EU skapar problem

Alla måste tuffa till sig mot EU! Solveig Larsson skräder inte orden om hur dåligt EU är för Sverige, landsbygden och jägarna. Men varför i hela friden finns detta endast att läsa i medlemstidningen? Dessa ord måste ut på nätet så att alla kan ta del av dem. Därför har jag scannat in och publicerar detta från nummer 12 av Jak och Jägare 2012.

JoJ 211129-2
Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 svar på EU skapar problem

 1. Göran skriver:

  Jag har varit en vargvän och tyckt att varg ska vi ha i Sverige och att speciellt värmlänningar är gnälliga. Men, det går att ändra på sig. Främst, är vargen inte utrotningshotad i världen och lever ganska väl på stora områden. Att ha några vargar i Sverige gör varken till eller från för vargen. Så med andra ord behövs ingen varg i Sverige.

  Jag kan samtidigt konstatera att de flesta vargförespråkare finns i storstäderna, men så fort en varg dyker upp i deras områden blir de hysteriska och jakt på denna varg ska ske.

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Bara att konstatera, de korrupta svenska politikerna bor på fel plats. Inte i något främlingsghetto i Sthlm, Gtbg eller Malmö. Inte i V Värmland, där ”vargpesten” utrotat älgstammen, inte i f d småviltsrikt Skåne där ”svartfågel” utrotat småviltet och inte ens i närheten av någon Vindmöllepark.
   Svenska politiker är lögnare och samtidigt hycklare.

 2. Göran skriver:

  Människan skapar biologiskt mångfald och inte tvärtom. Kan inte puckona i EU läsa lite historia. Till exempel är hälften av all fauna i Norge skapad av människan.

  Sverige skulle bestå av enbart skog och träskmark utan människan. Det skulle inte finnas någon ängsmark med söta betande bredgot-kossor i Sverige utan människan. Artrikedomen skulle vara betydligt mindre.

  Är det inte så att en av människan ”vandaliserad” skog har fyra gånger mer biologisk mångfald än en orörd skog?

 3. Thomas skriver:

  Det är litet synd att Jägarna inte tolkar Konventionen om Biologisk Mångfald (CBD) som man gör internationellt, utan att man lutar sig mot regeringens och politikens allmänna tanke som gör att det är naturvårdsverkets tolkning som styr…..

  CBD har även inslag av hänsyn och inflytande i verksamheten av ”lokal befolkning”, vilket i Sverige har blivit enbart den politiskt ”godkända ursprungsbefolkningen” renskötande samer, vilket utesluter all landsbygdsbefolkning söder om de renskötande samebyarnas verksamhet… som Värmland.
  Helt på tvärs mot vad CDB egentligen innebär…

  OK..LRF har accepterat Naturvårdsverkets tolkning och springer etablissemangets ärenden..
  Likaså Jägarnas Riksförbund, (som troligen gäller även det andra jägarorganisationen)…
  Så, vad är det då att gnälla över?
  Jägarkåren är lika auktoritetstroende som resten av befolkningen..
  Demokratin är en kampform inte en konsumtionsartikel!
  Att sitta hemma vid köksbordet och gnälla ger inget resultat – och att tro att ett medlemskap i LRF, eller någon Jägarorganisation bara löser problemet är också bara naivt…

  • Thomas skriver:

   Det behövs ett medborgerligt engagemang – för annars händer inget.. Det blir bara prat!
   http://swedtek.org

  • Göran skriver:

   Ja, det är lika töntigt som när en kampsportare intervjuas och framhäver inbillade själslig träning, när det helt enkelt bara handlar om att puckla på varandra. Vill man slåss som idrott då behöver man inga svepskäl eller någon form av legitimitet.

   Samma sak med jakt. Det handlar om att döda ett djur och äta upp det, vilket är det bästa och nyttigaste köttet.

   Lite lustigt. MMA-fightern Alexander Gustafsson gillar att slå folk på käften och äter bara viltkött som han jagar själv. En riktig karl med andra ord.

   Således. Vill man vara jägare kan man be alla andra dra ut ur skogen.

   Ni ska se att när matbristen sätter in i Sverige, då kommer folk stå på knä och be en jägare att skjuta en älg oavsett om det är jakttid eller inte. Det är då ni ska vara en kampsportare och sätta en stövel i nyllet på dem.

   • Thomas skriver:

    Ja, just det…
    Min morbror var född 1899 och 1912 dog en man i byn som ”skidat ifatt den sista vargen som man vet och spjutat ihjäl den”.. Så, även om det sägs vara längesedan så är det inte så… (eller så är jag jättegammal)…
    Vad ville jag sagt med detta?
    Att historien är inte så långt borta…

    Ja, grisen är bara några hundra meter från bostaden varje natt och det innebär att maten går därute…

 4. Lars Mellblom skriver:

  OT, ursäkta!

  Jag lyssnade just på en intervju i London med Éric Zemmour, där han förklarar sin inställning till islam och vad han vill göra åt problemet med islamiseringen av Frankrike. Zemmour ställer upp i franska presidentvalet nästa år. Han talar klarspråk i kubik. Hör ni något liknande i Sverige av en ledande politiker?

  Om Zemmour vinner valet kommer det att bli en händelse vars betydelse kanske t.o.m överträffar Trumps presidentskap.

  Intervjun börjar vid 10:20 och är på engelska med Zemmours svar textade på engelska. Hav överseende med alla Youtubes annonser.

  • Thomas skriver:

   Äsch… det luktar ”kontrollerad opposition” på långt håll… Det finns endast en äkta opposition i Frankrike och det är Le Pen..

   • Lars Mellblom skriver:

    #Thomas 13:13#

    Du är dåligt informerad. Zemmour är en välkänd debattör, historiker, författare och journalist som framfört samma budskap i 35 år. Han är långt mer konservativ och radikal än Marine Le Pen. Hon har liksom SD slätat ut sitt budskap och program mer och mer för varje år som gått. Om man bortser från invandringspolitiken och rättsväsendets roll, är Rassemblement National, f.d. Front National, ett socialistiskt parti, vilket också kan sägas om SD.

    Marine Le Pen, i motsats till Eric Zemmour, sakna stöd från konservativa katoliker och kan därför knappast vinna ett presidentval.

    • Thomas skriver:

     Det låter som ett lyckat recept för att få makaronen kvar vid makten…

     • Lars Mellblom skriver:

      #Thomas 09:24#

      Utan att kontrollera siffrorna vill jag minnas att Macron vid förra valet i första omgången fick cirka 23 % av avgivna röster och 18% av alla röstberättigas. Om inte den konservative Fillon manövrerats ut av rättsväsendet hade han vunnit stort. På grund av att valet i andra omgången stod mellan Macron och Le Pen avstod en stor del av väljarkåren från att alls rösta.

      Förutom bland städernas grönröda bobos, cirka 20% av väljarkåren, är Macron inte alls populär. Som jag sade tidigare, Zemmour har potential att dra till sig både konservativa katoliker och de 2/3 delar av fransmän som bor utanför storstäderna, de Gula Västarna.

      Med detta sagt tror jag inte att Zemmour tillåts att vinna. Och detta av samma skäl som att Trump inte sitter som president nu.

      • Thomas skriver:

       Så kan dä va..
       jag hade en kontakt i Frankrike för några år sedan som brukade informera om vad som skedde, men tiden går…
       Lokalt tycktes det politiska systemet var bra, men nationellt rena humbugen.. alla politiker svarvade i samma skola.
       Därav min misstro.

  • Göran skriver:

   Han har en liten naiv föreställning om islam. Jag vet inte om det är okunskap eller att han inte vågar tala rakt ut. Ett exempel är att han påstår att folk har flytt från islam. Det kan finnas någon enstaka som har gjort det men de flesta flyr från sitt islamiska land och fortsätter med islam dit de har kommit, de kräver mer islamisk inflytande där de är.

   Sedan så räcker det med att tio procent av de flyende vill fortsätta dyrka sin religion så tvingar de resten att gå med på agendan.

   Sedan allt detta snack om integration. De kommer aldrig att lyckas. Hur ska det lyckas när islam förbjuder integration? Hur ska det lyckas när religionen påbjuder spridning, att det är en del av religionen?

   Det folk inte verkar förstå är att länder inte bara är en nationell gräns utan är en kultur. Det är en kultur som byts ut. Förstå det och välj den kultur som fungerar bäst, den kultur som ger välstånd, frihet, möjligheter till utveckling och allt annat som har gjort Sverige till ett framgångsrikt land, som har gett invånarna en hög standard osv.

   Alla andra kulturer som vill något annat, bör kastas ut ur Sverige. Svårare än så är det inte.

   • Lars Mellblom skriver:

    #Göran 10:12#

    Zemmour är inte alls naiv om islam. Han är den franske politiker som uttalar sig klarast därom, men det är en fråga om att balansera på slak lina med 100 hungriga vargar under sig. Han har redan dömts två gånger för hets mot folkgrupp och hans motståndare försöker få honom diskvalificerad som presidentkandidat just därför. I Frankrike kan man dömas till att förlora sina civila rättigheter, d.v.s att rösta och att inneha offentliga ämbete. Det har franska vänstern under 15 år sökt uppnå genom lawfare mot Zemmour.

    För att förstå hans inställning till Islam och muslimer måste man lyssna till hans egna ord om den invandrarpolitik han vill föra. Det duger inte att lyssna till andrahandsuppgifter, alldeles speciellt inte från MSM.

    I går söndag höll Zemmour sitt första riktiga valmöte i en stor mässhall strax norr om Paris. Cirka 13 000 personer kom trots Covid1984-restriktioner och varningar från MSM om att det skulle bli våldsamheter, vilket det också blev, men till stor besvikelse för media var det vänsteraktivisterna som åkte på storstryk när de försökte avbryta mötet. Zemmour själv fick ett knytnävsslag i ansiktet.

    Talet handlade huvudsakligen om handlingsprogrammet för invandring och återvandring. Som vi tidigare avhandlat här, är man antigen muslim eller avfälling, men inget mitt emellan. Om programmet fullföljs kommer i praktiken enbart avfällingarna att få stanna kvar. Några exempel; de med dubbla medborgarskap avvisas (nästan alla nordafrikaner har dubbelt medborgarskap) till respektive hemländer, brottslingar avvisas, de utan franska språkkunskaper avvisas, de som inte assimileras i det franska samhället avvisas, européer som inte är egenförsörjda efter 6 månader i landet avvisas. Zemmour skiljer skarpt på integrerade och assimilerade. Endast full assimilation godtages. Att följa fransk lag, men att uppenbart leva efter sin egen kultur duger inte. Olika slags allmänna bidrag ges endast till franska medborgare som bedöms som sådana efter kriterierna ovan, förutom när vederbörande betalat in avgifter till olika slags försäkringssystem. Le droit du sol tas bort, d.v.s ingen ska längre kunna bli fransk medborgare endast därför att personen fötts i Frankrike. De internationella avtal som behandlar asylrätten sägs upp.

    Talet som börjar vid ungefär 6:50 kan ses här:

    • Göran skriver:

     Jag lyssnade på den första videon, och utifrån vad han sade om islam där tyckte jag att inställningen var ganska naiv i vissa delar. Ett problem är att se till enskilda individer när man måste se till det hela. Det går bra att säga att enskilda individer gör si och så, t.ex. assimilerar sig, men det är helheten som räknas. I vilken riktning är helheten på väg? Islam kommer alltid att ha en riktning som är helt emot Frankrike, Sverige, Europa eller hela västvärlden.

     Eftersom jag talar om helheten, så är helheten av det program du skriver väldigt bra. Bara att hoppas på att det går att genomföra. Men finns det så många etniska fransmän som vill det?

 5. Samuel af Ugglas skriver:

  Ursäkt om jag förekommer Mats,
  Det här programmet måste höras i alla skrymslen vrår på hela landsbygden.
  Vi längtar naturligtvis att Mats gör en sammanfattning i sin egen briljanta stil.
  Min enda kortfattad konklusion, varför använda rovdjuren och rovdjurspolitiken som vapen för att fördriva LANDSBYGDSBEFOLKNINGEN?
  Socialisterna avslöjar sitt genuina hat mot landsbygdsbefolkningen!!!

  Karl Hedin – om förnedringen, revanschlustan och vargen 5 december 2021 – Söndagsintervjun | Sveriges Radio

  https://sverigesradio.se/avsnitt/karl-hedin

  Åklagarna Magnusson och Schultz låter hälsa genom SR’s socialistiska skattefinansierade ledning att ”dom inte HATAR Karl Hedin”
  Sverige är fantastisk! ! !
  /Samuel

 6. Mats Jangdal skriver:

  Läser med intresse allt ni skriver! Slåss just nu med mitt romanprojekt där jag kommit en bra bit på väg. Har hela storyn klar och en stor del av berättelsen. Återstår att knyta ihop, fylla ut samt redigera och kontrollera ett antal gånger.
  Sedan ska man hitta en bra partner för tryck och distribution.

Kommentarer är stängda.