Fråga till Jimmie

Dagens gästskribent är Bernd Stymer

Efter senaste tidens alla glada nyheter om stopp för vindutbyggnad, skrev jag igår morse ett brev till SD-Åkesson och frågade om han stod för dessa uttalanden men samtidigt tillade  – jag är inte emot vindkraft – varje gång någon illvillig från propagandakanalen SVT/SR frågade honom om det. Jag påpekade att elbedrägeriet har öppnat ögonen på folk som blir förbannade när det svider i plånboken men att de hade svårt att knyta det till klimatbedrägeriet som grund för det. Jag ville bifoga en kort översikt över hur svensk politik hade tillåtit att alla landets 5500 maskiner vkv är olagliga. Jag avslutade med en förhoppning om att han inte lät lura sig av den olagligheten som även nuvarande regering var ansvarig för så att han kunde bli statsminister efter nästa val.

Jag ville inte skicka brevet på morgonen den 1:maj men efter nyheter samma afton om Elsa Widding, skriver jag detta istället.

Hur kan du låta bli att inte utnyttja tidigare regeringars otroliga klanteri med stolligheterna om klimatet när de nu gjort folk förbannade? Hur kan en politiker missa ett sådant gyllene tillfälle? Vad är du rädd för? Sanningen? Om klimatbedrägeriet?

Har du inte lyssnat på Widding? Ser du inte att detta är den enda chansen till att vinna nästa val nu när de andra partierna antingen åker ur riksdagen eller tar över din fråga om invandringen? Har du inte fått information om att alla landets vkv är olagliga?

Har du inte det så vet du naturligtvis inte. Du kanske har hört talas om att ingen maskin, eller numera ingen sak, får säljas i Europeiska Unionen om den inte är CE-märkt som bevis för att den är ofarlig. Men du behöver inte åka och kontrollera att inget vkv är CE-märkt utan läs bara innantill den regeringsordern I 6 som förbjuder den märkningen och som svenska domstolar rättar sig efter trots grundlagens förbud.

Regeringsordern bifogas tillsammans med en översikt över hur allt lagligt skydd inte får gälla i Sverige i frågor som rör vkv. Har du sedan förstått det du läst kan du knappast säga som vanligt att du inte är emot vkv. Gör du det ändå är det alldeles säkert att du aldrig blir statsminister.

Fråga gärna om något är oklart.

Mvh, Bernd Stymer.

regering 17-3-2011 29.4.2023 Så kringgås all laglig rätt för vindkraftverk
Det här inlägget postades i Gästlistan, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Fråga till Jimmie

 1. Göran skriver:

  ”…CE-märkt som bevis för att den är ofarlig.”

  CE-märkning är ingen märkning som markerar att något är ofarligt. CE-märkningen är i viss mån bara en helt meningslös märkning. Eller, en märkning för att friskriva sig från ansvar om en olycka händer.

  En CE-märkning på en motorsåg lär inte göra motorsågen ofarlig. Friskrivningen från ansvar sker genom att jag skriver instruktioner hur motorsågen ska användas så att användningen i princip blir sådan att man inte ska starta motorsågen.

  Ta en titt på instruktionerna till din mobiltelefon.

  • B.Stymer skriver:

   CE-märkning är ett bevis för att säkerhetskraven i Maskindirektivet följs.
   Det är det som är poängen i min skrift.

  • Mats Jangdal skriver:

   Nja, CE är märkning ska vara ett kvitto på att maskinen uppfyller de direktiv, krav och regler EU ställer på en säker produkt. Vid el tex att höljet inte kan bli strömförande, att den inte är giftig vid avsett bruk osv.
   Ofarlig kan ingen garantera, eftersom det handlar även om vad som kan ske vid felaktigt handhavande .

 2. Jan Andersson skriver:

  CE = China Export. EU går från idiotprojekt till idiotprojekt tack vare trekvartspolitikernas dumhet. Kina skrattar åt oss.

  • Mats Jangdal skriver:

   Kinas CE-märkning har ingen juridisk status inom EU. Det är bara ett kinesiskt sätt att lura godtrogna kunder.

Kommentarer är stängda.