Om hatsajter och nättroll

Mario Matteoni har en vad det verkar vänsterorienterad blogg. Där kallar han mycket förvånande Frihetsportalen för hatsajt. Exakt vad han har för grund för detta påstående redovisar han inte. Det verkar snarare vara ett tillägg han gjort själv till en lista han fiskat upp ur grumliga vänstervatten.

Jag har haft en hövlig kommentarväxling med Mario, men han fortsätter upenbarligen att se Frihetsportalen som en hatsajt och nättroll. Det säger mer om Mario Matteoni än om mig och Frihetsportalen.

Vem denne Matteoni är har jag ingen aning om, men han lånar uppenbarligen sitt namn till ideologier motstridiga de frihetliga  och människovänliga ideal jag själv hyllar.

 

PS. Mario Matteoni har efter att detta inlägg publicerats tagit bort Frihetsportalen från listan, samt bett om ursäkt för misstaget. Jag har tackat för ursäkten. DS.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Om hatsajter och nättroll

 1. Göran skriver:

  Mats! Jag läste precis nedan på Mario Matteonis blogg:

  ”Ibland går det troll även på min blogg.
  Det var inte Ledarsidorna som skulle bort från min lista utan Frihetsportalen.
  Ber om ursäkt.
  Har nu ändrat.

  2 MARS 2017 08:56”

  • mats skriver:

   Han har nu tagit bort Frihetsportalen från listan och bett om ursäkt.
   Jag har tillfogat en kommentar.

 2. JIMMY skriver:

  Hej igen Mats med trogna läsare!

  Detta är den bästa utmärkelsen som riktiga GS Granskning Sverige gräsrötter kan få i PK 1984 demokraturen.

  Nämligen att bli beskylld för att vara rasist Nazist eller hatsajt som är det Svenska Orwellska namnet på vanliga” åsikter”

  Gör er en tårta och fira Hurra!! LOL!!

  • mats skriver:

   Ja, lite så är det. Att försöka föra en saklig diskussion om hur vi ska ta emot invandrare och hur långt vi ska kräva laglig efterlevnad och annan assimilering är naturligtvis inte detsamma som att vara xenofob.

   • Göran skriver:

    Vem har rätt eller fel när argument eller fakta uteblir och det i stället bara blir en massa invektiv.

Kommentarer är stängda.