Mansroller och ansvar

Hur gärna feminister och andra vänsterblivna än önskar att män ska bli mjukisar finns det tillfällen när kvinnorna inget hellre önskar än att männen påtar sig sin nedärvda roll att försvara familjen, kvinnor och barn, samt hela samhället. När samhället är hotat, när det inte slutar med att kvinnorna bara blir hotade, utan de blir våldtagna eller skjutna på öppen gata, då, om inte förr vill kvinnorna ha det skydd de traditionellt önskat och efter bästa förmåga fått av män. Om de inte är hjärntvättade feministrobotar förstås.

I Stockholm tänker sig nu politikerna att de ska få stopp gängvåld och allmän kriminalitet genom att ”utmana de manliga könsrollerna” De ska prata feminism och snällism med skurkarna. Istället för att äska fler poliser och kräva att poliserna stiger fram i sina traditionella polis- och mansroller för att klå buset på ett sätt som buset förstår.

Faller Stockholm, faller Sverige? Eller blir det fria svenska jägare och hemvärnsmän kvar ute i bygderna som låter storstäderna gå under likt Sodom och Gomorra i sina egna synder? Den som lever får se säger de, och nu börjar det vara just den punkten vi har nått, att det gäller att överleva för att på nytt bygga upp vår civilisation efter sammanbrottet.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Mansroller och ansvar

 1. Stefan Eriksson skriver:

  Det talas mest om ”mängdrabatt” och ”ungdomsrabatt” i samband med att rättsstaten sanktionerar ett kriminellt beteende.
  Fel infallsvinkel!
  Tänk istället ett ”arbetsläger”, där ”klienten” har att utföra ett beting och gärna får ta den tid denne behöver för att utföra denna uppgift. (gräva dike för hand.)
  Gärna ett ”avtal” med regioner i Ryssland där behovet säkert är oändligt.

  I alla fall, riktigt långt bort från dennes eget påhittade revir, och att där ges möjligheten att tänka över om det är värt att fortsätta sin kriminella bana.

  • Sten-Arne Persson skriver:

   Instämmer till fullo. Låt dem betala med straffarbete till det värde de med flit har förorsakat.

 2. Rikard skriver:

  Hej.

  Faller Stockholm befrias Sverige, snarare.

  Om du inte menar att främmande makts agenter (vare sig det är de partier [V och MP främst] som går Rysslands ärenden eller muslimer) genomför en kupp, snabb eller långsam) förstås.

  Sprängs eller stängs inflödet av el till Stockholm, och broarna befästas, så faller staden snabbt. Detta ingår i de planer som försvaret jobbat med sedan femtiotalet, så det är inget konstigt. Även planering för hur man agerar om staden omringas till lands och sjöss finns.

  Det kräver, väl man börjar titta på kartor över väg- och ledningsnät, förvånansvärt små resurser. Visst finns reserver i Stockholm, men dessa är långt ifrån så stora som de var förr.

  Men priset i civila blir högt, som alltid.

  Perverst nog drar aldrig media eller politiker jämförelsen med en kort, skarp, kostnad under begränsad tid med en ökande kostnadsökning över tid: den gamla sågen ”jämföra äpplen och päron” brukar dras fram av folk som inte begriper vad den handlar om.

  (Att inte jämföra det ena med det andras måttstock, alltså inte jämföra äpplen med de mått man värderar päron – det går utmärkt att jämföra äpplen med päron efter gemensam artneutral måttstock, eller egen subjektiv. Som att jämföra svenskar och araber – med en neutral måttstock får en uppsättning resultat, med en subjektiv en annan, och med respektive grupp som startpunkt en tredje.)

  Erikssons tanke ovan är i linje med mina: kolchoser som av fångarna måste skötas för att de skall kunna äta och värma sig, straffarbete med annars olönsamma arbeten, och utlokalisering av de som måste hållas inlåsta (även om jag personligen anser det mer humant att avliva oförbätterliga och bevisat livsfarliga personer så finns det en rättssäkerhetsaspekt att beakta).

  För flyktingar kan delar av Värmland och Dalsland samt västra Dalarna tas i bruk. Tältläger/stockhus i skogen i bevakade hägn. Arrangerar man bevakningen rätt så kan folk endast rymma till Norge: därmed har de lämnat EU och har förverkat sin flyktingstatus (och eftersom över 95% enligt Frontex inte är flyktingar annat än ekonomiskt ser jag inget humant problem här).

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  • Mats Jangdal skriver:

   🙂

  • Göran skriver:

   Bättre att låta Gotska Sandön vara ett flyktingläger. Flyktingarna eller andra invandrare som inte ska vara i Sverige har en stående biljett hem till där de kom ifrån. Biljett att bara att utnyttja precis när man vill. Tills dess får man laga sin egen mat och bygga sitt eget hus på ön. Vi svenskar levererar bara mat, spik och bräder.

   • Jan Andersson skriver:

    Brynolf Wendt rekommenderade den ryska sidan av Berings sund.

    • Stefan Eriksson skriver:

     Låter som en bra lokalisering för ett ”spa” där den med behov av hjälp med sin rättsuppfattning kommer att tänka till innan nästa f-nstyg går av stapeln.
     Ryssarna kunde få bra betalt för sitt engagemang, allt är ändå billigare än ”svängdörrarna” hos socialtjänsten.

     För övrigt tror jag det kan fungera utan ”skalskydd”, en elektronisk fotboja och 50 mil till närmaste civilisation skulle räcka gott.

     Jag tror det skulle funka preventivt, och det sägs ju vara en målsättning som alla politiska partier ställer upp på.

     Eventuella transporter till och från dessa friluftscamps med förnödenheter och klienter kan med fördel ske med luftunderstöd.

     Spännande att hoppa fallskärm istället för att råna jämnåriga på deras mobiltelefoner.
     Jag menar att ner kommer de ju alltid.

  • Jan Andersson skriver:

   Norge är lika genomkorrekt som Sverige och ingen kommer att kröka ett hår på flyktingarnas huvuden så länge de inte är äktsvenskar, för de är med rätta rädda för en massemigration från oss snart.

   Får vi komma om vi tar med oss företaget?

 3. Thomas Gunnarson skriver:

  Jo, den tanken är nog inte helt fel… Eftersom Sverige numera är en koloni inom EU så kan man jämföra med Hansatiden. Vad avslutade den perioden?
  Tanken går då än mer bakåt i tiden.. När Islam sprängde resterna av Romarriket och tog över hela Nordafrika blev handeln över Medelhavet problematiskt och handeln gick senare över Svarta havet och Östersjön. Nordborna, varjagerna och vikingarna utnyttjade detta. Men asatron var en tydlig manlig och kvinnlig uppfattning. Valhall var bara för män. En tydlig militär kultur. Detta fortsatte in på den nordiska medeltiden och Wasaättens stormaktstid. Skeppet Wasas kanoner tycks ha varit sin tids militära spetsteknik. Så boforskanonerna och dagens 5G-teknik är helt i en svensk traditionell militär kultur från vikingatiden. Fast det numera kallas Industrisamhället… Målinriktat till tusen.. men med 68-generationen så infördes det ”relationsinriktade samhället” och ingen insåg (utom LO-Malm) att det skulle innebära slutet för en mer än tusenår gammal nordisk kultur. Allt, ja, allt i svenskt samhälle har varit målinriktat, men idag är förvirringen total då man tappat fokus och alla blivit relationsinriktade… En samhällskollaps blir nästan den enda utvägen…. för att få upp den gamla målinriktade militära kulturen på banan igen.

Kommentarer är stängda.