kontroll på alla vapen, från hangarfartyg till luftpistoler. Vi har också sett att de vill ha kontrollen över all natur, privat äganderätt underkänns. Nu har de listat ut nästa steg.

De vill ha total kontroll över världshaven. Alla havsområden som ligger utanför territorialgränser och ekonomiska zoner ska tillhöra FN. Efter det är det bara en myggfis innan de vill ha även det som ligger innnanför dessa gränser och därmed total och oinskränkt världsherravälde.

De som inbillar sig att FN, det är ju vi! FN vill alla människors bästa, de har inte varit vakna de senaste 60 åren.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Piracy on the High Seas

 1. Göran skriver:

  Det förvånar mig att människor inte verkar känna till hur en närmaste fungerar. Vilka mål har ens barn och hur manipulerar de? Vad vill ens vänner och hur manipulerar de? Hur manipulerar ens arbetskamrater osv.? Alla har sina intressen och försöker uppnå dem.

  Om man kan se det runt sig själv, hur kan man då ens tro att något större organ såsom FN enbart skulle ha allas bästa intresse? Det borde vara fullständigt omöjligt att ens tro någon sådant.

 2. Stefan Eriksson skriver:

  Då fick man träna lite läsförståelse på Engelska igen, tack för det Mats!
  Det är NGOs med inflytande och pengar som kan köpa den här typen av beslut, av korrupta FN-tjänstemän.
  Reservatshysterin känner inga gränser.

 3. Lejeune skriver:

  Det är hög tid att montera ner stora delar av FN, framstår som nästan lika löjeväckande som EU. Båda organisationerna styrs idag av icke folkvalda, oavsättliga politruker helt i händerna på diverse NGOs, vad kan gå fel?

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Vi behöver inte beröra UN, Här lokalt där jag bo har den så kallade Kustbevakning outtömliga möjligheter och resursser att trakassera vår lokala yrkesfiskare så man inte tror det är sant. Bordning i öppen sjö för att läsa av alla myndigheternas alla papper inklusive hälsointyg är inget ovanligt förutom kontroll av garn och fångst.
  Vågen i hamnen är naturligtvis säkrad direkt till utplundrargeneralen tillika skatteverkschefen Ingemar Hansson så han inte missar en endaste sillarumpa, Gud förbjude! UN kan slänga sig i väggen!

  • mats skriver:

   Ja, ett Sverige utan försvar, utan mobförråd, utan egen matproduktion, vad ska vi med fisk till?

Kommentarer är stängda.