Stoppa för-gretningen!

Det finns mycket man kan kalla den pågående klimatkampanjen, för-dumning, för-flackning, för-enkling, för-vanskning, för-falskning, för-nekande, för-barnsligande, för-nedring. När msm, och annan samhällselit (i avsaknad av bättre uttryck) sätter Greta 15 som rikslikare och internationellt ansikte för vad de vill att Sverige ska stå för, då är det illa.

Följaktligen är det också många svenskar, både vanligt folk och elit som reagerar och säger att nu får det väl ändå vara nog! I Frankrike har de redan fått nog av klimatskatter på bränsle. Flera helger nu, har tiotusentals människor i gula reflexvästar protesterat mot politiken och mot Macron. Företeelsen med protestanter i gula västar har spritt sig till Belgien, Holland och Tyskland. Det rapporterar inte svensk msm, naturligtvis. 

Hoppas alla förstår att det inte är Greta personligen jag vänder mig emot. Hon har naturligtivs all rätt att tro och säga vad hon vill. Det är personkulten kring henne och den infantila tron runt om i msm och samhällselit att litet oskyldigt barn kan veta sanningen om något så komplext som klimatet. Som om hon fått en gudomlig ingivelse, vilket Svenska Kyrkan tycks tro. Fenomenet avslöjar ett allvarligt systemfel i dagens samhälle.

Det är orimligt att kräva av barn att de ska förstå bättre än vuxna.
Det är orimligt att tro att barn på grund av sin oskuldsfullhet kan peka ut farorna i samhället. Det gjorde man under häxprocesserna, då man påstod att de oskyldiga barnen kunde se syndare och häxor för vad de egentligen var.
Vi måste kunna visa att vi har kommit längre än så.

Jag vill uppmana alla som har rimligt nära till sitt kommunhus att gå dit och på något sätt tillkännage en bättre åsikt, bättre fakta och förslag till bättre politik, när det varslas om fridaysforfuture.

AP om franska protesterna

AP om Greta i Katowice

Svenska kyrkan om Greta

DN om Greta

Expressen/Hakelius om Greta

Expressen/Hakelius om klimatdiktaturen

Kristianstadsbladet om fridaysforfuture

SNF om fridaysforfuture

ETC om klimatkampen

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Stoppa för-gretningen!

 1. Dandersan skriver:

  Varför inte hänga ut kulturjournalisterna som givit klimatdumheten ansikten.
  Björn Wiman i DN
  På SR gjordes reportage om Medelhavet som stiger och hotar kulturarven.
  De förtjänar också en känga.
  Fel i ingångsvärden vad gäller Medelhavets höjning ger helt fel associationer.
  0,6 mm/år sen Jesus födelse beror inte på CO2!

 2. Rikard skriver:

  Hej.

  Profeten måste etableras som ofelbar och ej möjlig att ifrågasätta. Det är då logiskt att det hela börjar med godhetssignalering från kändisar, och att när de sedan undan för undan visar sig vara tämligen mänskliga och felbara fokus förskjuts mot personer med allt högre grad av underförstådd ofelbarhet i religiös/moralisk mening – alltså yngre och yngre. Efter Greta får vi ett ännu yngre barn, och efter detta får vi en person som själv inte kan kommunicera begripligt utan vars kväden måste tolkas av särskilt utvalda – Sibyllan, helt enkelt.

  Graden av framgång hänger på i vilken omfattning med kan bruka eller förfoga över våld gentemot kritiker; se på islams tidiga år för vägledning om hur man går tillväga, och på islam idag hur man vidmakthåller ett system byggt på just profeter. En framgångssaga om något.

  Fakta, avslöjanden, och så vidare ur förnuftets verktygslåda kan du glömma – vad som gäller är att förstå motståndarens egen interna logik, och dels hitta argumentation som fungerar inom denna, dels etablera kontroll över fysiska maktmedel och bruka dem.

  För Sveriges del, som den totalitära kultur vi faktiskt är, innebär detta att man kan erövra makten över både landet och folket utan något egentligt folkligt stöd – det räcker med den faktiska politiska makten och att väl denna kontrolleras utfärda dekret om sanning, skönhet och godhet. Titta på hur massinvandring och mångkultur infördes: inte var det genom att fråga folket. För ett historiskt exempel kan man iaktta hur vi blev protestanter.

  Så, vem vill försöka vara Vasa?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  • Mats Jangdal skriver:

   Jo, det är inte konstigt att just Sverige är en så lättmanipulerad stat, sett till hur denna stat varit organiserad just genom protestantismen och socialismen. Det kvittar vilket radio vi lägger på toppstyrningen, 3/1, 10/1 eller 100/1 (räknat i antal indianer per hövding) Det är i dessa organisationsformer alltid hövdingen högst uppe i toppen som i praktiken är enväldig, oavsett hur ”demokratisk” organisationsformen i övrigt är.

   ”Vem vill vara Vasa?” Någon djärv yngling vars föräldrar omintetgjorts av klimatklanen och sålunda inget har att förlora? Men alla ynglingar har idag fostrats i klimatalarmismen i skolan. Det har pågår så länge inom skolväsendet att de indoktrinerade numera själva är lärare. Hur ska de på egen hand kunna genomskåda falsariet?

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Vad har Malena Ernman och Jan Björklund gemensamt?
  De använder sina egna och andras barn för egen berömmelse och politiska vinster !!!
  Snaskigt.

  • Åke Sundström skriver:

   Jovisst är det i första hand Gretas publicitetshungriga föräldrar som bör kritiserat, inte den förvillade tonåringen. Plus förstås mörkermännen i media som regisserar denna sjuka föreställning.

Kommentarer är stängda.