Upprop mot klimatdogmen

Sverige behöver mer uppror! Tusenmannamarschen i Stockholm den 6 mars visar med övertydlighet att svenskarna måste väcks ur sin törnrosasömn. Alldeles för många medborgare visar upp ett helt oförstående anlete inför marschens budskap och nödvändighet. Majoriteten av svenskarna är kvar i 1965 och Vi på Saltkråkan, men verkligheten är 2021, islam och Flugornas herre.

Medströmsmedia har beljugit marschen på ett vedervärdigt sätt. Men det är kanske inte främst lammen i fårskocken som ska väckas, inte ens de tunga baggarna. Nej det är de lejon som ännu finns i Sverige som måste vakna för att de ska bli någon kraft i rörelsen!

Bland plakaten i marschen fanns flera som varnade för de tvångsmedel pandemilagen tillåter staten att vidta och den ofrihet detta för med sig. Det syntes också några som tog upp klimatalarmismen och det tvång som kan utövas i dess namn. Där finns redan en klimatlag som styr svensk offentlighet i helt fel riktning, det vill säga i totalitär riktning på grundval av klimatreligiösa dogmer. En sammanvägning av klimatlagen och pandemilagen skulle bli förödande!

På flera håll i världen uppstår nu upprop och uppror mot frihetsinskränkningar för medborgarna. Nya Dagbladet har återgett ett upprop. The New American berättar att tolv delstater stämmer Joe Bidens regering för att hans exekutiva order om klimatåtgärder strider mot konstitutionen och delstaternas självbestämmande. Mer sådant tack! Mer uppmärksamhet i svensk media kring detta tack!

PS. Nu blir det tydligen Frihetsmarscher på lördag 20 mars i de flesta europeiska huvudstäder och även på annat håll. Har annonserats på nätet, inte nämnts i MSM.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Upprop mot klimatdogmen

 1. Göran skriver:

  I februari månad år 2021 slogs närmare 10.000 köldrekord i USA. Hur många av dem har media rapporterat om?

  Det har varit många hårda kommentarer från många rent ut sagt korkade personer om Tusenmilamaschen. Många kommentarer om Tusenmilamaschen av folk som inte ens förstått vad Tusenmilamaschen handlar om.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Inte en enda kommentar om en ev anmälan mot den genomkorruppta socialistiska polisledningen som trängde ihop medborgarna mitt på ”kinesbron”? Vad f-n är ”pandemilagen”, Anders Thornborg?

  • Benny skriver:

   När BLM protesterar då är det inga problem för regimen och inte heller när muslimer har bönemöten då får hur många som helst samlas och trängas! Den som inte förstår att detta är början på en alltmer auktoritär och diktatorisk regim måste vara lite bakom flötet! Det mest fantastiska är dock att regimen i Stockholm pekar finger åt länder som Ungern, Polen, Ryssland m.m trots att i dessa länder är det numera mer frihet åt medborgaren än i Sverige! Klimathysterin är världens största bluff genom tiderna men tyvärr är folk alldeles för dåligt pålästa för att begripa att de blir lurade av propagandamedia!

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Anders Thornberg heter männniskan.

 3. Thomas skriver:

  Sortera folk efter sina utfall i denna fråga… i olika grupper, som ålder, kön, yrke osv… Även om jag inte har gjort det medvetet och konsekvent så uppstår ett mönster..

Kommentarer är stängda.