Ohörsamhetens pris

Etablissemanget i Sverige har under lång tid dompterat folket. Socialdemokraterna har varit ledande i denna verksamhet. Men alla borgerliga partier har bidragit som möjliggörare och verkställare. Den svenska familjen har varit slagpåse hos både politiker och media. Folket har försökt protestera och förklara att vi vill inte vara ensamma och isolerade individer i vårt eget land. Men etablissemanget har framhärdat i att den nya tiden kräver denna uppoffring.

Resultatet har blivit ett folk som inte fortplantar sig i en takt som säkerställer ett uthålligt samhälle. Precis som med vilda djur som vantrivs i fångenskap. Etablissemanget har försökt kompensera detta med bidrag och subventionerade förvaringsplatser av barn. Svenskarna tvingas jobba mer och betala mer i skatt för att bekosta etablissemangets politik. Att detta förstärker sveket mot de svenska familjerna ingår naturligtvis i spelet, men folket har allt mer tappat förtroendet för sin elit.

Däremot finns det människor i andra länder som ser en chans i det svenska systemet. De tänker inte ge upp familjen. De tar gärna bidragen och subventionerna, men fortsätter att leva som om de bodde kvar i en annan kultur. De struntar högaktningsfullt (föraktfullt) i den svenska elitens planer och deras hovsamma önskan om anpassning.

Dessa människor kommer nu hit i sådan omfattning att svenskar känner sig obekväma med deras närvaro, deras missanpassning och kostnaderna för deras uppehälle. Tidigare har etablissemanget tittat med storstadsögon på protesterna mot den förda politiken, och kallat dem för obildade lantisar. Nu protesterar svenskarna i villaförorten Saltsjö-Boo mot att Nacka kommun vill köpa Hell’s Angels lokaler och göra om dem till flyktingboende.

När Stocholmarna i välsituerade områden själva protesterar, börjar det bli svårt att trovärdigt kalla dem för obildade lantisar. När Hell’s Angels är mer önskvärda grannar än ensamkomande flyktingbarn, då är det hög tid för etablissemanget att rannsaka sin egen moral och sin egen politik.

Kommer det att hända? Svenskar finns ju enligt etablissemangets dogm inte i verkligheten. Det är bara svenskarna som inbillar sig att de finns. Fortsätter etablissemanget sin ohörsamhet mot sitt eget folk kan det hända att detta inbillade folk självmant jagar främlingarna ur riket. Därefter skulle de byta etablissemang. Risken finns att det skulle ta sig uttryck som vi alla skulle vilja undvika. Till skillnad mot klimatet, där tippingpoints är sällsynta och svårtydda, så finns det i människans historia och samhällen utomordentligt tydliga exempel på tippingpoints där samhällets topp vräkts över ända.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Ohörsamhetens pris

 1. Göran skriver:

  ”…ett folk som inte fortplantar sig i en takt som säkerställer ett uthålligt samhälle.” Nu hamnade du rakt i PK-fåran, Mats. Det är snarare så att vi måste fortplanta oss så att ett outhåligt samhälle kan upprätthållas. Det finns inget som säger att vi måste öka i folkmängd hela tiden. Vi kan mycket väl ha uppgångar och nedgångar. Så gör djuren. Det är politikernas pyramidspel som behöver ständigt expansion.

  Det är inte bara i välbärgade områden som protesterna sker mot asylboenden. Bland de första högljudda var Vendelsömalm söder om Stockholm (räknas som landet av storstadsborna) och det är inget välbärgat område. Förvisso är större delen av bebyggelsen villor, men det är helt vanliga arbetare som bor där till större delen.

 2. Sten-Arne Persson skriver:

  KARRIÄRFOLKET SUGER UT LANDSBYGDSBEFOLKNINGEN BISTÅND.

  För några år sedan var det på modet att förtäta (bebygga parker och rekreationsområden) i städerna och glesa ut landsbygden (ta bort servicen) från kringliggande landsbygd vilket man helt fräckt kallade till informationsmöten om i min och alla andra före detta kommuner (socknar) som tidigare tvingats in till Örebro stadskommun. Jag tror varken att stadsborna eller landsbygdsborna är betjänta av sådana propåer ovanifrån. Men politikens inriktning är solklar, landsbygden skall tömmas. Utsugningen har pågått länge.

  Det är i grunden en allt för hög beskattning på låga inkomster (för låga grundavdrag) som tillsammans med inkomstbortfallsprincipen och vår orättvisa fördelning av familjestöden, som driver in landsbygdsungdomen till städerna. Har man låga inkomster och bara en i familjen har arbetsinkomst så får man inte något stöd från samhället. När jordbruket i Sverige går med 74 procent i förlust enligt EU:s FADN-statistik för år 2011. Det vill säga att intäkterna i genomsnitt bara räcker till att betala 26 procent av kostnaderna för växtodling och djurskötsel. Då faller inkomsterna bort helt och hållet när man inte blir ersatt för att man fostrar barnen gratis åt samhället och föräldrapenningen faller ut med c:a en femtedel av vad karriärfolket får när de är barnlediga och vabbar. Sjukförsäkringen faller bort helt och pensionen blir inte ens det man felaktigt kallar garantipension. Det är detta som är inkomstbortfallsprincipens effekter.
  Karriärmänniskorna som mot folkviljan har ordnat med detta system som gynnar dem själva så till den milda grad att de får daghemssubventionen på 160 000 kronor per år och barn när de lämnar bort barnen. Hur många har tänkt på att dagissubventionen är en skattefri förmån som de får utöver sina två feta löner tillsammans med rejäla sjukförsäkringsförmåner och höga pensioner . Att jämföra med bonden som får hugga ner skogen för att överleva samtidigt som hans fru tar hand om barnen utan ett öre i ersättning. Snacka om att inkomsten faller bort och landsbygden växer igen.

  LRF:s högsta beslutande organ, riksförbundsstämman, beslutade på fyra riksförbundsstämmor, under åttiotalet, den första motionen 1983 från Örebro län, att LRF skulle bilda opinion för en rättvis fördelning av familjestödet. LRF:s riksförbundsstyrelse gjorde i odemokratisk ordning enbart propaganda för kooperativa daghem och skördedagis. År 1985 hade jag räknat ut, att de pengar som var avsatta för familjepolitiken skulle ha räckt till att betala ut en skattepliktig vårdlön till alla barn under 13 år med 53 000 kronor per barn och år upp till 13 års ålder. Jag upplyste i den motion jag skrivit i ärendet att anledningen varför LRF skulle bilda opinion var att två tredjedelar av S-väljarna ville ha vårdlön hellre än daghem, men att vår massmedia inte ansåg sig behöva upplysa sitt folk om professor Jörgen Westerståhls undersökning som jag hänvisade till. Jag kunde inte drömma om att även LRF-ledningen och Land skulle handla tvärs emot demokratiskt fattade beslut. Om vi fått till stånd en politisk förändring enligt mina förslag hade landsbygden tillförts dubbla värdet av jordbruksavtalet, eller c:a sju miljarder varje år sedan dess. Då hade Bror och Syster Duktig i LRF inte med lantbruksnämndens hjälp behövt fördriva sina grannar till tätorterna.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Socialisterna har tack vare en förintad och obefintlig opposition lyckats sänka svenska folket i en form för apati och dysfunktionalitet, (om det ordet finns).
  Svensken står sig ganska slätt mot invaderande främlingarna som sanslösa socialister anser står högre fysiskt och intellektuellt än det kuvade svenska folket och vi andra tvingas att betala till.
  Men, men, det finns tecken på att det socialistiska våldsmonopolet knakar i fogarna, främlingarna har lärt sig att oskadliggöra enskilda svenska polis män med knivar och andra tillhyggen. Det finns ett stort antal ”no-go” zoner i riket, och det obefintliga försvaret skall vi inte nämna i sammanhanget.
  Det enda som fungerar enligt vissas önskemål är ett förödande ”angiveri av nästan”, och STASI agenturen under ledning av skattejägaren och hans elitförband Hr. Ingemar Hansson på skatteverket.
  Det enda som kommer att väcka svenska folket är när någon av främlingarna stänger ner energiproduktionen och tömmer mattemplens hyllor under ett par veckor.
  Då får vi verkligen uppleva lyskraften i ”svetsaren”!

 4. pelle 3 skriver:

  Jag hoppas verkligen att jag får uppleva tippings points,,,,,,jag ser ingen annan utgång av detta.

  När pengarna är slut så kommer säkert många invandrare att lämna skeppet,,,,,,men då är ju som sagt pengarna slut,,,,,,,det enda jag kan se fram imot är att dom styrande ihop med media får sitt straff,,,,,,allt annat är redan försent.

  Pelle 3

Kommentarer är stängda.