Äktenskapets fröjder?

I spåren av metoo har det tydligen vuxit fram en svensk rörelse bland kvinnor som inte står ut med att ha sex med sina män. De kallar det övergrepp när deras man vill ha sex med dem. Har de inte förstått att en man kanske vill ha sex mer än en gång i livet?

Man kan tycka att det är sorgligt med skilsmässa och olustigt med partnerbyte och något som på ytan kan se ut som ohejdad promiskuitet. Men det omvända, en livslång fångenskap i ett förhållande som ingen mår bra i, det måste vara mycket värre. Sluta klaga och gå därifrån. Det är mitt bästa råd till både kvinnor och män i sådana förhållanden.

Både problembeskrivning och lösning är jätteenkel och beskrivs på fyra rader i Engelbert Humperdincks megahit från 60-talet.

Please release me, and let me go
For I don’t love you anymore
To waste our lives would be a sin
Release me, and let me love again!

This entry was posted in Aktuella övriga ämnen, Frihet and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Äktenskapets fröjder?

 1. Göran says:

  Det finns nog män som har tröttnat på sex med sin kvinnliga hälft på grund av diverse orsaker.

  Av vilken anledning ska vi män vara ett lovligt byte att kasta all skit på och allt gnäll på? Eller är det så att vi aldrig ser män som gnäller på sådant som kvinnor gnäller på i det offentliga av den enkla anledningen av män inte beter sig på sådant sätt. Jag tror även att män har enklare att förlåta och att gå vidare i livet.

 2. Samuel af Ugglas says:

  Hela “metto” verksamheten är iscensatt av socialister för att underminera väl fungerande samhällen.
  Snart flyr socialisterna fältet och överlämnar till andra att städa upp efter dem. Och moderaternas Ulf Kristersson är den rätte mannen till det? Han har redan dömt sig själv till undergång!
  Var finner vi en svensk “Trump”?

  • Göran says:

   Finns det ens någon inom moderaternas ledning som inte är socialist mer eller mindre. Först har de Fredrik Reinfeldt som visade sig vara en katastrof (landsförrädare). Sedan kommer Anna Kindberg Batra som visar sig vara en katastrof också som bara vill förgöra landet Sverige. Och nu väljer de Ulf Kristensson som verkar ha som enda merit att bygga på de två tidigare föregångarnas katastrofer.

   Hur fasen tänker de inom moderaterna när de väljer sådana totalt undermåliga partiledare? De kanske inte tänker överhuvud taget, och det verkar lika närmast sanningen.

 3. Kgb35 says:

  Om man skall vara konspiratorisk känns det som att någon vill få kvinnor och män att sky varandra tillräckligt länge för att det inte skall bli några barn. Det räcker med ungefär tjugo år för att ett folk skall dö ut. Jag tror svenskarna är farligt nära den gränsen och uppfattar nästan att unga flickor uppfostras till att generellt vara rädda för pojkar, inte bara dåliga pojkar.

  3,7 barn per par behövs enligt en god vän av ett utvalt folk för att en kultur skall leva vidare långsiktigt.

Comments are closed.