Demokraternas komplott om 6 januari

Det framkommer allt mer om hur demokraterna ljuger och förfalskar påståenden och vittnesmål om vad som verkligen hände den 6 januari 2021. Allt i deras odemokratiska förhoppning om att kunna döma Donald Trump för något.

Till detta kan läggas hur det blir allt tydligare hur demokraterna innan valdagen lyckades få amerikanska myndigheter så som FBI att mörka allt som hade med Joe Bidens son, Hunter Biden och hans utsvävande kriminella liv betalat med mutor som delades mellan far och son.

Edit: När vi vaknade idag nås vi av nyheten att FBI gjort en razzia i Donald Trumps floridahem Mar-a-Lago. Demokraterna blir allt mer desperata.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Demokraternas komplott om 6 januari

 1. Thomas skriver:

  Inbördeskriget i USA tycks närma sig mer konkret…
  Jämförelser med sena Roms militära krafter som styrde kejsarens existens är nu något som sker idag.
  Att USA är dagens Romarrike har åtminstone Vatikanen påstått sedan länge…
  Och det tycks alltså vara en åsikt som även gäller inom D. Trumps kretsar också, särskilt idag..

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Marxister och vulgärsocialister som ”MAGGAN” och ”dvärgen” lever på vår defaitism, kan ödelägga allt som kommer i dess väg!
  Kanske bäst att varbölden brister?

 3. Thomas skriver:

  Hmmm… här startade allt tydligen…
  https://www.youtube.com/watch?v=njAT63ojRVc

 4. Glenn skriver:

  Mellanårsvalet är snart här och Demokraterna har knappt mätbar sympati. Vi kan förvänta oss precis vad som helst fram tills dess. Ett sätt är att förhindra amerikanen fr att rösta – en ny lockdown – eller kanske ett krigsutbrott i större skala eller…..? Tja , vi får väl se.

  Dock ses Trump som ett stort hot. Han är väldigt populär just nu. Amerikanen har delvis vaknat i ljuset av inflationen, ifrågasättande av Ukrainapolitiken mm.

 5. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  ABC analyst: Trump faces ’20 years behind bars’ for ’serious felonies’ at Mar-a-Lago

  ”A legal analyst for ABC News pointed out that former President Donald Trump is potentially facing 20 years in prison for ”serious felonies” after the search of his Mar-a-Lago home”

  https://www.rawstory.com/donald-trump-serious-felonies/

  Mvh,

 6. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  På Donald Trumps sociala medieplattform, Truth Social , är ivriga MAGA-anhängare nöjda med tanken på ett inbördeskrig efter FBI:s sökning av ex-presidentens bostad i Florida

  Trump Supporters Gleefully Threaten Civil War After FBI Raid

  https://www.thedailybeast.com/donald-trump-supporters-gleefully-threaten-civil-war-after-fbi-raid

  Mvh,

  • Mats Jangdal skriver:

   Att det finns folk med vilda idéer som stödjer honom gör inte honom till lögnare, eller hur?

  • Claes-Erik Simonsbacka skriver:

   Förutsägelser om förestående inbördeskrig och uppmaningar till våld ökade tidigt denna vecka på sociala medieplattformar som Truth Social, nätverket som startades av tidigare president Donald J. Trump, efter FBI:s domstolsgodkända husrannsakan av hans hem i Florida på måndagen.

   On Truth Social, F.B.I. Search Prompts Talk of War, Then Conspiracy

   https://www.nytimes.com/2022/08/12/technology/truth-social-conspiracy-fbi-trump.html

   Mvh,

   • Mats Jangdal skriver:

    Än sen då? Var och en är väl ansvarig för sina kommentarer?
    Och så citerar du en av världens värsta lögnspridare, NYT!

 7. Jan Andersson skriver:

  USA är inte ett land utan en kontinent med många delvis självstyrande delstater (länder) med skiftande möjligheter och intressen från norr till söder, väster till öster. Som Europa, som OSS, som Balkan.

  Texas fick med ett förbehåll när konstitutionen bildades och ingår bara i de förenta staterna så länge de ensidigt vill vara med och kan välja att bli självständiga igen.

  Överallt verkar det som en allt sämre idé att centrala myndigheter ska samordna och styra över en hel kontinent eftersom de styrande inte vet (och inte bryr sig) vad de enskilda medborgarna i de skilda delstatena har för möjligheter, traditioner och preferenser. Gäller även i Sverige, när Stockholmare anser sig intelligentare än lantisar. Bara att tänka så är ett övertydligt bevis på motsatsen.

  Så har inget land eller enskild medborgare nått välstånd och livstillfredsställelse. EU är idag en skriande dålig idé för medlemsstaterna, Putin vill återskapa Sovjetstaten, en befängt dålig tanke.

  Ställ fem eller tio elaka frågor till de valbara om du får den möjligheten, och kräv svar med helst bara ja eller nej, inga om eller men eller bortförklaringar eller beskyllningar. Idag är idag, igår var igår. Grattis om du får ett enda vettigt svar.

  ”X kandiderar till kommunfullmäktige i Y. Yrkesrfarenhet: diskplockare. Politisk förebild: Stefan Löfvén. Prioriterad fråga: nytt kattdagis i Y”.

 8. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  Trump allies increasingly concerned about latest scandal: ‘This one is different and deeply serious’
  August 15, 2022

  https://www.youtube.com/watch?v=Cwle85zNCoQ

  Mvh,

Kommentarer är stängda.