Opinion i Aftonbladet

Så länge det nu är öppet kan man gå in på Aftonbladet och rösta att man inte instämmer i debattartikelförfattarna Goldmann och Brundins uppmaning att lägga mer pengar på klimatpropagandan.

Gör gärna det! Över 61% har röstat emot.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Opinion i Aftonbladet

 1. Jan Suhr skriver:

  Jag har blockat aftonbladet.se i min brandvägg så jag kan inte.

 2. Göran skriver:

  Jadu Mats! Nu har du fått mig att göra något som jag kommer att må dåligt av resten av kvällen: röstat på Aftonbladets sida. Positivt att 2/3-delar verkar vara människor med förstånd mellan ögonen.

  För några dagar sedan fick jag något reklamutskick i min mejl från ett företag som trycker reklam på saker och ting. Något jag kan ha användning på. Jag besökte företagets sida som var nedlusad med klimatnonsens om klimatkompensering till 100 %. De planterade träd som motsvarade klimatavtrycket på det jag köper. Så, jag skrev till den som var ansvarig och frågade hur lång tid det skulle ta innan mitt köp var kompenserat. Jag har inte fått något svar. Vad ska den stackars ansvariga svara?

  • mats skriver:

   Jag ber ödmjukast om ursäkt för mitt dåliga inflytande på läsekretsen! Men gläds åt att folkets röst kommer fram även i MSM när de tar bort spärrarna.

 3. Stefan Eriksson skriver:

  Partsinlagan AB får mig att tänka i termerna av gårdagens nederbörd här i Skaraborg….snömos.

  • Göran skriver:

   Haha! Rolig. När jag läser Expressen eller Aftonbladet löpsedlar om vädret vet jag att det blir precis tvärtom. Skriver de regn släpar ut hängmattan och en god bok. Skriver de sol då lagar jag något under tak.

 4. Tege Tornvall skriver:

  I AB och Expressen är varje blåst storm, varje regn skyfall, varje snöfall snöstorm, varje snösmältning översvämning och varje solig vecka torka. De är totalt historielösa – liksom flertalet andra media och självutnämnda förståsigpåare.

Kommentarer är stängda.