Majoriteten ropar som ett eko av makten.

Vi besökte Bosjö kloster igår, för en guidad tur om slottets historia. Julia Bonde hälsade välkommen och berättade att hon och all personal är vaccinerade mot Covid-19, för vår säkerhet. De andra i gruppen fyllde i att de också var vaccinerade. Men vi sa att det är inte vi, vi litar till vårt naturliga immunsförsvar förklarade vi. ”Osolidariskt”, hördes en man muttra. Julia bad oss hålla avstånd. Inga problem för vår del. Vi vill ju inte bli smittade med spikproteiner.

Sedan berättade hon om hur slottets stora fruktträdgård, en av Sveriges största vid den tiden, förstördes av sorkar för snart 100 år sedan. Man hade jagat räv och rovfågel så intensivt att den naturliga balansen mellan predatorer och bytesdjur rubbats, med en sorkinvasion som följd. Dessa gnagde av rötterna på fruktträden så dessa dog.

Jag lyckade hålla inne ett gapflabb men kunde inte låta bli att le inombords åt ironin att man inte kunde dra lärdom av detta och överföra det till hanteringen av ”pandemin”. Naturligt försvar måste vara det bästa, i båda fallen, anser jag.

Plandemin har satt rättsnormer ur spel. Nu tvingas friska bevisa att de är friska, genom ett skadligt och otillförlitligt test nära hjärnhinnan och helst genom att ta ett gift de inte behöver. Till detta kräver en numera av all sköns oro sönderstressad majoritet att friska människor isoleras för att skydda de svaga och att alla solidariskt måste vaccinera sig och skaffa ett resepass som intyg på sin foglighet.

Om du är människa, res på dig, slå dig fri! Tillåt inte en sammansvärjning, stor eller liten, rik eller arm, att slå dig i bojor med hjälp av din egen feghet!

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 svar på Majoriteten ropar som ett eko av makten.

 1. Göran skriver:

  Under 3-4 veckor efter vaccination är man smittspridare. Hur kommer det sig då att vaccinerade springer omkring i samhället under denna tid.

  Den frågan skulle du ha ställt Mats, hur många där som var vaccinerade inom en månad och bett dem lämna platsen om någon sagt ja.

  Tar vi Israel som är ett av världens mest vaccinerade land mot covid-19, så blir lika många ovaccinerade som vaccinerade smittade. Skillnaden mellan vaccinerade och vaccinerade är att många fler vaccinerade behöver sjukhusvård än ovaccinerade.

  I USA sprider presidenten, vicepresidenten och många politiker lögnen att alla ny fall av covid-19 bara sker bland de ovaccinerade. Sjukhuspersonalen å sin sida säger att det är tvärtom.

  Officiella statistiken på döda: EU 19.000+; Storbritannien 6.000+; USA 12.000+ (enligt läcka från CDC 45.000). Ta i beaktande att alla siffror är underrapporterade. Det kan vara så att bara 1-10 % är rapporterade. Rapporterade fall är även sådan som skett bara inom några dagar efter vaccination. Vad som sker sedan vet vi inget om.

  Många läkare i många länder vill stoppa vaccinationen. Många läkare är uppgivna, det vet att massvaccinationen är misslyckad, dödlig och skadlig.

  Lägg till alla biverkningar så är det skrämmande.

  Bara en enda sak borde ha stoppat idén om massvaccination. Covid-19 tillsammans med vaccinationerna kommer att döda fler människor än vad bara covid-19 kommer att göra.

  Gammelmedia rapporterar inget om antal döda eller biverkningar. Fox News i USA är den enda gammelmedia som är kritisk mot obligatorisk vaccination men nämner inte ett enda ord om döda eller biverkningar. Ja, även Fox News har som största reklamköpare pillerindustrin.

  En kanadensisk läkare upptäckte att 62 % av hans vaccinerade patienter hade blodproppar. Spekulationen på det var att alla dessa 62 % kan vara döda inom 3 år.

  • Thomas skriver:

   Sedan jag blev pensionär har jag inte ens varit förkyld… (det är väl virus?)
   Säsongsinfluensa har jag bara hört till ordet…
   Så min livsstil tycks vara ett skydd mot virus, åtminstone…

   En hel del i min omgivning är nu fullsprutade och då kan man börja studera effekterna…
   Låt oss återkomma om ett år eller så…

   • Göran skriver:

    Under denna pandemi har folk höjt sin hygien, vilket har resulterat i att färre har fått vanlig influensa.

    Frågan är om vacciner, vilket som helst, har gjort någon nytta eller om det bara är folks livsstil som har påverkat. Statistisk går det sällan att se att ett vaccin har gjort nytta. Kurvan för minskat antal sjuka har inte blivit brantare nedåt efter en vaccination.

  • Mats Jangdal skriver:

   SVT visade i morse hur Biden säger att ovaccinerade sprider smitta. Plus en del annat dravel från USA.
   Men inte en kritisk fråga, inte den minsta redovsining av fakta som en riktig journalist förväntas gräva fram.
   De verkar helt ha gett upp. De är numera nöjda med att vara maktens megafoner med bra betalt.

   • Göran skriver:

    Vad är egentligen meningen av SVT att gå ut med och påstå att smittan bara sprids hos ovaccinerade när det inte är sant?

    • Thomas skriver:

     SVT har väl alltid varit ”husbondens röst”…
     Det bara syns så tydligt nu.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Hur har socialisterna tänkt sig att dölja ”vaccinskadorna” med dödliga eller livslånga men?
  Priset på dödsattesterna, blir det desamma som för död på grund av virus? Det cirkulera info om hiskeliga summor i Amerika.

  • Göran skriver:

   Dölja genom hot om uppsägning. Ingen vågar säga något. Det kommer att vara några som säger något, men de kommer bara att nå några tiotals tusen personers öron.

   Det kommer inte att tilldelas några pengar för forskning om vaccinationsskador. Ingen kommer förmodligen ens våga fråga om att få göra sådan forskning. Alla har sin karriär att tänka på.

   Det enda folk kanske reagerar på är att fler i deras bekantskapskrets dör oförklarat än vad de känner personer som dog av covid-19.

 3. Göran skriver:

  Ska man dra en lärdom av sorkinvasionen, är det att när det väl konstaterats att 99,9 % av befolkningen bara upplever covid-19 som en liten olägenhet skulle man sett till att alla dessa blev smittade med covid-19 så fort som möjligt och hållit de andra 0,01 % isolerade från resten.

  En annan lärdom är, att sjukvårdspersonal i Sverige säger att i stort de flesta de har haft under intensivvård har varit överviktiga. Då kan man fråga sig hur det kommer sig att den så kallade folkhälsomyndigheten inte gjort något åt det, dvs. överviktig? Lägg ned skiten. Den fyller ingen som helst funktion för folket.

  För övrigt hq4 ni kanske inte undvikit att se hur ett antal myndigheter i Sverige har stora annonskampanjer om sig själva. Vilka myndigheter kan man lägga ned? Alla som annonserar om sig själva, för det är ett tecken på att de inte gör någon nytta.

  • Benny skriver:

   ”Folkhälsomyndigheten” har rekommenderat allt från 6-8 brödskivor om dagen till fettsnål mat berikad med socker vilket lett till en veritabel fetmaepidemi då det är kolhydrater som orsakar fetma! Och ja, detta vanvett importerades från USA där en mycket diskutabel avhandling upphöjdes till sanning av ”livsmedelsindustrin”. Lars Bern tar upp hela bedrägeriet i ”Den metabola epidemin”!

   • Göran skriver:

    De amerikanska kostråden – som Sverige kopierar rakt av – konstruerades från början av två vegetarianer. Tror du att de hade någon agenda?

    Det är lite lustigt att nästan allt som vi tror på av hävd inte bygger på någon vetenskaplig grund. Vi bara tror på dem. Vi vet inte ens varför vi tror på dem.

    Varför tror vi att animaliskt fett är farligt? Hela hjärnan är en stor animalisk fettklump. Hjärnan är farlig för oss, eller hur!

    Salt är farligt och vi bör äta mindre än 1 gram per dag. Det är 16 gram salt i vårt blod. Socker i blodet är i snitt 5-7 gram, men socker går bra att vräka i sig. Vad tror ni orsakar vår död om vi intar för lite: socker eller salt?

 4. Göran skriver:

  Vilka långtidseffekter har mRNA-vaccinen hos människor? Inget vet. Däremot vet man att alla djurförsök har visat sig ha dödlig effekt på lång sikt. Vaccinet tycks göra så att immunförsvaret överreagerar när det utsätts för det naturliga viruset vilket har lett till döden hos djuren.

  Så, nu ska alla vaccineras och sedan visar det sig kanske att det ökar dödligheten om man utsätts för ett virus. Hurra så kloka vi är!

 5. Göran skriver:

  ”Solidaritet”. Mats! Nästa gång du åker på en liknande tur och samma fråga kommer upp igen, och om du då skulle säga att du har undersökt vaccinen och dess bieffekter ordentligt, så kommer du nog för eller senare att få kastat i ditt ansikte argumentet: Det var själviskt av dig att undersöka biverkningarna.

 6. Jan Andersson skriver:

  Det sista stycket ska jag rama in och hänga på väggen. Det borde alla svenskar ta till sig!

  För övrigt är vaccinet bara till för att man ska slippa fas två med livsfarlig åverkan på blodkärlen speciellt i lungorna och då blir man inte så sjuk att man måste uppsöka vårdapparaten. Mycket trösterikt att veta och sjukvården ksn börja vårda alla andra som väntar. Hir många har dött i den vårdkön? Mot covid-19 finns inget verksamt vaccin och det behövs inte heller eftersom bara är de svagaste som får allvarliga problem av säsongsinfluensan, precis som alla andra år.

 7. Göran skriver:

  Vi brukar alla tro att kontrollen över oss som människor t.ex. är Global Reset, New World Order etc, dvs. i princip genom en ideologi såsom socialism.

  Men, tänk om det går att ta kontroll över alla människor via genmodifiering? I princip är vi alla tillverkade av naturen och genom det ägare av våra egna kroppar. Genom att genmodifiera grödor har företag kunnat ta patent på dessa grödor, dvs. intellektuellt äga dem eftersom grödorna inte är producerade av naturen. Dessa grödor tillhör inte längre naturen utan företagen.

  Om man genmodifierar en människa är människan inte längre tillverkad av naturen. Kommer denna människa att tillhöra någon genom intellektuellt ägande? Kan lagar som gäller människor tillämpas på en genmodifierad människa? Gäller så kallade mänskliga rättigheter för en genmodifierad och intellektuellt ägd människa?

  Hoppa till mRNA-vaccinerna. Modifierar de våra gener? Om så, kommer alla vaccinerade helt plötsligt att bli intellektuell egendom. När kommer vi att få se de juridiska konsekvenserna av detta? Det vill säga, när kommer någon hävda intellektuellt ägande och när kommer en domstol gå på den linjen?

  • Thomas skriver:

   Patentreglerna är förödande..
   När Monsanto kom med sina kontroller ute i buschen för att kolla så ingen använde deras GMO-majs på ”fel” sätt så blev det först en våldsam reaktion hos de ”frihetsälskande” farmarna, men när domstolarna gick på Monsantos krav så ställde sig odlarna in i ledet…
   Idag är det mesta av de stora grödorna patenterade och Monsanto har blivit en del av Bayer, så de stora agribolagen har tagit/tar över livsmedelsproduktionen, även lokalt..

   Nästa steg är naturligtvis att patentera resultatet av vacciner…som en skuld.
   Den tanken var basen i en SF-novell jag läste en gång…
   En man hade blivit instämd till tinget för han hade inte betalt sin reservdelsfaktura, alltså en kroppsdel som man hade monterat in i honom…
   Det blev en del resonemang om detta i domstolen och man konstaterade då att större delen av mannen just faktiskt bara var reservdelar som han bestod av – och i och med att han förlorade målet så blev kostnaden för förrättningen så mycket att mannen blev dömd att ”återgå till reservdelslagret”…

   Sverige är nog det mest ”GMO-patentvänliga” landet på planeten. Det är troligen det enda ställe där GMO-patenterade träd, i princip, växt fritt. Dvs en liten poppelodling (?) i Halland, som visserligen inte ”fick” föröka sig – men det krävde då en viss insats av SLU(?) som skötte försöket.. För övrigt så är SLU och andra svenska högskolor de främsta patentförespråkarna i detta område…
   Och Nobelpriset i frågan som i år gick just till GMO/patentresonemang med en ny teknik är inte ens med i diskussionen om patent på DNA! Man har lärt sig av Monsantos öppna förakt för befolkningens oro och protester och smyger nu in det istället över hela linjen med en orwellsk taktik…
   Staten och kapitalet samarbetar över huvudet på befolkningen…
   Det ”Nya Feodalsamhället” är redan etablerat.

 8. ivarandersson skriver:

  Det är omöjligt att visa att du är frisk. Du kan visa att du inte har de sjukdomar som testerna kan detektera. Men det finns inget test som visar att du är frisk.

  • Mats Jangdal skriver:

   Jag hade en lärare på lantbruksskolan, Henning X. Han hade vuxit upp i Väserbottens inland. Där hade de en lärare som brukade på påpeka för eleverna att: ”Ni är inte riktigt kloka ni, men det är jag. Det har jag papper på.”
   Han hade varit intagen på psyket, men var då friskförklarad, med papper.
   Men, som Henning sa: ”Vi barn ansåg att det fortfarande fanns vissa frågetecken kring det.”

Kommentarer är stängda.