Antagonistiska hot, en värdelös rapport

Vad är detta? Henrik Häggström & Hans Brun har i en färsk rapport om Antagonistiska hot, på de inledande 24 sidornas översikt inte med ett enda ord nämnt vänsterextremism, autonoma våldsverkande vänstergrupper eller liknande! Är de tystade av vänster-antagonister?

Rapporten är utgiven av Försvarshögskolan, i samarbete med bland annat MUST och Polisen. Har de verkligen inte under senaste decennierna noterat något fall av vänsterantagonism mot vår demokrati, mot beslutsfattare, makthavare och vanligt folk? Organisationer som AFA och Expo finns inte i deras medvetande. Då är vi verkligt illa ute!

När de två redaktörerna inte kan sammanfatta hot och antagonism i Sverige bättre än så, då orkar jag inte läsa de resterande 80 sidorna.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Antagonistiska hot, en värdelös rapport

 1. Göran skriver:

  Henrik Häggström & Hans Brun är nog två vänsterblivna. Inte trodde du att försvaret eller polisen var fredat från vänsterblivna, Mats!

  Största hotet mot Sverige är etablerade politiker och inte några autonoma rörelser i Sverige oavsett om det är för frihet eller hatar frihet.

  Det reella hotet mot Sverige idag är invandringen. Lås in alla nazister i Sverige och alla klimatförnekare. Invandringen kommer ändå vara det hot som de facto pågår.

  Egentligen kan man nog sammanfatta hotet mot Sverige som dumhet eller okunnighet; en slags oförmåga att ta till sig och se vad som händer.

  Samtidigt måste vi nog inse att det faktiskt finns personer som medvetet vill förstöra Sverige och många av dessa finns i våra politiska partier, i riksdagen, i regeringen.

  • Mats Jangdal skriver:

   Jo, vänsterläget är det normala inom svensk förvaltning. Ganska extremt vänster ibland.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Det största HOTET mot Sverige har i modern tid aldrig varit annat än att min granne med hjälp av en röstsedel har gett så kallade politiker rätten att plundra mig, dig och alla oss andra på våra LIV och våra EGENDOM. Man har aldrig givit rätten till folket att bestämma över rätten för beskattning. OBS!
  Vad är annars det genomkorrupta sjukvårdssystemet än ett hot mot våra LIV. (Filippa Reinfeldt och KS, Karolinska Sjukhuset)
  Vad är annars miljöpartister och socialister i skön förening än ett knippe tjuvar som traktar efter din EGENDOM?

Kommentarer är stängda.