Trump skär i EPA

Så besannas då de rykten och spekulationer som pågått sedan Trump installerades, när kommer dråpslaget mot EPA och klimatpolitiken? Nu blev det väl inte ett dråpslag, i synnerhet inte mot klimatpolitiken och det har Trump redan fått kritik från flera håll. Med rätta. Klimatpolitiken måste demonteras och rent av destrueras. Då först kommer världen att få upp ögonen för det orimliga i den förda propagandan. Gör han inte det snabbt och rejält finns det risk att näste president bara återupplivar klimatpolitiken igen. I synnerhet om Trump bara får en ämbetsperiod.

Att EPA måste reformeras och anpassas till en demokratisk myndighetsstruktur med respekt för konstitutionen och äganderätten är en självklarhet. Man har skjutit från höften alldeles för vildsint från den myndigheten i några decennier. Den har varit så medborgarfientlig att den inspirerat till och med socialister i Sverige i hur man kan konfiskera privat egendom via miljöargument.

Att svenska miljömuppar skriker i högan sky likt stungna grisar, vara bara väntat. De kallar det ett brott mot mänskligheten. De borde nog vänta med sådana epitet, för det kan drabba de själva när tillnyktringen i klimatfrågan kommer tillräckligt långt.

Flera kommentatorer med olika utgångspunkter har kommenterat.

Daily Caller, innan beskedet

Aktuell Hållbarhet, ett brott mot mänskligheten

Euractive, klimatförändringar ger skogsbränder runt Medelhavet

Heartland, om utnämningen av Pruitt

TNA, Trump sågar EPA

TNA, referat från Heartlands klimatkonferens

Heartland, från sin egen klimatkonferens

Breitbart, Bast kräver kraftfullare åtgärder

 

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Trump skär i EPA

  1. Göran skriver:

    Aktuell Hållarhet. Vilken fantastisk skrift att slänga ur sig dynga. De hade ett 1:a aprilskämt om att privatpersoner ska tvingas hålbarhetsdeklarera. Men skämtet är säkert en våt dröm som chefredaktören Mikael Salo säkert vill ha förverkligad.

    Angående artikeln om skogsbränder runt Medelhavet. Det första jag tänker på är att titta på statisk på skogsbränder runt Medelhavet för att se hur frekventa de är. När är det många och när är det få? Kommer och går de periodvis? Sådana skrämselsaker brukar visade sig vare helt normala över tid. Dessutom lär det väl inte ha funnits ett enda träd runt medelhavet när det var 2 grader varmare under romartiden – alla brunnit ned. Dock verkar det ha varit bördigare under romartiden, när man läser böcker om den tiden.

    • mats skriver:

      Ja, bara ordet Hållbarhet i politiska sammanhang får mig att rysa av skräck! Vilket fenomenalt hot mot mänskligheten!

Kommentarer är stängda.