Den ljugande justitieministern

Morgan Johansson står i talarstol på Riksdagens golv och ljuger både kammaren och svenska folket rakt i ansiktet. På flera punkter dessutom. Han inleder med att kasta skit på SD för påstådda vit makt kopplingar, men säger att S minsann införde demokratin i Sverige. Det fanns säkert någon som kom från vit makt till SD i begynnelsen. Men s införde inte demokratin i Sverige, det gjorde en liberal regering.

Att en senare regeringen var med och sänkte demokratin är en annan sida av saken. S regeringen som följde på den liberala fullbordade sänkningen och sedan har det bara gått utför. I princip hela folkhemsprogrammet är en kopia på Nazitysklands heimat och volk-hyllande. en linje som vidhölls långt efter kriget, fast utan hakkors då.

Sedan kommer lögnerna om skjutvapen, där han påstår helt utan referens att lagliga civila vapen skulle komma användas i kriminella sammanhang. Den så kallade läckageteorin. All forskning, ni vet det där som S tycker de kan gömma sig bakom när det gäller klimat och pandemi, visar läckagetoerin är falsk. Både Brå och Polisen redovisar redovisar upprepade gånger att läckageteorin är falsk.

En annan av lögnerna är att det mest skulle röra sig om automatvapen från civila skyttar. Atumotavapen utgör en mycket liten del av vapeninnehavet. Det är främst halvautomatiska och manuellt omladdade vapen civila skyttar har.

Sedan lät det som en lögn att SD skulle bejaka att kriminella får tillgång till civila skyttars vapen. Något sådant påstående har jag aldrig hört tidigare. Men man upphör inte att förvånas över hur djupt den mannen sjunka.

Samtidigt nås vi av nyheten att regeringen vägrar lämna ut relevant material till den av Riksdagen tillsatta parlamentariska Coronakommission som ska granska just regeringens göranden i alla frågor rör Corona, Covid 19 Sars-covid 2, pandemi etc. Johan Westerholm går så långt att han kallar regeringens agerande ett hot mot demokratin. Det är bara instämma, sorgligt medveten om att det inte vcker någon förvåning.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Den ljugande justitieministern

 1. afugglas skriver:

  Har aldrig haft något som helst förtroende för ”svenska socialister”. När de manipulerar svenska folket med utplundrad EGENDOM och alltid talar med kluven tunga så blir livet en outhärdlig börda.
  Lögner, stölder och bedrägerier har pågått sedan den 10 Juni 1934, då sålde politikerna sina själar.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Den går att översätta i datorn. texten blir för lång här.

  Neil Oliver: Are there any leaders left worthy of the trust of decent people?
  89 037 visningar
  15 jan. 2022

  Video: https://www.youtube.com/watch?v=lpty0rhU9q4

  Transcipt: https://www.gbnews.uk/gb-views/neil-oliver-if-we-are-to-condemn-husbands-to-scream-their-grief-in-cars-in-hospital-car-parks-while-wives-die-alone-are-there-any-leaders-left-worthy-of-the-trust-of-decent-people/206011

 3. Thomas skriver:

  Idag är nog allt Morgan landets mäktigaste politiker. Han sitter på de poster som egentligen styr allting…. Så att kritisera , eller diskutera, hans verksamhet och person kan just hädanefter innebära ”hembesök” av myndigheten som startade efter nyår, Myndigheten för psykologiskt försvar, vilket tydligen blivit en allmän ”fluga” hos flera EU-medlemmar att inrätta i dessa de sista dagarna…
  Det enda man kan fundera på är kommentaren: Too late… måhända?

 4. Göran skriver:

  Morgan Johansson och socialdemokraterna må ljuga hur mycket mycket som helst, men frågan är hur det kommer sig att de andra partierna och deras ledamöter är så totalt menlösa på att avslöja lögnerna och lyfta fram dem ordentligt i vardagen.

  Vad sysslar dessa riksdagsledamöter i SD med? SD skulle kunna ha en liten stab med folks om bara arbetade med att avslöja lögner från de andra partierna. Men icke! Och när de framför kritik så är det som en liten klapp på kinden när de borde utdela en ordentlig örfil.

  Att regeringen säger att de inte tycker att de behöver lämna ut viss information till Coronakommissionen innebär det helt enkelt att de har något att dölja. Samma retorik som regeringen framför mot folket när folket inte vill bli övervakade på det ena eller andra sättet är det alltid argumentet om du har något att dölja.

  Det är som alltid. Starta en utredning. Låt utredningen inte komma fram till något. Låt hela frågan begravas i en massa meningslöst tjafs efter utredningen.

 5. Samuel af Ugglas skriver:

  Neil Oliver: Om vi ska fördöma män att skrika sin sorg i bilar på sjukhusparkeringar medan fruar dör ensamma, finns det några ledare kvar värda anständiga människors förtroende?

Kommentarer är stängda.