Reuters håller webinar om presidentvalet

Nyhetsbyrån Reuters bjöd in utländska nyhetsförmedlare till en webinar (föreläsning via nätet) om hur de kommer att bevaka presidentvalet i USA. Frihetsportalen var en av de inbjudna. De har alltså inte så höga kvalitetskrav. Vi var drygt hundra som deltog. Längst ner är deras egen reklam i PDF.


De snackade om sina grafer, som man kan köpa rätten att publicera, och olika opinionsmätningar. De påstod att de nu var mycket bättre på att mäta, för nu har de lagt in en faktor för att vita utan akademisk examen i högre utsträckning väljer Trump än de som har examen. Dessa vita är så många att man att man ger deras svar en större tyngd.


Samtidigt framgick att de inte vill ha Trump en andra period och de var beredda att inte tillkännage honom som vinnare om de tyckte det var jämnt. De menade till och med att presidentvalet, alltså själva valet, inte kampanjen, redan börjat och skulle komma att pågå länge efter valdagen så länge det fanns en möjlighet för demokraterna att säkra segern åt sig själva.


För att vara ett så stort företag som Reuters är var detta webinarium det slappaste jag sett!

Reuters-2020-package

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Reuters håller webinar om presidentvalet

 1. Dandersan skriver:

  Var det Marx som avböjde ett medlemskap i en förening med orden: ”Har ni inte högre krav än att ni välkomnar mig så ..”

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Bläddrat ja. Har inte tagit del av det inbäddade inlägget, däremot läst följande artikel av Paul Craig Roberts. Rekommenderas varmt.
  https://www.lewrockwell.com/2020/09/paul-craig-roberts/the-covid-deception/
  Speglar ett troligt ”scenario” den 4 November 2020.

 3. Gunnar Littmarck skriver:

  Se här ett exempel på hur skevt MSM behandlar kandidaterna och samtidigt den jag hoppas vinner 2024.

  Jr är intelligent och mycket mer sympatisk än sin far som nog är lika intelligent men uppför sig så många hatar honom oavsett hur bra han gör.

  https://www.youtube.com/watch?v=nZbT3CG9anw

  Tim Pool gick igenom NT gällande skatter i går som visade det vi alla vet, fake news rena lögner.

  • Gunnar Littmarck skriver:

   Något som borde intressera Reuter är detta:

  • Göran skriver:

   Ja, det måste komma något i samma anda som Donald Trump efter Donald Trump.

   Sedan är det lite lustigt att i stort alla som har arbetat med Donald Trump bara säger goda saker om honom. Till och med de som han har sparkat.

   Privat säger de flesta som har träffat eller umgåtts med Donald Trump att han är väldigt sympatisk och omtänksam.

   Han är mycket generös och hjälper folk. T.ex. lånade han ut sitt eget flygplan till en familj som bodde i Kalifornien och behövde en operation på östkusten.

   Jag har nog aldrig sett en politiker eller president under mitt liv som verkligen verkar bry sig om folket.

   Donalt Trump gjorde en minnestext. Han fick 40 poäng av 40 möjliga och medelvärdet låg på 29 bland de som gjort testen.

   Allt hat mot Donald Trump beror bara på massmedialt hat mot honom.

   Jag har hellre en buffel till ledare som får något gjort, än en ledare som är len i käften men som aldrig får något gjort.

   Donald Trump har verkligen tagit fram vilken otrolig politisk ignorans de flesta har; både bland folk och politiker.

   Det går att tycka om Donald Trump för bara en enda sak: han retar gallfeber på alla vänster.

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Vad är det som gör att socialisterna kan förgifta länders befolkning med hat och förintelse och slippa ifrån det utan några som helst konsekvenser? Arvet och hämnden efter Hitlers förlust och fall.
    Varför tillåter svenska folket att Stjärne, Helin, Benkö, Bergfeldt m.fl. sprida sitt personliga hat mot Amerika och President Trump?

    • Åke Sundström skriver:

     Återigen, Samuel: Påminna gärna dina läsare lite oftare om att även Kristerson och andra borgerliga partier inkluderas i termen ”socialisterna”.

 4. Benny skriver:

  Sverige är verkligen USA delstat nummer 51 om man ser till intresset från svenska media! Fast om man analyserar vilka som äger media i Sverige är det kanske inte så underligt! Finns dock en anomali och det är SR/SVT d v s regim-TV som verkar närmast ohälsosamt engagerade i valet! Men Sverige som relativt nybliven officiell vasallstat (förr hemlig) så förstår man regim-TV:s engagemang! Gamla vasaller som GB, Tyskland, Italien visar bara ett förstrött, närmast pliktskyldigast intresse av det kommande fuskvalet som kan vara det sista i USA:s våldsamma historia. För vårt vidkommande ur handelspolitisk och realekonomisk synvinkel torde ju val i Tyskland, Norge och övriga EU vara mer intressant. USA:s aggressiva krigs och utrikespolitik är väl det som gör det värt att i alla fall kast ett öga då och då på vilken marionett som ska sprattla i Vita Huset de kommande fyra åren! Trump är i alla fall intressant på det sättet att han stretat emot ”Deep State” på ett sätt som inte hänt sedan Kennedy! Lyckas Biden fuska till sig segern väntar bistra tider för den relativa freden i världen och globalisterna med torpeden Soros i spetsen kommer att vädra morgonluft! Det känns heller inte som Trumps anhängare frivilligt kommer att lämna ”walk ower” till Bidens anhang!

  • Åke Sundström skriver:

   Fel Benny, att hålla George Soros och andra s k globalister ansvariga för beslut i politiska församlingar. Alla har rätt till sin yttrandefrihet, även miljardärer.

   Kunniga ekonomer som Soros har länge haft invändningar mot den ansvarslösa och inflationsdrivande valutapolitik, som förts i största samförstånd mellan politikens höger – och vänsterkrafter. Men när ingen lyssnat har både han och andra valt att utnyttja sina insikter och då gjort sig rejäla förmögenheter. Vilket de alltså har både Löfvens och Kristersons partikamrater världen över att tacka för.

   Det är vänsterpolitik (även i borgerlig regi) som skapat de starkt växande förmögenhetsklyftorna i Sverige och annorstädes. Inte Soros & Co. Den bilden lär bestå oberoende av om det blir Trump eller Biden tar hem spelet om en dryg månad.

   • Benny skriver:

    Tja, att pengar ger makt är tydligen inget problem för Åke! Jag har inte valt Soros och hans anhang att bestämma över mig och ingen annan heller! Men du får ha din åsikt för min skull men räkna inte med att du får ha den kvar när globalisterna bestämmer allt när de tar över! Läs mer om hur t ex Bill Gates tänkt sig det hela….Och han kommer att lyckas om folk fortsätter att vara naiva för globalisternas framfart!

Kommentarer är stängda.