Transornas hämnd

Vi har vetat länge att flickor får bättre betyg i skolan än vad pojkarna får. Grundorsaken till detta påstår jag är att flickorna är mallen för hur en god elev ska vara, enligt de som valt att jobba inom skolan. Pojkarna har känt av detta väldigt länge, men inte kunnat påverka situationen.

I arbetslivet kvoteras kvinnor aktivt in på attraktiva poster. Inte för att de alltid är bästa sökande, utan för att arbetsgivaren då garanterat slipper kritik för att en man fick jobbet.

Feminismen har blivit statsideologin par préférance och genomsyrar allt från dagisverksamhet till utrikespolitik. Kvinnor kan aktivt välja att avstå att leva med en man för fortplanta sig. De kan i praktiken gifta sig med staten för sin försörjning och fortplantning. Mansrollen har förpassats till kvinnornas passopp.

Så varför kan någon vara förvånad att en del män och pojkar gör allt de kan för att låtsas vara kvinnor? Transorna är helt enkelt en konsekvens av en alldeles på tok för långt driven ideologisering där kvinnor är mallen för det enkönade samhället.

Att kvinnorna blir upprörda för att män som låtsas vara kvinnor stör deras tillvaro får de acceptera. De har själva jobbat för det. Män som blir upprörda över transorna har inte insett att dessa egentligen jobbar under cover för att återupprätta en sund mansroll i en tvåkönad värld.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Transornas hämnd

 1. Peter Sjöström skriver:

  Skrot – Bengt , en känd skrothandlare i Karlstad sade alltid : Skolan , ja den kan vara bra för de som behöver den . Det är ett bra uttryck tycker jag . Vi andra som inte behövde skolan klarade oss ganska bra ändå .
  Mvh Sjöström

 2. Ivar Andersson skriver:

  Vi hade feministisk utrikespolitik. Vid besök i Iran böjde kvinnorna på ryggen för Irans religiösa matriarkat och dolde håret. Vilka mesar. Annat är det med kvinnorna i Iran som riskerar livet för att protestera mot Irans religiösa matriarkat.

 3. Thomas skriver:

  Politiken, åtminstone i fredstid, arbetar alltid för att gynna kvinnan i samhället…
  I klansamhället, som det vikingatida Norden, var tillvaron uppdelad där männen mestadels sysslade med de militära frågorna, handel, jakt och fiske…
  kvinnorna skötte basverksamheten och barnen, fram till att söner och döttrar skulle trimmas i sina könsroller..
  Frågan är om det på den tiden accepterades några transor..

  En etnolog som runt 1970 reste runt i världen, för att i sista stund, dokumentera lokala kulturers egenheter, nämnde i sin bok en egenhet hos hästtjuvar i en indiansk präriestam..
  Att vara hästtjuv var en utmanande och stressig funktion som vissa män inte klarade av…
  Så de kunde då ge upp mansrollen, klä sig i kvinnokläder och syssla med kvinnliga arbetsuppgift.. och ingen tyckte detta var konstigt, eller föraktfullt.
  En märklig kultur kan tyckas, men var ju skapat av en stressande mansroll i det samhället…
  Är dagens mansroll alltför psykiskt påfrestande så att ett utklippande anses vara OK?

  Vad som är problemet kan man ana i analysen i inlägget, en brist på frihet och identitet för individen, där patriarken är staten med sin feministiska kontrollbyråkrati…
  Självklart kommer en islamistisk klanrörelse att attrahera en majoritet av unga män framöver, oavsett etnisk bakgrund…

  • Thomas skriver:

   ”Utflippande”, inte utklippande…

  • Mats Jangdal skriver:

   Jo, det finns exempel från kulturer i andra delar av världen att en del män antagit roller som inte ingick i de biologiska könen.
   I Polynesien, där mark- och näringstillgången på öarna var starkt begränsad var det kvinnorna som var markägare i ett slags matriarkalt samhälle. De män som inte blev kvinnornas utvalda partner kunde anta andra roller.
   I eskimåsamhällena har också kvinnorna varit familjeöverhuvuden. Återigen begränsad näringstillgång.
   Att barbackaridande hästtjuvar antog feminina skepnade kanske beror på att deras yrkesutövning krossade testiklarna?

 4. Göran skriver:

  Jag såg en video med en filippinsk kvinna. Hennes budskap till västerländska män som flyttade till Filippinierna och skaffade sig en filippinska var, att aldrig behandla en filippinsk kvinna som en västerländsk kvinna.

  På Filippinerna vill de inte ha de sjuka kvinnokultur som är i västerlandet.

  Jag tycker svenska män kan ta till sig det och sluta vara helyllekillar för att de tror att svenska kvinnor då ska föredra dem över machokillar.

  Kvinnor som gör en så kallad karriär, för vem gör de det? Är det för att skryta över andra kvinnor? Män bryr sig inte ett smack om en kvinnas karriär. Möjligen kan män bryr sig om den om det innebär att kvinnan mår psykiskt bra. Hur mycket pengar kvinnan tjänar bryr sig män inte om.

  Som man kan man tänka: vad tar en kvinna med sig in i ett förhållande? Vad har hon att erbjuda? Vad vill ni att kvinnan ska ta med sig? En karriär eller en kokbok, till exempel?

 5. Göran skriver:

  ”Män som blir upprörda över transorna har inte insett att dessa egentligen jobbar under cover för att återupprätta en sund mansroll i en tvåkönad värld.”

  Jag tror mer att dessa transor har som mål att normalisera och legalisera pedofili.

  • Mats Jangdal skriver:

   Förstår inte varför just transor skulle vara mer intresserade av pedofili än andra.

   Meningen om under cover var ett försök att spetsfundigt försöka se saken i annat ljus. Jag tror att med mindre feminism och mer normala mansroller i samhället skulle transorna bli färre. Det skulle inte bli någon vinst med att vara transa.

 6. Mats Jangdal skriver:

  Genusvetenskap är ett skämt, men det var ju redan känt.
  https://www.friatider.se/genusvetarnas-bisarra-svar-i-fria-tiders-blindtest

 7. Samuel af Ugglas skriver:

  Det är så här det utvecklar sig. Klippt ur WND (World Net Daisy)
  IMPORTANT NOTE: Although millions of American parents send their precious children off to public school every day, imagining their kids’ days will be filled with reading, writing, arithmetic, science, history, sports and music, they’re not only in for a shock – but for total BETRAYAL. Today’s “public” (government) schools have become far-left ideological, political and religious indoctrination centers aimed at reprogramming and transforming America’s children.

  Advertisement – story continues below
  Kids are being taught to HATE their own country and to see themselves and their parents as racists – or victims of racists. They are sexualized and corrupted, and many are groomed into the dark LGBT world, with almost 6,000 schools prohibiting parents from even hearing about their child’s transgender “transition.” In between all the far-left indoctrination and sexual corruption, teachers take time to scare children to death about the near-term end of life on earth due to “catastrophic climate change.” Another lie. But it’s all classic Marxism/communism, with even the “3 R’s” – reading, writing and arithmetic – now being corrupted with “woke,” “1984”-style madness.

  Perhaps never has the true threat of today’s U.S. public school system been exposed as in the sensational April issue of WND’s critically acclaimed monthly Whistleblower magazine, titled “THE GREATEST BETRAYAL: How Marxism and madness have taken over America’s public school system.” Whistleblower is available in both the popular print edition and a state-of-the-art digital version, either single issues or discounted annual subscriptions.

  Content created by the WND News Center is available for re-publication without charge to any eligible news publisher that can provide a large audience. For licensing opportunities of our original content, please contact licensing@wndnewscenter.org.

 8. Mats Jangdal skriver:

  Här är en artikel som funderar över kön och var eller när känslan att vara i fel kropp kan tänkas uppstå.
  https://nyadagbladet.se/debatt/vem-ar-fodd-i-fel-kropp/

Kommentarer är stängda.